Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

haklısın canım ama en çok ağırıma giden böyle olması işte haketmediğim halde bunları yaşıyor olmam iştee
bende yediremiyorum tabiki ama hala şoktayım bilmiyorumm sabah resmen bekledim salakk gibii düşündükçe kötü oluyorum sevseydi gelirdi dimi bunun başka açıklaması yokk
dün akşam bir akrabamızın kınasına gittim kendimi o kadar kötü hissettim ki kıskandım resmen nişanlısı da geldi kızın resmen ağzının içine düşücekk ne güzel dedim içimden allah mutlu etsin dedimm :2:
ne hissettiğimi bilmiyoırum ona karşı boşluk oldu içimdee hele ki gezdiğini eğlendiğini görüncee bir tek ben üzülüyorum demek kii , çok haklısın canımm tek üzülen benimm seven insan özleyen insan gelirdiiii

Ha şunu bileydin canım...

Ha şunu bileydin canım...

ama öyle pişman olacak ki canım hele bir okul başlasın okuduğu şehre gitsin yanlız kalınca anlıycak ne yaptığını şimdi ailesinin yanından gezerim tozarım havalarında ama görücek dünyanın kaç bucak olduğunu hakkımı helal etmiyorumm

canım bak sana şu kadarını söyliyim burdaki kızçeler yanlış anlamayın sakın sadece fikrimi söyleyeceğim...
onu tanıyan sensin onunla ilişki yaşayan sensin ne düşündüğünü ne istediğini burdaki kızlar değil sen billirsin evet anlıyorum zor zamanlar geçiriyorsun herkes sana destek elbetteki böyle olması gerekiyor her zaman destek oluruz ama nasıl hissediyorsan onu yaşa onu sen tanıyosun senin anlattıklarınla burdaki kızlar sadece kötülüklerini görüyo biliyo evet seni üzüyo insanlık yapmıyo ama sende o kdar üzülüp ağlama tatlm metanetli ol

biliyorum herkese demesi kolay gelir çnkü sen yaşıyosun biz yaşamıyoruz ama birazcık kendni düşün daha fazla üzülme iyice bi düşün ve son nokta öyle bi msj yaz ki içi acısın ben ne yaptım desin veya bi mektup yaz ulaştırablirsen ulaştır dök bütün içini eğer seni seviyorsa zaten okuduğunda yaptığı hataların bedeli anlamış olur tatlm

bunu söylemek istedim sadece ...

eylülcüm çok kötü olmuş canım buluşursunuz inşAllah diye bekliyordum
ama adamın niyeti belli gezip tozmak sende böyle isyan mesajları gönderdikçe senide cepte biliyor
ayrılsa söylerdi facede durumunu değiştirirdi ama yapmadı diyorsunn
tatlımmm kendine çok büyük haksızlık yapıyorsun
neyin cezalandırması olacak ki bu yine kendince onu savunmaya haklı çıkarmaya sebep bulmaya çalışıyorsun
yapma güzelimm ver eline bileti defolup gitsiinn
okul başlayınca kıymetimi anlayacak o zaman beni aramaya başlayacak diyorsun
okullar başlayana kadar seni aramasını özlemesini mi bekliceksin
her yaz tatlilinde bu böyle mi olcak
bu adam düzelmez canım sanada hayrı dokunmazz
mesleği yüzünden bikere sana çok çektirecekk
yanlış anlama canımm kör kütük birbirinize aşık olsanız inan ki sorun olur demem arada aşk vardır çünkü
ama bu adamın sana yaptıklarını sende görüyorsun canımmm
kendini ezdirme artık nolurrr hiç ayrılıyorum senden yada vay işte Allah seni kahretsin fln diyaloglarına girme
sessiz kal sessizce çıkar onu hayatından açıklama yapma kendi kabuğuna çekil bırak ne hali varsa görsün
üstüne düştüğün için sessiz kalmadığın için böyle yapıyor
sana ne yapsada hala onu umursuyorsun hala bekliyorsun çünkü o da bunu biliyor
haydi tatlımm bi cesarett hak ettiğini ver artık şu adama

