- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.541
fiyat olarak gerçekten iyiymiş canım latif doğanın yeri ya adını duyurmak için fiyatı uygun yapmışlardır belki hiç duymamıştım çünkü, yemek dahil dediği belli başlı düğün menüsü vardır odur herhade , bir bakın tabii araştırmakta fayda varr
sağol canımm evet öyle hepimizin ayrı bir derdi var bugünlerde , hayırlısıyla bitsin dertlerimiz inşallah
hımm neden çıkamıyor canım , sıkma canını az kaldııı
Başındaki komutanlar ve revirci çok şerefsiz çünkü.
Amlyt olma durumu var.
Bu yakında hava değişimine gelebilir. bakalım..
ben avrupa yakasındayım mesela ama orası yer olarak uzak ve ters bi yer baya
inanmıyorum canımm yaa hakikaten aklı başına geleceğine yaptıklarına bak en azından sesini duyduğunda yumuşaması gerekirdiaynen oyle benımkı de oyle beklıyo özür dilemeden affedecegımı ama dun kesın olarak anlamıştır yumuşamayacağımı , cevap vermemekle iyi yapmışsın canım boşver sen seviyeni koru allah büyük elbet pişman olacak elbet çıkacak ondan yaptıkları , aynı ey benimki içind egeçerli tabii
zor evet canım dündne beri çook düşündüm bakalım hayılrlısı neyse o olsun inşallah daha iyi olur canımm
:
hadi yaa geçmiş olsun canım , allah yardım etsin hepimizin bir sıkıntısı var yaa ne diyeceğimi bilemiyorum :105:
keşke böyle olmasaydı diyebiliyo ancak insan ama hayırlısı böyleymiş belki de tüm bunlar onu daha rahat unutabilmeni sağlayacak gerçekten değmediğini gördükçe daha rahat çıkaracaksın içindeki sevgisini.aynen öyle canım.bende çok merak ediyorum acaba hiçmi farkına varmıyor ondan nasıl uzaklaştığımında inadına inadına dahada kabalaşıyor herdefasında..çok pişman olacak çok.hoş olmasada umrumda değil gerçekten ben ondan ümidimi kestim artık.bukadar bile isteye üzmesi hiç normal değil(
aman ne diyim yazıklar olsun işte verdiğim emeklere buda benim son sözüm öyle dururp durup bunu söylüyorum kendi kendime..))
Amlyt olma durumu var.
Amlyt olma durumu var.
keşke böyle olmasaydı diyebiliyo ancak insan ama hayırlısı böyleymiş belki de tüm bunlar onu daha rahat unutabilmeni sağlayacak gerçekten değmediğini gördükçe daha rahat çıkaracaksın içindeki sevgisini.
selam lady nasılsın. görüşemiyoruz uzun zamandır
Lady'm hoşgeldin yavrum, dönmene sevindim
geçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah...
bibikiiiimmmm nolduuuuuuuu
günaydııınnn kııızzlllaaaarrr
Lady'm hoşgeldin yavrum, dönmene sevindim
mesaj atcam sana yavrum.
işte bu pek iyi olmadı be kuzum mutlaka anadolu yakası olmalı yoksa fiyat falan yer güzel beğendim hem de uygunevet canım canlı müzik falanda vardı fiyatta ama tam olarak neler dahil bilmiyorum hatta eyüp 3 ay öncesinden 2000şer tl ödemeyi teklif etmişti düğün arifesinde mekan parasına sıkışmayalım diye adam onuda kabul etmişti.
ama anadolu yakasında değil . metrobüs durağına yakındı sanırım . beğendiysen bi konuşsun derim güzel yer
eve bi gidiyim anneme bi çiğnetim kendimi valla uyurken bile 2 kez kalktım bugün pek bi rahatsızdım hele o çay öldürdü beni anacımvoltarenle ovala yavrum, çok iyi geliiir.
off pazar gelse diye bakıyorum resmenn.
iyi canım ama avrupadaymış bize anadolu lazımfiyat olarak gerçekten iyiymiş canım latif doğanın yeri ya adını duyurmak için fiyatı uygun yapmışlardır belki hiç duymamıştım çünkü, yemek dahil dediği belli başlı düğün menüsü vardır odur herhade , bir bakın tabii araştırmakta fayda varr
geçmiş olsun kuzum allah şifa versin ama üzülme bak her şeyde bi hayır var bu sayede tekrar görüşmüş olacaksınızBaşındaki komutanlar ve revirci çok şerefsiz çünkü.
Amlyt olma durumu var.
haklısın kuzumm tospaa nın dediği gibi senin gibi kalbi temiz yüreği iyi naif bir kızı haketmiyor , aminn canımm inşallahyok canım yumuşayamayacak kadar sarmı kalbini şeytan
yok canım ne derse desin cevap vermeyeceğim bundan sonra.ona en büyük silahım sessizliğim olacak..)
hayırlısı olsun tabi canım inşallahh
evet canım üyeliğimi iptal ettirmiştim döndüm ama iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın tatlm ?
evet canım üyeliğimi iptal ettirmiştim döndüm ama iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın tatlm ?
işte bu pek iyi olmadı be kuzum mutlaka anadolu yakası olmalı yoksa fiyat falan yer güzel beğendim hem de uygun
eve bi gidiyim anneme bi çiğnetim kendimi valla uyurken bile 2 kez kalktım bugün pek bi rahatsızdım hele o çay öldürdü beni anacımsadece bi tane bile beni gün boyu pert ediyo
geçmiş olsun kuzum allah şifa versin ama üzülme bak her şeyde bi hayır var bu sayede tekrar görüşmüş olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?