• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bn zele 20 yasındayım on muhasebe ısıylen ugrasıyorum
ısyerımden sıkayetcıyım
sureklı yalanlar uydurup bankaya ısgorusmesıne gdıyorum
aynı zmnda mıgrenım var hastayım
bı sevgılım var ama varlıgıyla yoklugu bır
bankadan dha haber gelmedı
bnden bu kdr
yarısmaya gebzeden katılıorum ayrıca:37:

kiz senin sevgilinin varligi yoklugu niye bir :26:

kiz meselaciktan :1: teker teker yapsam herif istemez ki iki birden geldi mi yapcak biseyi yok :1:
itiraz ediyorum hakim beyy ben tek yaptim bunlar cift geldii :9::9::9:
birde bana demez mi 3 olursa ucuncuyu anana gondercez o baksin :26::26:
odun tam cam yarmasiiiiiiii :52::52::52:
bocuk gormus hatun gibi kafasina kafasina vuracam akli basina gelsinn :27::27:

sendeki bu azimle muma çevirirsin adamı hiç merak etme can can:1: ama normalde erkekler daha çok çocuk taraftarıdır siz de tam tersi:27:

valla hiç deme öyle canım zaman çok çabuk geçiyo bi bakıyosun günü gelmiş. bi de benim sorunum çok şeyi aynı anda aynı derecede beğenip neyi alacağıma karar verememek ya da çok seçenek içinden hiçbirini beğenmemek :37: istiyorum ki hani büyük şeyleri aradan çıkarayım ıvır zıvır öyle çok içime sindi sinmedi derdi olmaz. daha kolay hallederim gibi geliyo. ben de muhtemelen gelinliği diktiricem canım ya da beğendiğim model üzerinde oynama yaptırıcam :31:

evet zman geciyo ama paniğe gerek yok bnce istedgin seyler belli olunca en kolayı büyük esyaları almak bnce :34:
diğer ufak tefek seyler cok zaman alır gibi gelıyo bana da

aklına, gönlüne yatan varsa karar verme aşaman daha kolay olur. önceden gezdin nasılsa. hemencik hallolur. sıkıntı yapmayasın kendine.
ne zman çıkıyosun tatile?

evet tatlım zaten begendğm istedgm seyler belli gidince hemen halldeicem inşallah en son da perdeler de halılar alıncak herşey gönlüme göre olacak inşallah :16:
28 haziranda gidicem kuzum inşallah :10::10:

evet zman geciyo ama paniğe gerek yok bnce istedgin seyler belli olunca en kolayı büyük esyaları almak bnce :34:

evet tatlım zaten begendğm istedgm seyler belli gidince hemen halldeicem inşallah en son da perdeler de halılar alıncak herşey gönlüme göre olacak inşallah :16:

ay bişey kalmamış.
ohh içine sineni al, güle güle, mutlu günlerde kullanın aşk yuvanızda :16:

1. den sonra vazgerler bnce :27::27::27:
arkadaşım doğurdu geçen gün bebeği görmeye gittik. aman aman diyo :27: ben tekle kalırım diyo :27: çok zorlanmış kızcağız.
nazrarım düğünleri yaptık da bi çocuk kaldı dimi:27::27:

valla ya, bide ikiz mikiz karıştırdınız. ay ne güldüm burda :27::27:
yalnız bende araya kattım kendimi 3 cocuk diye lsdkhfshdfkhsfkshf:52::52::52:

sendeki bu azimle muma çevirirsin adamı hiç merak etme can can:1: ama normalde erkekler daha çok çocuk taraftarıdır siz de tam tersi:27:

cancazim onun sulalesi baya geniss kendi yuvamiz cekirdek aile olsun sessizlik olsun evde diyor
bir gun oturduk saydik sadece babasi tarafindan birinci derece 49 tane kuzeni var
anne tarafindanda 30 civari fln di yine birinci derece kuzen
artik daha otelere saymak istemedim cunku matematigimiz yetmez valla :9::9:
masallah sizdede anne babalar cok cocukmus ne guzell yaaa
benim bir teyzem var birde halam var ahanda bukadarcik ikisininde birer oglu var etti sana 2 tane kuzencik
bende dogal olarak simdi buyuk bi aile istiyorum ama bakalim kismett istee :16::nazar:

