Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

OLAN OLDU TATLIM bundan sonrasına bakmalısın artık ahh şu caps look kullandığım program yüzünden açık kalması gerekiyo buraya bakınca unutuyorum kapamayı
zaten doğru düzgün çıkıp gezdiğin okmuş onun yüzünden tek taraflı kısıtlamalar yüzünden şimdi rahatça bakarsın bulursun istediğin gibi şeyler merak etme canım

oyy hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyür inşallah bebiş kız bebek i erkek bebek mi canım?
iyi olmuş düşünmemeye çalış mümkün olduğunca canım babanla konuştun mu?

sağol canım benim . bebeğimiz kız :)
8 aylık doğdu küvezde o yüzden dua edin elif bebeğimiz için rabbim şifalar versin diye....)
yok canım bebek telaşesinden konuşamadım hiç :s

meslektaşız yani bende muhasebe müdürü olarak çalışıyorum.Şimdi seni daha iyi anladım aynı sorun aynı meslek
bu topiğin en bol mesleği muhasebe zaten şaşırmıyorum artık ya aslına bakarsan seviyorum işimi ve düşününce başka iş yapmak isterim diye hiç geçmiyo içimden ama işte bazen böyle bi üşeniyorum başlamaya

Nasılsnz bakalmmm
ben iyiyim sen nasılsın?

güle güle kullan tatlım bende de bunun aynısı
ben almadım canım ama bakıyorum işte modeleree

Nasılsnz bakalmmm
günaydın canım iyi olmaya çaılışıyoruz senn

evet öyle ama çook şaşırdım be canım
yook ne gezmesi kırk yılda bir ihtiyaçlarım için alışverişe Annemle gidiyodum ona bile laf söylüyordu yok kim bilir kimin yanına gidiyorsun diyee , bugün rahatça alışveriş yapıcam gözlerim dolu dolu dolaşmadann

sağol canım benim . bebeğimiz kız :)
8 aylık doğdu küvezde o yüzden dua edin elif bebeğimiz için rabbim şifalar versin diye....)
yok canım bebek telaşesinden konuşamadım hiç :s

oyy maşallah bu sene kız bebek diyo kime sorsam maşallah rabbim tez zamanda annesinin kucağında evinde büyümeyi nasip etsin canım :)

bende iyiymm kzıalrrrr,,
bebegm uyuyoken gireym dedm...

eYLUL YAZILAR<I OKUDUM DA SEVGLNLE NEOLDU ÖYLE YA

oyy maşallah bu sene kız bebek diyo kime sorsam maşallah rabbim tez zamanda annesinin kucağında evinde büyümeyi nasip etsin canım :)
evet bu sene kız bebek çook var akrabalarımdan üç hamile var üçünün de kız allah analı babalı büyütsün

bende iyiymm kzıalrrrr,,
bebegm uyuyoken gireym dedm...

eYLUL YAZILAR<I OKUDUM DA SEVGLNLE NEOLDU ÖYLE YA

yaa sorma canım kötü şeyler oldu iştee iyi olmaya çılışıyorum muallaktayız ve hala

bundan sonrası inşallah iyi olacak canım üzülme öyle kimsenin seni değersizleştirmesine izin verme yeter

bundan sonrası inşallah iyi olacak canım üzülme öyle kimsenin seni değersizleştirmesine izin verme yeter

derdi neymiş beyfendinin???

inşallah iyi olur canım , rahatlık battı işte böyle iyi olmam battı onu doğduğuna pişman etmedim ya her dediğine evet deidm ya o battı demek ki ortada bir şey de yoktu canım böyle sebepsiz yere ilgisiz kaba biri oldu ve hala mesaj dahi atmadı yazıkkk

peki sen mesaj atıyormusun???

yok canım atmıyorum atmam da artık ben tüm sorumluluğumu yerine getirdim hakkım kalmadı , ama ona çook kırgın ve dargınım

Btun erkeklerde vardır odunluk..
boşwer atma da zaten.
O dönecektr sna emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…