ve ağlama artık canımm nolurr bak kendimi parçaladım burda
üzülme artıkk kaç gün oldu adamdan ses seda yok seven insan bunu yapmaz canım
ne mesaj atıyor (hadi sevmiyormuş sözde) aramalarınada ne cevap veriyor nede geri dönüş yapıyor
anlıyorum seni çatlıyorsun meraktan ne oluyor neden böyle yapıyor bir açıklama bari yapsa diye
ama üzülme artıkk tatlımm sana yazıkk bakk adam hiç oralı bile değil gezip eğleniyor
resimlerini gördüğünü bildiği halde kasıtlı yaparcasına yenilerini eklemiş
pişkinliğe bakkkkkk............
ben diyorum ki bütün topic toplansın bu adamı bi silkeleyelim tozunu alalımm

Son düzenleme:

kafasın kafasına vuralım

haklısınız kızlar bu ilişkiyi yaşayan benim evet ve İlk zamanlar dışında mesajlarda o kadar kötü davranışlarına laflarına maruz kaldım ki anlatamam telefonla arasın diye zorla aratıyordum onda kızardı beni eskisi gibi sevmiyor aşık değil bunu kabul etmeliyim artık onunki alışkanlık olmuş sadece ne bir değer gördüm ne bir ilgi ha yanımda çook iyiydi doğru ama yanımda yokken azap yaşattı bana ve bunlar ona çok normal geldi ve evet denize gittiğinde bana cehennemi yaşatacak belli , her türlü hakaretine kötü sözüne iftira boyutundaki suçlamalarına maruz kaldım benn :44::44:

hep bir düzelir umuduydu bende ki belki de boş yere kandırdım kendimi , ben kendimden ödün verdikçe üste çıktı ben annemle bir yere gitsem etmediği laf kalmazdı ve benn her nereye gittiysem eve döndüğümde odama ağlayarak girmişimdir...
ama kendi gittiğinde ailemleyim kes oluyordu ben onu tüm bunlara rağmen deli gibi sevdim tüm hayalerimi ilk defa onla kurdum ve inanılmaz güzel bir ilişkimiz vardı ,e tabi nasıl olmasın her türlü haltı yapardı ben yalvarırdım yapmasın diye unuturdum herşeyi,

içim bomboş kızlar çok kötüyüm beklemiyordum hiç bunların olacağını aşkımızın bu hale geleceğini , rü
yamdanda çok etkilendim
bundan sonra artık dediğin gibi kabuğuma çekiliyorum hiç bir şey yapmıycam demiycem , ölü gibi sessiz olucam hak yerini bulacaktırr [/FONT][/SIZE]

Son düzenleyen: Moderatör:

gün boyu sessiz olmak çok kolaydır ama gece o yatağa başını koyuyosn ve telefonda iyi geceler msjı göremiyosn ya insana en çok da o koyar

allah sabır versin tatlım sende herşeyin farkındasın zaten kabul etmek zor sadece

he valla
şiddete hayır ama bazılarıda hak ediyor yaw
gelin beni dayak manyağı yapın diyor resmen

aynen o cinsten o
yarn birgün bulsun bakalım vur enseye al ekmeği bi kız
öyle her dediğine oturup sessizce tamam diyen birisini bulmak kolay sanki
hemcinslerimiz çok fena
burnundannn getirirrrrrrrleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr vallaaaa

kafasın kafasına vuralım

zaten gördüğümü bildiği için bilerek resim koyuyor canım göreyim diye :105:
sağolun canlarım üzülmemeye çalışıyorum
bence de hepimiz toplanıp temiz bir dövelim
ne istiyor bilmiyorum belli ki sıkılmış yeni heyecanlar arıyor , ama kimse onu böyle çekmez kimse onu beklemez ömür boyu hemde kimse,
o bizim oturacağımız evi her gördüğünde (onların üst katı) içi sızlamıyo mu kendine gelmiyo mu anlamıyorum yazıkk emeklerime yıllarımaa :105::2:

