- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.761
89 lu olarak ablanız oluyorum ben heraldelunna senin hesabına göre ben 23 gün sonra 25 yaşındayım demeye başlamalıyım hayır olamaz 25 imde bebişim olaydı bari büyüksem büyüğüm derdim o zaman
çalışıyormusun peki canım :)
kuzenimin müzik aletleri dükkanı var orda çalışıyorum suan için :)
istanbuldamısın pekıııı :)
heyyy konulardan çok dışarda kaldımm yaaa
yok hayır bartın :)
huuuu
söz nişan evlilik sevgili varmı bişeyler ki:)
eylülllllllllllllllllllllllll
bak sakın yalnız kalınca rahat konuşuruz rehavetine kapılıp arıyayım yada mesaj atayım demeeeee
tamam mı kuzum :)
bendeeeeeeeeeee nisan doğumluyummmmmm:)
ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderimhee yok kızz yıllık iznimi daha kullanmadım annem gitmedi diye bende gitmedim onlar erkek erkeğe gitti o yüzdennn
87li olarak en abla benim galibee:)
Boncukla Lady de nisan doğumlu en sevdiğim ay
ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderim
nazarımmmmm ben yine hesap yaparken buldum kendimi kızzz
kızzz lunnaaa o kadar dedim dedimm tam ödeme yapıcam gömleği almak için olmuyoo anlamadım yanlış felan diyo :44:
sevgilim var yeniyiiz ama daha 6 ay olcaz 10 gün sonra :)
ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderim
yokk kızzz aramammm aramız kötü olmayaydı buluşurduk diyorumm ahh ahh şanss yok kiii :76:
hoşgeldnnnnnnn
nden ki kaç yaşındasınzabla mısınz size abla diyeblir miyim
1 yaştan abla mı olurmuş kız
iyidir be ya sen napıyorsun
naparız biz çeneee
niye zeyıflıcan diye mi
çok yeme lan herşeyn fazlası zarardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?