- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.281
Günaydınnn altın kızlarr sendromsuz bir pazartesigüzel bir hafta geçirmenizi dilerimm
günaydınnnnnnnnn bal arılarım nerelerdesiniz
ben buralardayım da siz nerelerdesinizz tek başıma patladım burdaa
nasılsınız bakalım kızlarrr
ben buralardayım da siz nerelerdesinizz tek başıma patladım burdaa
nasılsınız bakalım kızlarrr
ben iyiyim kuzucum çalışmam lazım ama daha başlama hevesim gelmedi ne garip bi insanım ben yaa işimi seviyorum ama çalışmak istemeyince olmuyo işte :44::44: sen nasılsın kuzucum
günaydın kızlarr
günaydın canım nasılsın ?günaydın kızlarr
iyi yaparsın kuzum kafa dağıtırsın. ben de bi tane sandalet almak istiyorum ama dediğin gibi daha beğendiğim bu olur dediğim bi şey göremedim. şöyle bi hafta sonuna doğru işleri hafifletirsem bi gün önceden izin almayı düşünüyorum işten gider alışveriş yaparım.hımm benimde çalışasım pek gelmiyo , iyi olmaya çalışıyorum canım bilmiyorum içim bomboş işten çıkınca bizim oralara gidip biraz alışveriş yapmayı düşünüyorum kafam dağılır hem , bir de istedğim gibi sandalet bulamadım hala ona bakarım
günaydın canım nasılsın
hoşgeldiniz kızlar yeni bir iş günü adapte olmaya çalışıyorum bende açılıyım biraz iş çokkk :44:
ben iyiyim kuzucum çalışmam lazım ama daha başlama hevesim gelmedi ne garip bi insanım ben yaa işimi seviyorum ama çalışmak istemeyince olmuyo işte :44::44: sen nasılsın kuzucum
iyi yaparsın kuzum kafa dağıtırsın. ben de bi tane sandalet almak istiyorum ama dediğin gibi daha beğendiğim bu olur dediğim bi şey göremedim. şöyle bi hafta sonuna doğru işleri hafifletirsem bi gün önceden izin almayı düşünüyorum işten gider alışveriş yaparım.
aynen bende işe bir başlasam akşama kadar kafa kaldırmıyorum ama bi başlasam sen iş yapıyorsun tatlım :44:
günaydın canım nasılsın ?
.
eylülcüm günaydın
ne yaptınız var mı bir gelişme
öyle canım evet hatta arkadaşımı da çağırdım yemek yeriz dertleşiriz biraz diye bir arkadaşımla bi yerde oturup konuşmayalı o kadar zaman olmuş ki tabi benimki asla izin vermiyordu o yüzdeno gezip eğleniyosa bende arkadaşımla sohbet edebilirim dimi yanii
hımm iyi düşünmüşsün canımm düğün arefesi alışverişler şart tabii ,
Eki Görüntüle 745818 ya ben aslında şunun gibi model olarak istiyorum ama rengi , deseni farklı olabilir ama yapı olarak böyle bir şey canım nasıl sence :44:
günaydın canım iyiyim sağol. haftasonu bebeğimiz falan doğdu etti derken çok düşünmedim düşünemedim zaten onu. beyefendide hiç aramadı zaten...!! sen nasılsın bakayım
bu tarz geçen sene bi tane almıştım ben ama bu sene hiç yüzüne bakmadım canım 12 cm topuğu var çok abatmıştım ama şimdi öylece duruyobunun mesela 5-6 cm lik topuklusunu bulursan daha rahat olur bence. yani ne kadar platformda olsa valla ben rahat edemedim 12 cm de ayak bileklerim ağrıyodu
çık tabi canım herkesin ailesinden sevgilisinden ayrı birileriyle konuşmaya ihtiyacı var. bir sürü akraban olacağına tek bir arkadaşın olsun yeter bazen
aynen başladım mı devamı gelicek ama pek iş iştahım yok ama mutlaka çalışıp işleri sıkı tutmam gerek bu haftadan sonra izin alıcam o yüzden sıkı tutmam gerek. muhasebeciyim ben sen ne iş yapıyosun?
öyle canım evet hatta arkadaşımı da çağırdım yemek yeriz dertleşiriz biraz diye bir arkadaşımla bi yerde oturup konuşmayalı o kadar zaman olmuş ki tabi benimki asla izin vermiyordu o yüzdeno gezip eğleniyosa bende arkadaşımla sohbet edebilirim dimi yanii
hımm iyi düşünmüşsün canımm düğün arefesi alışverişler şart tabii ,
Eki Görüntüle 745818 ya ben aslında şunun gibi model olarak istiyorum ama rengi , deseni farklı olabilir ama yapı olarak böyle bir şey canım nasıl sence :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?