• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

$timthumb.php.webp Kızlaaaar nereye kaçtınız

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmm:21::21:

kırmızııııııııııı kız en şanslılarımız sensin ohh bu saatte hele bu sıcakta popon sandalyeye yapışık oturmuyosun:1::1: yazın iş olmasa hepimiz tatıl yapsak olmamı yaaa:ssz::ssz:

e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))

pintos bu adam diyorum boşa demiyorum daha yeni çalıştırıyoruz klimayı fatura çok gelirmiş öğlene kadar bülünt ersoy gibi takılın diyo utanmasa yelpaze vericek elimizee:47::47::47:

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmm:21::21:

kırmızııııııııııı kız en şanslılarımız sensin ohh bu saatte hele bu sıcakta popon sandalyeye yapışık oturmuyosun:1::1: yazın iş olmasa hepimiz tatıl yapsak olmamı yaaa:ssz::ssz:
Offf ne güzel olur senin ömür boyu tatile az kaldı kuzu. Şurda daha 1 ay çalışacaksın. Patrona söyleme konusunda bi karara vardın mı
e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))

Hoşgeldin yeni evlisin sanırım. Allah mesut etsin

hoşgeldiiinnn kaynaşalım tabiii :9:
bnde lady 23 yaşındayım 2 yıl 8aylık bi ilişkim var
okuyorum turizm
ingilizce öğretmeni en lazım olan şeydi bu topikte :27:
hoşgeldin çağlacımmm
kaç yıllık evlisin ?

Offf ne güzel olur senin ömür boyu tatile az kaldı kuzu. Şurda daha 1 ay çalışacaksın. Patrona söyleme konusunda bi karara vardın mı

Hoşgeldin yeni evlisin sanırım. Allah mesut etsin

sölemicem kiiii:27::27::27: geçen ki tartışmadan sonra 1 aydan 1 hafta öncesine indirdim süreyi şıp şıp akan terleri göriyim istiyorum:32::32::32: zaten sözleşme imzalamış değilim bi şeycik yapamaz çıkışımı verir sigortadan olur biter:34:

hoşgeldiiinnn kaynaşalım tabiii :9:
bnde lady 23 yaşındayım 2 yıl 8aylık bi ilişkim var
okuyorum turizm
ingilizce öğretmeni en lazım olan şeydi bu topikte :27:
hoşgeldin çağlacımmm
kaç yıllık evlisin ?

3 AYLIK EVLİYİM :1: ÇİÇEĞİ BURNUNDA GELİNİM YANI :) EWET İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EKSİK DEDİLER GELDİK :p O MAŞALLAH İLİŞKİN 3 YIL OLMUŞ NERDEYSE. SANADA EVLİLİK YOLLARI GÖZÜKTÜ ;))))

Back
X