- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.561
haklısın kuzumm tospaa nın dediği gibi senin gibi kalbi temiz yüreği iyi naif bir kızı haketmiyor , aminn canımm inşallah
merhaba biz hiç tanışmadık sanırımm
:
Morincicim teşekkür ederim.Amin inşAllah.
Okudum yazdıklarını üzülme lütfen, senin gibi naif bi kıza o adam(!) hiç yakışmaz. Nasip kısmet bu işler. Hayırlısı olsun hakkında canım
çayın etkisi bir gün, sen devam ettin mi çaya? zayıflamya yarıyor cidden..
sağolasın balım, inşAllaaaah..
haklısın kuzumm tospaa nın dediği gibi senin gibi kalbi temiz yüreği iyi naif bir kızı haketmiyor , aminn canımm inşallah
merhaba biz hiç tanışmadık sanırımm
işte bu pek iyi olmadı be kuzum mutlaka anadolu yakası olmalı yoksa fiyat falan yer güzel beğendim hem de uygun
hoşgeldin ozaman canım..
eh işte bende belki okumuşsundur ayrıldık biz iyi değilim pek ama olmaya çalışıyoruz işte.
merhaba lady, seninle tanışmadık biz. anlaşılan eskilerdensin tekrar hoş gelmişsin :107:
ne badireler atlatmıştınız siz, okumuştum..üzülmemeye çalışıyorum canım ben aslında şuanki adam için değil o ilk tanıdığım aşık olduğum adamı kaybettiğim için üzülüyorum daha çok ve tabi emeklerime ve tabi mutlu günlerimize ve tabi hayallerimize............ diye uzar gider işte. dediğin gibi hayırlısı canım. herşeyde vardır bir hayır.
devam ediyorum tatlım zaten bi tane içiyorum yetiyo etkisini gösteriyosadece bi kere iki tane içtim o günde karnımın ağrısından ağladım nerdeyse annem koştu patates haşlıyo canım yaa vermişim zaten tatlım 1 kilo vermişim dün tartıldım
evet doğrudur canımm tanışalım o zamanevet canım tanışmadık 1-2 aydır yoktum üyeliğimi iptal ettirmiştim döndüm =)
sende o arada gelmişsin sanırım
devam ediyorum tatlım zaten bi tane içiyorum yetiyo etkisini gösteriyosadece bi kere iki tane içtim o günde karnımın ağrısından ağladım nerdeyse annem koştu patates haşlıyo canım yaa vermişim zaten tatlım 1 kilo vermişim dün tartıldım
evet doğrudur canımm tanışalım o zamaneylül ben 22 yaşındayım istanduldan muhasebede çalışıyorum
kızz o kadar içme sonra bağırsakların tembelleşicek vücudun o çaya alışacak ve o çayı içmeden wc gidemeyeceksinnn demedi demee :107::107:
aaaaa kırmızıyı okudum da seni okumadm canım yaa
nedeeennn
iyi olmak zorundasn bi şekilde düşünmemeye çalış
senin durumunda daha zor tabi tam düğün arifesinde :26:
B]
ee sen kendini tanıtmadın canımmemnun oldum eylülcüm
kızlar sizlerle de paylaşmak istedim, ben okudukça huzur buluyorum.
ıçin mi daralıyor? o biliyor...
"ya fettah!" de...
huzursuz mu oluyorsun? o görüyor..
"ya selam!" de...
gönlün mü kırık? o'na dayan...
"ya cebbar!" de...
günahların mı var? o'na yönel...
"ya tevvab, ya gaffar, ya afüvv!" de...
kimse seni anlamıyor değil mi? o seni bekliyor...
"ya semi, ya mücib!" de...
ve seni biricik yaratan rabbine...
"ya vedûd seni seviyorum!" de...
hz.mevlana der ki :
kalp bir bahçe gibidir.
onda mutlaka bir şeyler bitecektir.
o halde güzel şeyler ekin de güzel şeyler bitsin.
selam ve dua ile hayırlı cumalar..
ne badireler atlatmıştınız siz, okumuştum..
inan ki diyecek bişey yok hayırlısını dilemekten başka.
