Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Eşim İstanbul'da yaşıyordu, ben Bursa'da ve tanıştık.. Evlenince ben buraya geldim, başlarda ben de korkuyordum ama alışınca birde mecbur olunca.. Yaşanmaya değer bir yer
şüphesiz çookk güzel bir şehir
sn nerde yaşıcaksn ki evlenince

sevgilim doğulu evlenince onun memleketine gidicem mecbur
sonrasında hayat göstercek artık

başka daha büyük bir doğu şehri mi olur yada direk istanbul mu olur şimdilik kestiremiyoruz ikimizde

saol canım onun yanı olsunda neresi olursa olsun

ben senide pek tanımıyorum aslında yada pek hatırlayamadım
sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat

yaz tatili işte bendeevde pinekliyorum sıcaklardan bunaldım biraz hava bozsa diye bakıyorum
1-2 defa knuşmuşluğumz vardı ama 1 aydr yoktm bn unutmş olblirsin

Sürpriiiiiz annem interneti yaptırmış bundan sonra geceleri de burdayım Birazdan dışarı çıkıcam size bi slm vereyim dedim öpüp kaçıyorum Ladym seni de öptm balım Kendinize iyi bakın güzeller

çoookk sevindimm yaaa akşamları giriyodum kimsecikler olmuyoduu
haydi görüşürüz o zaman canım bende çıkçam birazdan

Canım yanlış anlamadıysam yeni üniversiteyemi başlayacak erkek arkadasın ? Bitanem seni üzmek istemiyorum ama tam tersi olur genelde üniversitede.. Arkadaş ortamı,karışan aile yok,yeni arkadaşlar,eglence vs... ki üniversite ortamında daha da farklılaşır erkekler.. Zaten daha küçükmüssünüz daha neleeeer çıkıcak karşına boşver önüne bak sen..

Selam herkese
yine ben geldim iş yoğunluğundan arada kaçıp geri geliyorum bir süredir giremiyorum sizler nasılsınız nasıl gidiyor herşey yolundadır inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…