Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

güle güle git canımmm bende hala mesaj bekliyorum yine içimiz hüzün kapladııı
kızlar inşallah bizde buluşuruz pazar günü ne yapıcam yoksa bennn

Tatlm inş gelir pişman olur aranız düzelir ama sen yine de kendini kötüye hazırla. Sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına hayat felsefem

Tatlm inş gelir pişman olur aranız düzelir ama sen yine de kendini kötüye hazırla. Sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına hayat felsefem

haklısın canımm zaten buluşsak pişman olacakta iştee , düşünmk bile istemiyorum canımm pazartesiye inşallah güzel haberlerle gelirimm ayy daraldım yinee :83::83:

ben sizi yerimmm laaaa
komsumm sinava daha var tatlim bugun degildi
napiyonuz bakalimm
mujdemi isteriiiimmmmmmm
bizde kavga ettikkk aksammm

deli kız kuzen mevzusu dimi iyi çek kulağını bankanın yorgunlu geçmiş hemen maşallah bence o uyusun daha iyi öyle siyam ikizi gibi çok takılmasın kimseyle otusrsun piskomla ilgilensin sınavları var moral versin

bizde senii yerizz

müjde miii
akşamki konudan dolayı mı tatlım çok geziyordu kuzeniyle diyee

kiz okadar alistim ki artik kavga etmemize ikimizde sivri dilli kimse o dilini dislerinin arasinda tutamiyor ki
guluyorum bende boyle deli gibi...
canim ondan olmadi benimki bankada calisiyor ya bankada son aylarda prim yapmis bunlari otele goturcekmis mudur bir geceligine
bende rahatsiz olurum boyle seylerden asiri kiskancimdir tabi surat astim gidecekler diye
buda biliyor tabi ama banada diyor otel cok guzel ama varya dedi
bende dedim umurumda mi sence otel
vay senmisin bunu soyleyennn
vay efendim 20 gun istanbulda kalmis egitim icin otelde egitimde yarisindan coku kizmis bilmemneymis
o zaman bise dememisim de simdi mi sorun olmus sen bana guvenmiyorsan ben ne edeyim sanki birsey yapiyorum
varsa yoksa hep sensin benim icin kulp takacak yer ariyosun psikiyatriye git sen dedi bana
hahahah dedim ne edem orda tedavi mi olimm..
ne bileyim tedavi ol ne olursan ol dediii

canim kuzen icin degil yaa az yukarda yazdim meseleyi
kadin ne ederse kendi eder valla
normalde her zaman izin ister cikabilirmiyim cagiriyor der
yada yanima gelecek yemege gidelim diyor ne diyim askim der
bende kuzeni diye ses etmem zaten eskidende isleri dukkanda daha yogundu pek gorusemiyolardi bende tabi olur diyodum
ama bikeresinde agzimdan kacirdim iste hosuma gidiyor yinede izin istiyosun izin almadan yapma hicbirsey dedim
ama zaten kuzenine guvenim tam onunla cikiyosanda bir sorun etmem zaten dedim
ama deliye vur dersin oldurur ya bizimkide izni kopartti benden simdi her gece her gece okey oynuyolar toplanip konusuyolar
ama aksamki mesele baska canimm

hımm o zamanlar eğitim içindi mecbur diye bir şey demedin herhalde tatlımm , ayy valla ne diyim kii bende sevmem öyle şeyleri keyfiye gidip kalmasını istememm
oda sana gaz vermiş ama otel cok güzel falan diyerek benimki de bana demişti kız git tedavi ol iyi değilsin sen falan diye,
sonuç ne oldu pekii

anacım diyorum bunların ipini az gevşek bıraktın mı hemen dağıtıyolar ipi çekme vakti gelmiş. bizimkisi de geçen yaz neymiş arkadaşlarıyla toplanıp bir arkadaşalrının yazlığına gidiceklerdi tabi bana anlatıyo böyle bi şey var çağırdılar ama ben yok dedim iyi demişim dimi aşkım. iyi demişsin canım biliyosun orada işin olmadığını cevabını vermişsin zannediyo ki aa olur mu aşkım git tabi arkadaşlarınla nolacak sanki gibi bi şey söylicem
eminim nabzımı yokladı ama ben iyi dmeişsin diyince sustu tabi kapandı konu
hadi söyle bakım aşkım sınavlar bitti tatlile gidicez arkadaşlarla 1-2 günlüğüne nasıl tepki veriyomuş ama empati yapma yetenekleri sıfır. ben ki denize aşık bi insan yıllardır denize girdiğim yok sırf istemiyo diye o da gitmicek efenimmm

hec canim nolsun didistik didistik sonra basim agridi uyuyalim dedi
tmm dedim bende uyuduk oyle
simdide konusuyoruz arada gulucuk yaziyor ama genel olarak soguk konusuyoruz ikimizde oyle askim cicim yok yanii
amaaann psikolojim bozukmus benim onunkinide bozmusum gelsin beraber tedavi olak ozm
empati yapmiyor hic bu herifler beni seviyor benden baskasini gozu gormuyor bende biliyorum
ama bunlari biliyorum diye kiskanmaya hakkim yok muu aaaaaa
aman hic kiskanclik degil bu bildigin guvenmiyorsun bana diyorr essekkk yaaaa
sanki benim calisma hayatim olsa mudur bizi otele goturecekmis desem tepesi atmicak nerden cikti gitme mazeret bul demicekk
pehhh hep kendini goruyorlar zaten boyle durumlarda sonra ben kulp takacak yer ariyormusum
umrumda degil otel demisim ilgilenmiyormusum bana birsey anlatiyormus anlatanda kabahatmis falan
ayol resmen heves atip gitmek istiyormus gibi konusuyor otelden bana ne
ister altin kaplama olsun ne dicem ben ohh ne guzelmis otel git git kacirma tobe tobeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…