• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

pişman olsa nolcak birdaha yapmaması lazım aynı hataları. seni kaybettiğiniannetsin bi bakalım gerçekten

rüyanda görsen inanma kuzu erkeklerin o duyguları yok sanırım özür dileme pişmanlık gibi :31:

evet bir daha yapmaması lazımm uff kızlarr yemekte bir ablayla konuştukta eşinden ayrılmış çektiği eziyetleri anlattı biraz en çok söyledği bir cümleye takıldımm , 'Bir insan özellikle bir erkek asla değişmez , evlenince yok çocuğunuz olunca düzelmez, bir insan neyse odur' :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryum:27::27:

acımak yok böylesine elimde olsa ümüğünü sıkıcam:47::47: vicdansız adam sıcaktan buharlaşıcaktım az daha çalışmasaydı klima:ssz::ssz: yeni karısıyla tatil planları yapıyo biz elemanları burada kavrulalım oldu paşam oldu ağam adamın kaba etinden kan alırım kan:27::27::27:
Ohhh adama bak ya adamın tatilini kursağında bırakacaksın yalnız işi bırakıyorum dediğindeki yüz ifadesini merak ediyroum:1:
evlenince evinin hanımı olunca sen de keyfini cıkara cıkara kahvaltı yaparsın inş kuzum :32:
İnş kuzum ya görebilecekmiyim acaba o günleri:26:

evet bir daha yapmaması lazımm uff kızlarr yemekte bir ablayla konuştukta eşinden ayrılmış çektiği eziyetleri anlattı biraz en çok söyledği bir cümleye takıldımm , 'Bir insan özellikle bir erkek asla değişmez , evlenince yok çocuğunuz olunca düzelmez, bir insan neyse odur' :ssz:

büyük bir çoğunlukla doğru ama evlenince düzelen erkeklerde var işte az bir kesim olsada. herşey nasip kısmet ya

inşallah bebek hele bi aklı başına gelsin seninkinin de:34:
aminn kuzum inşallah gelsin dee :45:

ehliyet sınavına mı girceksin usta şoför olaraktan sorabilersn
hiç çalışmadan geçtm motordan falan :27::27::27::27:
18ime girer girmez almıştım ehliyetimi :27::27::27::27:

evet canım yarın sınavım bu akşam da direksiyon dersim var , tek sorunum biraz motor dersiyle ilgil:55:i , nasıl geçtin kız çalışmadannn :36:

ehliyet sınavına mı girceksin usta şoför olaraktan sorabilersn
hiç çalışmadan geçtm motordan falan :27::27::27::27:
18ime girer girmez almıştım ehliyetimi :27::27::27::27:
bende usta şoförüm direksiyon kursu verilir:27: 2007 de almıştım ehliyetimi :51::51:

ne kadar doğru bi şey ki yaşamış tecrübe etmiş bi insan o yüzden evlendiğin erkek neyse odur değişir düzelir diye bi umut taşıma hiç.

yeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryum:27::27:

ahahahaha :1: o derece diyosun. şuan hangi koordinatlardasın ? nerdesi dostum africa falanmı ? :))
afrikadan aşağı kalır bi yanı yok kanımca :ssz::ssz: burası adana cehennemin giriş kapısı:27::27:

Ohhh adama bak ya adamın tatilini kursağında bırakacaksın yalnız işi bırakıyorum dediğindeki yüz ifadesini merak ediyroum:1:

İnş kuzum ya görebilecekmiyim acaba o günleri:26:

gözümü karartıp şıpşak bi fotoğrafını mı çeksem o an napsam :27::27:

Back
X