Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

piskooommmm kabul ettin mii beniiii hhıhhh
hoşgeldin bu arada kuzuuuu

kız bi dur eve yeni ayak bastım faceye girmedim daha
gezdim tozdum alışveriş yaptımmm
kendimede upuzuuunnnn elbise aldımmm kiiiiiii
yavrum ben sana diyorum sen sevgilinede böyle olabilsenn adam afallar sen onun değil o senin sözünden çıkmazdııı

eşşekkkk

hoşgeldn psikooooooo

ama ben gidiyorum öyle bi uğrıyım dedm film izlicem dizi izlicim tıkıncam

hadi afiyett olsunnn bende depresyondayım yaaa abur cubur alıp tv karşısına geçiyim akşamm

hee tamam yok bende kabul etmiyosun sandımm :18:
yaa bende elbise istiyorum ama cesaret edemedim bir türlüüü
ilk başlarda böyleydim ve yanında da böyleyim belki o yüzden yanımda kuzu gibiydi enee billmiyommm

Senin ki nasıl kuzum ?
Ama bunlarda güzelmiş sevdim :)

Ben yemek takımında çiçek böcek sevmiyorum ya nedense :)
benimkini nette bulamadım tatlım aldığım mağaza istanbula kargoladı paketleri ama açmadı nişanlım kutularında duruyo gelsin yavrum benim o da görmedi mağazaya götürücem onu bi görsün o ara foto çekerim eklerim buraya. aslında kargoyla hemen göndermicektim onun gelmesini beklicektim beraber seçicektik sonra sen istediğini beğen zevkine güveniyorum diyince aldım gönderdim bile

yok annem gezdim hep alışveriş yaptımm ne olacak benim sonum du bakalımmm
ben de alışveriş istiyorummmmmm kız yeni bişiler alıyım kendime istiyorum ama sıcakalardan dışarı çıkmak istemiyorum o derece ama bugün yarın bakarım bi şeyler cici olayım nişanlım gelince

canım nasıl foto eklendiğini öğretirseniz seve seve gösteririm tabi
yalnız album degil topice nasıl ekleyebilirimm:26:
tatlım yazı rengiyle oynadığın sütunda var insert image oradan ekleyebilirsin ama sonra siliniyo mu bilmiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…