Zor biliyorum ama unutmaya çalışmaktan başka yapacak bişey yok.
evet canım .. çok şey atlattık el ele verip çok şeyleri aştık biz.oda seviyordu üzerime titriyordu neden böyle oldu bilmiyorum ama artık daha fazla kendime hakaret ettirmeyeceğim. sabrımı sonsuz zannetti belki ama öyle olmadığını anlayacak.
doğru dedin canım başka çare MALESEF YOK
öyle canım araştırmaya devamhmm sağlık olsun canım. anadolu yakasında daha güzel yerler vardır oralar daha yeşillik ama araştırmak bulmak lazım tabi
ben de 24 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim ama evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olsam daha iyi hissedicem sankimerhabaaaaa
evettt eski sayılırııımmm =)
23 yaşındayım okuyorummmm
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorm
kız sadece çayla değil ki her gün yürüyorum ekmeği kıstım abur cuburu kestim ondan verdim tek çayla olsa ohh yer yer çay içerim ayy ne güzel olurdune badireler atlatmıştınız siz, okumuştum..
inan ki diyecek bişey yok hayırlısını dilemekten başka.
Zor biliyorum ama unutmaya çalışmaktan başka yapacak bişey yok.
2 bardak mı, eyvah eyvah :) dikkat et vallahi tuvalete taşınırsın
daha 1 hafta oldu kız 1 kilo vermen de güzel, hadi bakalım devam et, ben olamıyorum sen sütun gibi ol
o zaman bundan sonra bi gün içerim bi gün içmem ara veririm aslında bugüne kadar öyle bağırsak tembelliği diye bi sorunum olmadı ama yine de günaşırı içmekte fayda varevet doğrudur canımm tanışalım o zamaneylül ben 22 yaşındayım istanduldan muhasebede çalışıyorum
kızz o kadar içmesonra bağırsakların tembelleşicek vücudun o çaya alışacak ve o çayı içmeden wc gidemeyeceksinnn demedi demee :107::107:
kızlar sizlerle de paylaşmak istedim, ben okudukça huzur buluyorum.
ıçin mi daralıyor? o biliyor...
"ya fettah!" de...
huzursuz mu oluyorsun? o görüyor..
"ya selam!" de...
gönlün mü kırık? o'na dayan...
"ya cebbar!" de...
günahların mı var? o'na yönel...
"ya tevvab, ya gaffar, ya afüvv!" de...
kimse seni anlamıyor değil mi? o seni bekliyor...
"ya semi, ya mücib!" de...
ve seni biricik yaratan rabbine...
"ya vedûd seni seviyorum!" de...
hz.mevlana der ki :
kalp bir bahçe gibidir.
onda mutlaka bir şeyler bitecektir.
o halde güzel şeyler ekin de güzel şeyler bitsin.
selam ve dua ile hayırlı cumalar..
öyle yapmaya çalışıyorum canım. elle tutulur bie sebebi yok cnm o çok değişti bambaşka seviyesiz terbiyesiz bi insan oldu.belkide ayrılmak istedi bu yolu seçti bilemiyorum.çok uğraştım düzelsin diye.ona yardım etmek içinde.ama olmadı işte
ee sen kendini tanıtmadın canım
çok güzelmiş tatlımm Allahın Affının, Rahmetinin, Bol Olduğu Bu Günlerde Af ve Rahmete Ulaşmamız Dileği İle , hayırlı cumalar
ben de 24 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim ama evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olsam daha iyi hissedicem sankihangi bölümü okuyosun peki?
En doğrusunu yaparsın canım, sık sık gel buralara, vakit geçir.evet canım .. çok şey atlattık el ele verip çok şeyleri aştık biz.oda seviyordu üzerime titriyordu neden böyle oldu bilmiyorum ama artık daha fazla kendime hakaret ettirmeyeceğim. sabrımı sonsuz zannetti belki ama öyle olmadığını anlayacak.
doğru dedin canım başka çare MALESEF YOK
öyle canım araştırmaya devam
kız sadece çayla değil ki her gün yürüyorum ekmeği kıstım abur cuburu kestim ondan verdim tek çayla olsa ohh yer yer çay içerim ayy ne güzel olurdu
o zaman bundan sonra bi gün içerim bi gün içmem ara veririm aslında bugüne kadar öyle bağırsak tembelliği diye bi sorunum olmadı ama yine de günaşırı içmekte fayda var
NEKADAR GÜZEL... kainatın bütün sırları allahın isimlerinde saklı aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?