- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.801
inş yavru hayırlısıyla kocacığına kavuş
frigo hangisiydi ya bilemedim:)twister a taktım şimdi :)onu da deneyebilirim .
ben de yazlıktayım ama güneş çarpar diye inmiyorum öğlen.:)uzakta olsam benim de canım ister ama burda olunca güneş zararlı diye daha geç giriyorum .
2 buçuk yıllık bi geçmişimiz var. evlilik çalkantılı dengesiz bi kurumdelicesine kavga edip delicesine sarılmak falan..
burak: onu neden oraya koydun çağla ?
çağla: bilmem ki ben hep oraya koyarım.
burak: oraya konur mu o ?
çağla:konmaz mı? bi dakika ya sen beni azarlıyomusun?
burak:öğren öğren..
çağla:hadi be ordan (çağla küstü)
-yarım saat sonra-
burak:ne yiyelim?
çağla:bazelye pilav severmisin?
burak:ewet:) dondurma aliyimmi?
çağla:al..
çok tatlıymışsınız hhehee:)))maşallah
eşin de çok sinirli değil galiba o da uyumlu ki uzatmamış.sen de öyle ama erkekler genelde huysuz oluyo ya.unutması çok güzel.ben öyle küsen erkekleri biliyorum da yakın çevremden:))zor oluyo
2 buçuk yıllık bi geçmişimiz var. evlilik çalkantılı dengesiz bi kurumdelicesine kavga edip delicesine sarılmak falan..
-yarım saat sonra-
anladın mı böyle bişeyD:
hep öyle olmaz mı zatn burnunun dibindeyken şu saatte iniyim skldım eve gidiym sarmadı deniz rüzgar çktı sahilde der eve kaçmanın yollarını ararız
evdeyken de ahh şmdi denizde olmak vardı
türküz işte
-yarım saat sonra-
çok tatlıymışsınız hhehee:)))maşallah
eşin de çok sinirli değil galiba o da uyumlu ki uzatmamış.sen de öyle ama erkekler genelde huysuz oluyo ya.unutması çok güzel.ben öyle küsen erkekleri biliyorum da yakın çevremden:))zor oluyo
Beimki en uzun bir gün küs kalabiliyo. kin ve küslük çok günah zaten.çok ciddi bişey olmadıkça küsülmez. uyumsuz olduğumuz zamanlarda var. çünkü kadın ve erkek ayrı cinsler ve kadınlar duygularıyla erkekler mantıklarıyla varlar. bu yüzden bazen anlamıyoruz birbirimizi.mesajlaşıyoruz, öyle anlaşıyoruz çok komik. evliyiz hesaptaD
atla atla bi yerden yakalaman lazım
Beimki en uzun bir gün küs kalabiliyo. kin ve küslük çok günah zaten.çok ciddi bişey olmadıkça küsülmez. uyumsuz olduğumuz zamanlarda var. çünkü kadın ve erkek ayrı cinsler ve kadınlar duygularıyla erkekler mantıklarıyla varlar. bu yüzden bazen anlamıyoruz birbirimizi.mesajlaşıyoruz, öyle anlaşıyoruz çok komik. evliyiz hesaptaD
evin içinde msjlaşıyo musunz
hehehe alemsiniz hee
manyak çift sizi
alışma dönemi çalkantılı,mayaklaşıyo insanulan az önce neler söyledin be herif napiyim ben dondurmayı desen bu defa uzatmş olcaksın suçlu olcaksın.mecburen kedi gibi siniyosun.
son hazırlıklar da tamam
sag salim varırım inşallah hedefime :82::82:
güle güle sevgi kelebeğimmmmgit ve kocişine sımsıkı sarıl
bi hafta sonra ben de sarılıcam aşk kuşumaaa
sağol kuzum inşallah
oh ohh sizin de az kalmış
[/QUOTE]mesajlaşmanız çok güsel :)evliliği ayakta tutuyosunuz:)
ben de nişanlıyım sen tüyo alıyorum böyle evde zordur ya ben de merak ediyorum biriyle yaşamak ilginç geliyor:)hayırlısı hakkımızda.aynen öyle ya resmen kafalarımız farklı. bazı kızları gördükçe erkeklerin düşüncelerini beğensem de yine de yaratılışımız tamamen farklı:)) herkeste sorun olur ama sizin gibi çözüme kavuşturulduktan sonra hiç bişe olmaz:)
evet ya küsmek çok kötü ben de hiç sevmem .ama bazı insanlar hakediyomu bilmem de ben de yapamam .sadece soğuyorum..
sağol kuzum inşallah
bişey söylicem:)ben de nişanlıyım kasım gibi düğüünüm olabilir de:) gelinlikle koyu renk seviyorum yani genelde.kendim için de öyle düşünüyorum da.kendi saçım koyu kestane yani siyah gibi.kahverengileri seviyorum ama doğal rengimi kullanmak istiyorum düğünümde.siz ne dersiniz?fotolarıma bakarak da fikir verebilirsiniz:)teşekkürler görüşürüz yine hoşçakalın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?