Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

canım ben pek karar veremedim çünkü hepsi çok yordu gözümü yani 3 renk olması pek olmamış ya da renkler uyumsuz diyim ben:26:

Bence diğerlerine göre beyazlı daha iyi kuzum ama tek renklisi ya da en azından 2 renklisi yok mu çok karışık geldi bana:44:

bence üçüncü :)

bilmem ki kızlar böyle renkli var şimdi o diğer gömleği alıcam da tek olmasın diye bakıyorum başka şeylerr

slm kızlar nasılsınız

hoşgeldnnnnnnn

iiym bend etesekkurler galıba en yaslınızzz geldıı 23-24 lerden bahsedılıncee:):)

nden ki kaç yaşındasınz abla mısınz size abla diyeblir miyim

89 lu olarak ablanız oluyorum ben heralde lunna senin hesabına göre ben 23 gün sonra 25 yaşındayım demeye başlamalıyım hayır olamaz 25 imde bebişim olaydı bari büyüksem büyüğüm derdim o zaman

1 yaştan abla mı olurmuş kız

slm kızlar nasılsınız
sudecim merhaba ben iyiyim sen nasılsın:)

bilmem ki kızlar böyle renkli var şimdi o diğer gömleği alıcam da tek olmasın diye bakıyorum başka şeylerr
ben bi tane görmüştüm kırık beyaz yine uzun gömlek düğmesi vardı 3-4 tane onların rengi de tabaydı o hoştu bence

Ben yemeğe kaçıyorum kızlar aç olan varsa buyursun gelsin tabi benden yemek kalırsa

afiyet olsun bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…