Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Başındaki komutanlar ve revirci çok şerefsiz çünkü.
Amlyt olma durumu var.
Bu yakında hava değişimine gelebilir. bakalım..

yok canım yumuşayamayacak kadar sarmı kalbini şeytan
yok canım ne derse desin cevap vermeyeceğim bundan sonra.ona en büyük silahım sessizliğim olacak..)
hayırlısı olsun tabi canım inşallahh

keşke böyle olmasaydı diyebiliyo ancak insan ama hayırlısı böyleymiş belki de tüm bunlar onu daha rahat unutabilmeni sağlayacak gerçekten değmediğini gördükçe daha rahat çıkaracaksın içindeki sevgisini.

işte bu pek iyi olmadı be kuzum mutlaka anadolu yakası olmalı yoksa fiyat falan yer güzel beğendim hem de uygun

voltarenle ovala yavrum, çok iyi geliiir.
off pazar gelse diye bakıyorum resmenn.
eve bi gidiyim anneme bi çiğnetim kendimi valla uyurken bile 2 kez kalktım bugün pek bi rahatsızdım hele o çay öldürdü beni anacım sadece bi tane bile beni gün boyu pert ediyo

iyi canım ama avrupadaymış bize anadolu lazım

Başındaki komutanlar ve revirci çok şerefsiz çünkü.
Amlyt olma durumu var.
Bu yakında hava değişimine gelebilir. bakalım..
geçmiş olsun kuzum allah şifa versin ama üzülme bak her şeyde bi hayır var bu sayede tekrar görüşmüş olacaksınız

yok canım yumuşayamayacak kadar sarmı kalbini şeytan
yok canım ne derse desin cevap vermeyeceğim bundan sonra.ona en büyük silahım sessizliğim olacak..)
hayırlısı olsun tabi canım inşallahh
haklısın kuzumm tospaa nın dediği gibi senin gibi kalbi temiz yüreği iyi naif bir kızı haketmiyor , aminn canımm inşallah

evet canım üyeliğimi iptal ettirmiştim döndüm ama iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın tatlm ?

merhaba biz hiç tanışmadık sanırımm

çayın etkisi bir gün, sen devam ettin mi çaya? zayıflamya yarıyor cidden..
sağolasın balım, inşAllaaaah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…