Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eylülllllllllllllllllllllllll
bak sakın yalnız kalınca rahat konuşuruz rehavetine kapılıp arıyayım yada mesaj atayım demeeeee
tamam mı kuzum :)

yokk kızzz aramammm aramız kötü olmayaydı buluşurduk diyorumm ahh ahh şanss yok kiii :76:

hee yok kızz yıllık iznimi daha kullanmadım annem gitmedi diye bende gitmedim onlar erkek erkeğe gitti o yüzdennn
ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderim

nazarımmmmm ben yine hesap yaparken buldum kendimi kızzz

87li olarak en abla benim galibee:)

bana abla olmazsın kız 2 yaştan abla mı olunurmuş şöyle bi 5 yaş olacak ki anca abla diyebileyim benim eltiyle 7 yıl var aramızda ama ona bile abla demiyorum ismiyle hitap ediyorum hoş o da öyle istedi daha samimi bence kendi ablama da abla demiyorum sanırım benim abla kültürüm yok

Son düzenleme:

Kızım senin yıllık iznin kaç gün

ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderim

iyiymişş ben izin alıp ne yapıcam kii tatile gidicek durumumda yokk evde oturmak için de izin almak istemiyorumm :
babam da ramazan da al diyo da ramazan da boşuna izin almış gibi hissederim kendimi daha kötüü sevgilimin yanına olduğu şehre gitmeyi düşünüyodum ( yani ordaki akrabalarıma gidip sevgilimle gündüzleri görüşmek için ) amaa o da yokk ayyy kara bahtımm :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…