- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.601
Çok ayıp sen beni nasıl tanımazsın , bu topiiğin bi tanecik küçük zencisiyim ben[/B]
evet var 2 yıl 8 aylık bi ilişkim var
Evet sıcaktan kuzum ya uykum var ama uyuyamıyorum ne kötü bişey 5 e kadar oturdum sonra sızmışım 7 de geri uyanmak zorunda kaldım , akşam düğün var gündüz hastane işlerim var .. varda var işte .. Ayrıca senin ilşkin mi varrr ayva marmeladımm
aynenn öyleeee
sus ve 2 dk skype gel kırmıyım ağzını yüzünü
üstümüzde karabulutlar dolaşıyo diye olmıcak değil ya
selam kızlar son saatler
eneee bilmem asıl sen benı nasıl tanımazsınhadi tanışalım o zamannn eylül ben 22 yaşındayım muhasebeciyim bendee yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var şu an zor bir dönemdeyiz aramız baya bozukk
hımm maşallah o zaman allah tamamına erdirsin
kafa artık hesaba gidiyo direk bebek napımMuhasebeci olduğunu belli etme hemeeeenhemen hesap kitap işine girişiyo deli ya
bu arada lady'nin 'hayatında biri yok, birinnde hayatı var' gibi felsefik bi cümle yazmak istedim.
145 günümüz kalmış, geçmiyo geçmiyo derken. nasıl da geçmiş dimi, izine geldi de gitti bile ..
biter canım daha dün gibi hatırlıyorum evimi eşyalarımı toplayıp memlkete geri döndüğüm günleri ama 3 yıl geçmiş üstündensağol kuzum amin inşallahhhh cümlemizin
hiç sevmiyorum kız sıcağı bayılasım geliyo amaaaannnn boşkoy yapıcam diye değil işte bitsin okul diye uğraşıyorum
6buçukta canımPembişim, kaçta binceksin?
ooohhhhhhhhhhhh kocişine kavuşcaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi gözün aydın şimdiden pembişşş allah kavuştursunnselam kızlar son saatler
olur mu kız 10 kilo normal hamilelikte 12-14 arası kilo almak normal sayılıyormuş ablam şimdi hamile öyle demiş doktor
amanın şafak bitti hadi pembiş selametle var kocişine inşallahselam kızlar son saatler
önce kilo veriyoruz mümkün olduğunca sonra hamile kalıyoruz bebekhadi gözün aydın şimdiden pembişşş allah kavuştursunn
hımm ama o zayıflar için normalben 10 kilo alsam aman allahım boy da yok zaten uuu
kafa artık hesaba gidiyo direk bebek napımkız ne felsefesi blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafam
biter canım daha dün gibi hatırlıyorum evimi eşyalarımı toplayıp memlkete geri döndüğüm günleri ama 3 yıl geçmiş üstünden
6buçukta canım
evet inş cok az kaldıııııı
slm kızlar nasılsınız iyimisiniz?.düğün hazırlıkalrından anca gelebildim be yavvv :))
ahahahhahkafa artık hesaba gidiyo direk bebek napımkız ne felsefesi blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafam
biter canım daha dün gibi hatırlıyorum evimi eşyalarımı toplayıp memlkete geri döndüğüm günleri ama 3 yıl geçmiş üstünden
kaçta Antalya'dasın.6buçukta canım
evet inş cok az kaldıııııı
slm kızlar nasılsınız iyimisiniz?.düğün hazırlıkalrından anca gelebildim be yavvv :))
a
önce kilo veriyoruz mümkün olduğunca sonra hamile kalıyoruz bebek
hadi gözün aydın şimdiden pembişşş allah kavuştursunn
sağol tatlım amin inşallah
hımm ama o zayıflar için normalben 10 kilo alsam aman allahım boy da yok zaten uuu benimki artık gelmez denizlerden o kilodan sonraa
amanın şafak bitti hadi pembiş selametle var kocişine inşallah
önce kilo veriyoruz mümkün olduğunca sonra hamile kalıyoruz bebek
evet nasıl bitecek diye diye bitti cok şükür inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?