Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ben iyiyim kuzucum çalışmam lazım ama daha başlama hevesim gelmedi ne garip bi insanım ben yaa işimi seviyorum ama çalışmak istemeyince olmuyo işte :44::44: sen nasılsın kuzucum

hımm benimde çalışasım pek gelmiyo , iyi olmaya çalışıyorum canım bilmiyorum içim bomboş işten çıkınca bizim oralara gidip biraz alışveriş yapmayı düşünüyorum kafam dağılır hem , bir de istedğim gibi sandalet bulamadım hala ona bakarım

günaydın kızlarr

günaydın canım nasılsın

yok canım dün resmen buluşmak için gelmedi ve sabah bekletti beni ne olursa olsun beni görmeye gelir sanmıştım...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarr
günaydın canım nasılsın ?

iyi yaparsın kuzum kafa dağıtırsın. ben de bi tane sandalet almak istiyorum ama dediğin gibi daha beğendiğim bu olur dediğim bi şey göremedim. şöyle bi hafta sonuna doğru işleri hafifletirsem bi gün önceden izin almayı düşünüyorum işten gider alışveriş yaparım.

öyle canım evet hatta arkadaşımı da çağırdım yemek yeriz dertleşiriz biraz diye bir arkadaşımla bi yerde oturup konuşmayalı o kadar zaman olmuş ki tabi benimki asla izin vermiyordu o yüzden o gezip eğleniyosa bende arkadaşımla sohbet edebilirim dimi yanii

hımm iyi düşünmüşsün canımm düğün arefesi alışverişler şart tabii ,
ya ben aslında şunun gibi model olarak istiyorum ama rengi , deseni farklı olabilir ama yapı olarak böyle bir şey canım nasıl sence :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen bende işe bir başlasam akşama kadar kafa kaldırmıyorum ama bi başlasam sen iş yapıyorsun tatlım :44:

aynen başladım mı devamı gelicek ama pek iş iştahım yok ama mutlaka çalışıp işleri sıkı tutmam gerek bu haftadan sonra izin alıcam o yüzden sıkı tutmam gerek. muhasebeciyim ben sen ne iş yapıyosun?

bu tarz geçen sene bi tane almıştım ben ama bu sene hiç yüzüne bakmadım canım 12 cm topuğu var çok abatmıştım ama şimdi öylece duruyo bunun mesela 5-6 cm lik topuklusunu bulursan daha rahat olur bence. yani ne kadar platformda olsa valla ben rahat edemedim 12 cm de ayak bileklerim ağrıyodu

çık tabi canım herkesin ailesinden sevgilisinden ayrı birileriyle konuşmaya ihtiyacı var. bir sürü akraban olacağına tek bir arkadaşın olsun yeter bazen

günaydın canım iyiyim sağol. haftasonu bebeğimiz falan doğdu etti derken çok düşünmedim düşünemedim zaten onu. beyefendide hiç aramadı zaten...!! sen nasılsın bakayım

oyy hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyür inşallah bebiş kız bebek i erkek bebek mi canım?
iyi olmuş düşünmemeye çalış mümkün olduğunca canım babanla konuştun mu?

işte hep aynı modeller canım pek içime sinen yok , bir de üstüme bir şeyler almam lazım hiç giyecek bir şeyim kalmadı amann umrumda değil artık gideyim şöyle güzel bir alışveriş yapayım
bende topuklu giyemem dolgu topuk bile ayağımı vuruyor ama altları şişiyor resmen bakalım işte,
öyle valla canım hiç bir arkadaşımla görüşmüyodum ama kendi her gün nerdeyse ayy düşündükçe deli oluyorum ne kadar herşeye eyvallah demişimmm

meslektaşız yani bende muhasebe müdürü olarak çalışıyorum.Şimdi seni daha iyi anladım aynı sorun aynı meslek

güle güle kullan tatlım bende de bunun aynısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…