Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Çok ayıp sen beni nasıl tanımazsın , bu topiiğin bi tanecik küçük zencisiyim ben [/B]

eneee bilmem asıl sen benı nasıl tanımazsın hadi tanışalım o zamannn eylül ben 22 yaşındayım muhasebeciyim bendee yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var şu an zor bir dönemdeyiz aramız baya bozukk

evet var 2 yıl 8 aylık bi ilişkim var

hımm maşallah o zaman allah tamamına erdirsin

üstümüzde karabulutlar dolaşıyo diye olmıcak değil ya

bende şaşhaa 21 yaşındayım eşim yok sevgilim yok böyle işte yanii

kafa artık hesaba gidiyo direk bebek napım kız ne felsefesi blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafam

sağol kuzum amin inşallahhhh cümlemizin

hiç sevmiyorum kız sıcağı bayılasım geliyo amaaaannnn boşkoy yapıcam diye değil işte bitsin okul diye uğraşıyorum
biter canım daha dün gibi hatırlıyorum evimi eşyalarımı toplayıp memlkete geri döndüğüm günleri ama 3 yıl geçmiş üstünden

selam kızlar son saatler
hadi gözün aydın şimdiden pembişşş allah kavuştursunn

olur mu kız 10 kilo normal hamilelikte 12-14 arası kilo almak normal sayılıyormuş ablam şimdi hamile öyle demiş doktor

hımm ama o zayıflar için normal ben 10 kilo alsam aman allahım boy da yok zaten uuu benimki artık gelmez denizlerden o kilodan sonraa

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar nasılsınız iyimisiniz?.düğün hazırlıkalrından anca gelebildim be yavvv :))

bitse de gitsek

6buçukta canım

evet inş cok az kaldıııııı

slm kızlar nasılsınız iyimisiniz?.düğün hazırlıkalrından anca gelebildim be yavvv :))

kııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne düğünü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahahahhah
6buçukta canım

evet inş cok az kaldıııııı
kaçta Antalya'dasın.

Anaaam, yiiğğmurum gelmiş... Nasılsın canım, ne var ne yok, hazırlıklarda son durum ne? Acil cevap

amanın şafak bitti hadi pembiş selametle var kocişine inşallah

önce kilo veriyoruz mümkün olduğunca sonra hamile kalıyoruz bebek

evet nasıl bitecek diye diye bitti cok şükür inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…