sorun o zaten canım istediğim şeyleri netleştiremiyorum:ssz: ama şimdi büyük şeyleri rafa kaldırdım nişanlım gelsin beraber karar vericez modele, hangi markadan alacağıma karar verdim dün akşam itibariyle çok şükür:21:

ay bişey kalmamış.
ohh içine sineni al, güle güle, mutlu günlerde kullanın aşk yuvanızda :16:

evet son 21 gün :32:
sonra hem evime hem kocişime kavusucam allahın izniyle :16:

arkadaşım doğurdu geçen gün bebeği görmeye gittik. aman aman diyo :27: ben tekle kalırım diyo :27: çok zorlanmış kızcağız.

cok zordur bnce ya o acıya tabikki deger bebeğinin mutlulugu ama bnm caanım cok tatlı oldugu için ben korkuyorum valla :27:
2 tane yeter :emir_bebek:

anaaaam hatunlar niyeti bozdu 4-5 çocuktan bahsetmeye başladılar.:52::52::52:
sen kac tane yapmayı planlıyosun boncuk hanım

kiz senin sevgilinin varligi yoklugu niye bir :26:
ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanıı
aynen canım işte biz bunlara eski toprak diyoruz:1:
babaannem 9 tane dogurmus bn 10 tane yapmam lazım serıyı devam ettırelım :D

nazarimm ne yapalim hasrett basimiza vurdu :27::27:
senin ikizlerin olur belki bak gor :16::16:

cancazim onun sulalesi baya geniss kendi yuvamiz cekirdek aile olsun sessizlik olsun evde diyor
bir gun oturduk saydik sadece babasi tarafindan birinci derece 49 tane kuzeni var
benim bir teyzem var birde halam var ahanda bukadarcik ikisininde birer oglu var etti sana 2 tane kuzencik
bende dogal olarak simdi buyuk bi aile istiyorum ama bakalim kismett istee :16::nazar:
vay anasını kalabalık aıle dıe buna denır
ama dugunde takı fazla olur kız
ıyı yanlarıda var :27::27::27:

ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanıı

hmmm... anliyorum canimm
gorusecekmissiniz istee bol bol hasret giderirsiniz artikk :16:

evet son 21 gün :32:
sonra hem evime hem kocişime kavusucam allahın izniyle :16:
cok zordur bnce ya o acıya tabikki deger bebeğinin mutlulugu ama bnm caanım cok tatlı oldugu için ben korkuyorum valla :27:
2 tane yeter :emir_bebek:
2 tane de az be. 3 iyi iyi :21:

tabisi 3. bizde 3 gardaşız :27: ne güzel kavgalar ediyoruz oğlanla bi gör :52:
nazarimm ne yapalim hasrett basimiza vurdu :27::27:
senin ikizlerin olur belki bak gor :16::16:

şimdi sallayın burdan 4 çocuk 6 çocuk diye. 1 tanesi olunca görüşürüz burda :27: valla bende korkuyorum ama kafamızda 3 cocuk var :27:
ikizlerim olsa dahi yırtamam 2 kere acıyı cekcem. ay amaaaan olsun yeter ki be. :ssz:

oyy oyy benimde vardır heralde bi 45-50 kuzenim:27::27: tabi o da haklı ama sonuçta kendi yuvanızın kalabalık olması güzel olur çocuk neşedir berekettir :16: bence zamanla ikna olur o da hem 3 tane çocuk dediğin nedir ki fazla da istemiyormuşsun ki. ne diyelim allah gönlümüze göre versin kuzu:16:

ne oluyosa hep bizim dönemdeki kızlara oluyo çok mu çirozuz neyiz anlamadım ki:1: babaannem anlatır erik toplarken hopp suyu gelirmiş kendi başına doğururmuş o derece :27::27: ben onun yalancısıyım ama bizim dönem pek bi çıtkırıldım geliyo bana:1: böyle bol keseden konuşuyorum ama du bakalım başıma neler gelicek:51::51:

Back
X