Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

frigo dikdörtgen şeklinde,kakolu,içi yumuşak çikolata. aman be anlatırken agzım sulandı nerden bulcam şimdi frigoyı ühüüü:2:

hehehe alemsiniz hee
manyak çift sizi

aynen öyle yaa:)evlenmiş uzkta olsam mesela buranın hayalini kurarım.mersindeyim şuan :)
siz nerelerde oturuyosunuz? bi an merak ettim heheh

mesajlaşmanız çok güsel :)evliliği ayakta tutuyosunuz:)
ben de nişanlıyım sen tüyo alıyorum böyle evde zordur ya ben de merak ediyorum biriyle yaşamak ilginç geliyor:)hayırlısı hakkımızda.aynen öyle ya resmen kafalarımız farklı. bazı kızları gördükçe erkeklerin düşüncelerini beğensem de yine de yaratılışımız tamamen farklı:)) herkeste sorun olur ama sizin gibi çözüme kavuşturulduktan sonra hiç bişe olmaz:)
evet ya küsmek çok kötü ben de hiç sevmem .ama bazı insanlar hakediyomu bilmem de ben de yapamam .sadece soğuyorum..

Beimki en uzun bir gün küs kalabiliyo. kin ve küslük çok günah zaten.çok ciddi bişey olmadıkça küsülmez. uyumsuz olduğumuz zamanlarda var. çünkü kadın ve erkek ayrı cinsler ve kadınlar duygularıyla erkekler mantıklarıyla varlar. bu yüzden bazen anlamıyoruz birbirimizi.mesajlaşıyoruz, öyle anlaşıyoruz çok komik. evliyiz hesapta D[/QUOTE]

bişey söylicem:)ben de nişanlıyım kasım gibi düğüünüm olabilir de:) gelinlikle koyu renk seviyorum yani genelde.kendim için de öyle düşünüyorum da.kendi saçım koyu kestane yani siyah gibi.kahverengileri seviyorum ama doğal rengimi kullanmak istiyorum düğünümde.siz ne dersiniz?fotolarıma bakarak da fikir verebilirsiniz:)teşekkürler görüşürüz yine hoşçakalın:)

[/QUOTE]

ewet bi erkekle yaşamak çok ilginç. bide sevgilin kocan oluyo boyut değişiyo.sende kadın olup ewe sahip çıkıyosun,rollerden ötürü bende bi aptallaşma oldu mesela. çünkü bu zamana kadar çalıştım. birden bire al kızım bu ew senin, yemek yapcan çamaşır yıkıcan iyi geçincen diyip gidiyolar. afallıyosun ama alışıyosun. alışıyorum yanii..

hatime fotolarına baktım kızıl tonları sana çok gitmiş bozma derim arkadaşm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…