Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

aa canim hic olur mu oyle seyyy ben tatile gidiyorum desem hic onunkiyle bir olur muu
ben mecbur gidiyorum mudur goturuyor diyecek sen keyfinden gidiyorsun diyecek
yani kendini hakli cikaracak sebepleri her zaman bulurr
bu yaz 4 yil olcak denize gidemiyorummm onuda gondermiyorum gondermemdeee bana neeee
diyorum bazen ben omrumde hic denize giremicekmiyim yaaa
o da diyor anca beraber gideriz oylee e dedim senle gitmem diye diretme yapmiyorum ama omur billah denize giremiceksem olmazz
beraber gitcez mayonu ben alcam sen kendi kafana gore alamazsin diyor
boyle dizlere kadar etekli birseyler varmis tarif ediyor bana
la dedim o ne oyle direk kiyafetlerimle girim o zaman ben denize ona paranida vermemis olursunn
bana nee oyle gireceksin diyor denizee
bende dedimm o zaman bana neeee plaji komple kapattir gucun yetiyorsa oyle gircem denizeee boyle is mi olur yaa

benimki de denize gitmemi istemiyor bizimkilerde pek gitmiyorlar gittseler yoksa mecbur gitcemm ne olur bilmemm benimki kendi gidiyor ama kızlar havuza da denize de gitmiyceksin desem de gidiyorum gelince mesaj atarım deyip gidiyorr
sonra da çok sıcaktı zaten kimse yoktu , arkadaşlar vardı tek değildim yok bilmem ne diye gönlümü almaya çalışıyordu bende gidicem deyince hele bir git bakalım diyodu ıııııııııı

Son düzenleyen: Moderatör:
seninki iyi dize kadar da olsa mayo giyebilirsin diyo benimki haşema alırız sana diyo onu sen giy diyorum sonra diyo ki havuza gideriz kadın erkek ayrı olan yerlerde yüzeriz sonra otururuz bi yerlerde tabi üstün giyinik olacak

abovvvvvv kız ben olsam kıyameti koparırım tavra bak ben gidiyorum gelince mesaj atarım haa

ooo kendi gidecek beni gondermicek yok oylee uc kurusa bes koftee
onunki hayatta benimki ne
peynir gibiyim yaaa eskiden yazin denize gitsem bile bir sonraki yaza kadar yanik izlerim duruyordu
simdi her yerim tek renk poffff zatten annemlerle tanistirayim rahat turkiyeye gelip gitme durumlarim olsun
diyecem tatile gidelimmm yaa nasil ozledim denize girmeyi anlatamam
ben birde denizi olan sehirde okuyorumm surdan cantami toplasam 15 dakka sonra karadeniz kumsallarina serilivercem ama isteee....

yaa oyle ayri havuzlarda var amaaa beraber giremedikten sonra ne anlami kaliyor kiiii
oylede ben istemiyorumm bakalim nasil bir cozum bulcaz
simdilik koye gidiyorum yaz tatilinde cok sessiz sakin bir yerdir bahcemiz baya buyuk orda seriliyorum
D vitamini sentezliyorum kisin hastalanmim diye anca okadar aradada ayaklarimi islatiyom cesme suyunda
hahah ulan 21. yuzyilda cektigim eziyete bak dibimde guzelim deniz varken ben koyde gunesleniyorum

bende öyle ayrı gayrı istemiyorum tek başıma mı yüzeyim yani o yüzden hiç gitmedik öyle daha deniz falan hatta balayını bile denizsiz bi yere giderek geçirmeyi düşünüyoruz o karlı bi yere gidelim diyo kayak yaparız diyo ama eylülde kayak mı yapılırmış yurtdışına gitmek gerek dil bilmem dilsiz gibi napıcam olmaz
önceden biz görüştüğümüzde kimseye görünmemek için ilçeye giderdik orada da deniz var genelde 3 aylık yaz döneminde görüşemezdik hep ya bahar ya kış aylarında görüşürdük onda da işte anca ayaklarımı sokardım denize çıp çıp koşardım kimse yok diye suyun içinde olmayı özlemedim değil hani

Son düzenleme:
Slm kızlarrrrr ve bu gelinnnnn sonunda yıldönümüne aldı nikah tarihinii 11 eylül nilkahhh

Çok güzell gidiyor herşey 4 aydan fazlaydı burda sizlerle tanıştığımda.Şimdii 2 aycık vs vs.. :))) sizler ne yapıyorsunuz

Tossssspaaam benim çok tatlısın ya demek çıp çıp koşardın hayal ettiğimde yerim seni

Kızlarr ben çıkıyorummm , bana şans dileyinn inşallah buluşurum pazar günü , haber vermeye çalışıcam sizeee
sınavda da başarılar dileyinn görüşürüzzz

Kuzuuuuuum hoşgeldin özlettin kendini ya tarih almanıza çok sevindim cnm gelinlik fln diğer hazırlıklar nasıl gidiyo

Ayy konuşayım diye giriyorum hooooop işim çıkıyo sayfayı kapamaya bile vaktim olmuyo yoruldum
lunnam seni çok yoruyo bunlar

merhaba bir eylül gelini daha demek hayırlı uğurlu olsun

Tossssspaaam benim çok tatlısın ya demek çıp çıp koşardın hayal ettiğimde yerim seni

başka bi şey yapmaya izin yok be kuzu anca ayaklar işte seninki de eminim karşı nasılsa aynı kafadan benim nişanlımla

Kızlarr ben çıkıyorummm , bana şans dileyinn inşallah buluşurum pazar günü , haber vermeye çalışıcam sizeee

insallah bulusursunuz tatlimm adamin kafasinada azicik dank eder
sinavda bol sans canimmm habersiz birakma buralarii
gorusuruz canimm

Kuzuuuuuum hoşgeldin özlettin kendini ya tarih almanıza çok sevindim cnm gelinlik fln diğer hazırlıklar nasıl gidiyo

Gelinlinliğimin siparişini vermiştim.Temmuzda dikmeye başlayalım diye.Kına kıyafetlerimle birlikte.Son zamanlar zayıflarsın ondan dikimi düğüne yakın tutalım dediler.1 haftaya kadar başlayacak dikimlerim :))) Ayakkabıda fikir değiştirdim neon pembe bir ayakkabı ve Eki Görüntüle 744334 bu şekilde bir çiçek düşünüyorum.Ayrıca kuşağımda bu şekilde pembe olacak.Kombin edince çok hoşuma gitti.

güle güle eylülüm sınavda bol şans inşallah hallediceksin akşam girmeye çalış çatlarım p.tesiye kadar sevgilinden haber ver buluşmak istedi de ve konuşruk hallettik de

merhaba bir eylül gelini daha demek hayırlı uğurlu olsun

Merhaba canımmm.Teşekkür ederimm çok sağol:)) Herkesin hayırlısı olsun inşşşş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…