aynen öyle canım gündüz öyle böyle geçiyor gece kendinle başbaşa kalınca telefonda resminizi görünce eskiden attığı güzel mesajları görünce öyle kötü oluyorsun kiii :105:
evet canımm öyle sağol aminnn

tatlımm adam kendi istediğini yapıyormuş sana hiç birşey yaptırmıyormuş
daha ilk başlarda böyle yaptığında hakkını aramalıydın tatlımm susmamalıydın
senin yapmanı istemiyorsa kendiside yapmicak ben erkeğim ben yaparım felsefesi ne büyük saçmalıktır
ayrıca sen annenle çıkıyorsun gezip dışarda vakit geçirmek seninde hakkın
ilerde kendisi sürekli denizlerde olacağı için seninde hiç bir yere çıkmaman için
annesini dikecek başına hapis hayatı yaşatacaklar sana resmen
yapma canımmm kendini toparla cesaretlen ve yavaş yavaş bu adamı hayatından çıkar
ben hiç iyi şeyler sezemiyrum ilerisi için çalıştırtmazda seni
bir sosyal hayatın olmicak arkadaşlarımla görüşim diyemiceksin
tek arakadaşın kaynanan mı olacak yaniii
nolurrr tatlımmmm sabrett ve içinden onu söküp atmaya çalış Allah kolaylığını verir canım

Son düzenleme:
keşke yaşamak zorunda kalmasak böyle şeyleri

keşke ama her şey insanlar için allah iyilerle karşılaştırsın :105: bana uyan şarkı bu olsa gerekk

Kim Ne Derse Desin Acıyor

Hemde Çok Acıyor Aşkı Yananlardan

Yakınandan Sor Kalbi Ateşten

Korumak için Nereye Gitsen De Boş

Acısı Da Geliyor, Yakamda Duruyor

Aşk Adamı Eritir Bitirir Acımaz Bile Bile

Kalp Çekiyor Acıyı Seviyor Onu Diye

Görmezse Gözlerim Duymazsam

Senden Hediye Seve Seve

Aşkı Yananlardan Yakınandan Sor

aynen o cinsten o
yarn birgün bulsun bakalım vur enseye al ekmeği bi kız
öyle her dediğine oturup sessizce tamam diyen birisini bulmak kolay sanki
hemcinslerimiz çok fena
burnundannn getirirrrrrrrleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr vallaaaa

canım başka türlüden anlamıyor erkekler

ilk başta daha eşitliğe direteceksin
yoksa ben erkeğim yaparım moduna geçiyorlar hemen

şimdi uyuyacak olsa bile aşkım uyuyim mi biraz diye izin ister (kavgalı olduğumuz zamanlar hariç)

annem erkekler bizim kadar duygusal yaklaşamıyorlar malesef
sen evini yuvanı düşünürsün her gün evinizi görsen için sızlar hayallere dalar gidersin
ama çok az böyle duygusal erkek vardır bence onlarıda kapan kaptı gibime geliyor

başta o da izin isterdi herşeyde sonra ne izni izin mi alacakmış a döndü olay , en büyük hata bende amaa, o da adam olsaydı iyi niyetimi suistimal etmek yerine bu anlayışımı mükemmel bir ilişkiye çevirir beni hiç pişman etmezdi...
çalışmaya pek bir şey demiyordu canım ama sosyal hayatım yok evet arkadaşlarımla görüşmüyordum kuzenlerime bile gidince kim bilir neler yapıcaksın şimdi gibi laflar söylerdii
yook hiç bir şey benim hakkım değildii iki adımlık yere gidemezdim eve işten geç gelsem trafik diye anlamaz kim bilir neredeydın derdii ahhh ,
edicem canımm sabredicem ve onunda canını öyle bir yakıcam kiii görücekkk , ailelerde birbirini tanıyor ya o da kötü keşke tanımasaydı daha iyi olurdu bir de aklıma ne geliyo bana böyle eziyet edipte ilerde başka bir kızın bir dediğni iki etmez kulu kölesi olursa bunu asla kaldıramammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…