Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

biz de aynı sıkıntıyı çektik dsmarta geçtik uzun bi süre koptu gitti ama şimdi düzeldi.
Ben kızdım bile tatlım

iyi etmişsin canım

bizim hala ttnet.
defalarca aradım ttnetten kaynaklı değil diyolar.bi problem yok gibi gözüküyomuş:26:

idare etcez böylee

bizim hala ttnet.
defalarca aradım ttnetten kaynaklı değil diyolar.bi problem yok gibi gözüküyomuş:26:

idare etcez böylee

Ayyy benim evdeki netim öyleydi. Ttneti arıyoruz elektrikçi gelsin diyolar. Elekt. çağırıyosun ttnetle ilgili diyolar. Her ay boşu boşuna fatura ödüyoduk. En sonunda kapattırdık bizde

aniiiiii, gidiyo musun tosbiiik
daha bi yarım saati bulur canım önce bi bakıcak tahsilat işlerine bakan abiyi yanına çağırıcak sonra bana sorucak nereye vardık orada bi küfür patlatmak isityorum ..........ya kadar şeklinde bu arada kahvesini yapıcak çaycı abla sonra çıkıcaz sanki yüzünü göstermezse büroyu kapatıp gidemeyiz

Faşo Ağa mı Aman gelmiş ya sen ona bak

aynen öyle bi de günaydın dedi girerken şöyle bi gözlüklerimin üstünden baktım geri çevirdim kafamı pc baktım

Aaaa sen gözlük mü kullanıyosun hiç görmedik

Aaaa sen gözlük mü kullanıyosun hiç görmedik

söylemesi ayıp birazcık miyopum da yalnız beni gözlükle görmek pek mümkün değil anca çalışırken ya da tv izlerken takıyorum onun dışında pek sevmiyorum ama işte takmamanın da sıkıntısını çekmiyo değilim bi şeyi okuyabilmek için gözümü kısıyorum bazen komik oluyo tabi

nişanlım bize geldiğinde oturmuş çay falan içiyoruz tv de açık tv deki alt yazıyı okumaya çalışıyorum tabi gözüm kısık annem dürtüyo çocuk görücek yapma dedim boşver anne görmediği şey değil hatta gözlüğü takmadığım için kızar çoğu zaman gider alt yazılı filmler seçerdi sinemada gözlük yanımda değilse yandı zaten bütün film boyunca eziyet ederdim ne yazıyo ne diyolar gel bak en öne geçelim der dururdum o da bana ne gözlüğünü kullan derdi

neyse şekerler ben kaçıyorum haydin görüşmek üzere hafta sonunuz mutlu mesut geçsin inşallah
eylül yaz annem arada okurum ben naptın ne ettin ama atma artık mesaj olur mu
pembegelin sen de tadısını çıkar aşkın çok mutlu olun inşallah

Selam kızlarrr , salaklığıma doymayınn :2:
dün yinee atmadı ve dün akşam üstü baktım yeni bir resim daha koymuş altına keyifler gülücükler yazarak , bir şey demedim bu sefer sonra geceye kadar bekledim atmadıı bende sabah ( her zaman buluştuğumuzda belli bir kalkma saatimiz vardır) o saatte kalkarız dedim yattım
sabahta o saatte kalktım bekliyorum ki o da kalksın en son sinirlendim aradım cevap yok buluşmayacak mıyız kalkmadın mı daha diye mesaj attım vee 1 saat boyunca sabah yatakta uyanmasını ve mesaj atmasını bekledim
baktim ki ses yok gelmeyecek belli bende ' senin sevgin de aşkın da yalanmış meğer sen ne kadar insafsız bir insanmışsın beni ne kadar sevip özlediğini gösterdin o kadar büyük bir hata yaptın ki gelmeyerek anlıycaksın zaman geçtikçe ve artık asla beni sevdiğine beni inandıramazsın sabahın köründe beni bir saat beklettin ya allahta seni kahretsin' dedim o kadar kızlarr ve şu saat oldu tabiki ses seda yokk o kadar çok ağladım ki anlatamam ilk defa gelmedi beni görmeye ilk defaa, çoook kötüyümmm:2:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım gelmediyse kendi kaybetti.. Sen çok hazırda beklediğin için o böyle bence..Nasıl olsa Eylül hazırda,elimde diyor bu nedenle kıymet bilmiyor.. Sende biraz aldırmaz olsaydın bak nasıl olacaktı..Kaçan kovalanır hesabı.. Bence böyle insanlar için kendini üzmeye hiç değmez.. Belliki o daha çocuk,olgunlaşamamış..Bir bayana karşı bu derece kaba olan birinden ne eş olur nede baba.. Resmen oynatıyor seni çok ayıp ya.. Gelemeyeceği için bir mesaj dahi atmaması bir yana, telefonlara bile cevap vermiyor.. Böyle öküzlerden hayır gelmez Bence böyle birine sevgini vererek kendini düşürmemelisin..İnan senin bu kalbindeki sevginin 10'da birini etmez o insan...

evet canımm bir kere insanlık olsa yarın ben gelmiycem haberin olsun yada boşuna bekleme der dimi sabah resmen salak gibi bekledimm ne olursa olsun beni görmeye gelir diyee :2:

bir de sabah bekledikten sonra tekrar yattım ya rüyamda başka bir kıza sarılmış şekilde gördüm sarılarak gidiyorlardı beni görünce o geldi elimi tuttu dedi ben böyle bakakaldım :105: sonra ilerlediklerinde kız çıktı bunun kolundan , böyle bir şey gördüm tuhaf oldumm
ne amaçla bunları yaptı bilmiyorum dün resimler koyup altına da keyifler gezmeler yazıyo düşünnn

eylülcüm kötü son işte kendi kendine bitirmiş ilişkiyi ama korkağın teki işte erkek gibi karşına çıkıp eylül bitirelim diyememiş. allahından bulsun. sakın sakın üzülme bunun için inan bana değmez. daha da sakın mesaj atma olur mu sen mesaj attıkça içini döktükçe onun vicdanını rahatlatıyosun. bırak ne hissettiğini bilmesin. acı çekiyo olsan da belli etme ona artık. şanslı olduğuna inan hayırlısının bu olduğuna inan çünkü bu seni çok üzerdi gerek mesleğinin dezavantajları gerek onun dengesiz tavırları. kurtulduğuna şükret istiyorsan ağla gözyaşı dök ama inan bana geçicek ve sen iyi ki diyeceksin, iyi bitmiş kendimi ondan kurtarmışım.

Daha iyi birileri çıkacak elbet karşına..bununla uğraşmaya değmez canım..biliyorum şuan canın yanıyor ama zamanla geçicek ve yeni biri çıktıgında onu hatırlamıcaksın bile..bi çogumuzun böyle şeyler olmuştur hayatında eminim... seni gerçekten hakeden biri çıktıgında karşına ne demek istediğimi anlayacaksın..şuan ağla istersen dök içini ama ona asla belli etme bidhada arama bence..

Kızlar ne olduğu bile belli değil ki bitse söyler zaten daha önce yapmadığı şey değil ama neyin sessizliği bu anlamadım , daha önce ayrılmıştık ya o zaman resimlerimizi kaldırıp ilişksi yok bile yapmıştı daha ayrılmadan şimdi hiç bişey yapmıyo sadece takılıyo mu kendi kendine anlamadım yani ne olduğumuz belli değil ki bilmiyorumm sabah resmen bekletti beni kendime yediremiyorumm off salak gibi bekledimm çünkü ne olursa olsun gelirdiii içim bomboşş annem sabah beni yatakta görünce sen gitmedin mi dedi biliyodu buluşacağımızı yok gelmedi dedim
bitirse bitti derdi eminim amacı ne anlamadım bana kaç gün atmadğım için kendince cezamı veriyo bilmiyorumm çook kötüyüm şimdi yanyana olacaktıkk

canım sana şunu söyleyebilirim ancak hata yapıyosun. hala ondan medet umarak çok büyük hata yapıyosun. sana tüm bunları yaşatırken hala seni cezalandırdığını düşünerek kendine çok büyük haksızlık yapıyosun. aşk bu değil sevmek bu değil senin içinde geçerli bu canım. sana bunları yaşatıp hala biz neyiz diye beklemen bana çok uzak bi tavır. aşkımdan ölsem dahi bu şekilde davranılmasını kendime yediremem ben deli gibi sevsem bile ben arkama bakmam. diyeceksin ki başına gelmediği için bilemezsin. ama inan bana başıma gelmesine gerek yok bu senin kişiliğinle alakalı eğer kaldırabileceğine inanıyorsan söyleyeceğim her şey boş gelir ama ben senin üzülmene dayanamıyorum bu sekilde yazık sana gerçekten sana yaşattıklarına ben katlanamıyorum sen de katlanma bu eziyete lütfen bırak hayat snei daha nice güzel insanalrla karşılaştıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…