- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.941
vay anasını kalabalık aıle dıe buna denır
ama dugunde takı fazla olur kız
ıyı yanlarıda var![]()
bu yoruma yarıldıııııımmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı yanlarıda var![]()
bıtane kadının 5ızlerı olucakmıs nette gordun mu
karnı kocamandıııı![]()
bızde edıyoruz 2 taneyız ama dha merdıvenden baslıyo savas2 tane de az be. 3 iyi iyi
tabisi 3. bizde 3 gardaşızne güzel kavgalar ediyoruz oğlanla bi gör
şimdi sallayın burdan 4 çocuk 6 çocuk diye. 1 tanesi olunca görüşürüz burdavalla bende korkuyorum ama kafamızda 3 cocuk var
ikizlerim olsa dahi yırtamam 2 kere acıyı cekcem. ay amaaaan olsun yeter ki be.![]()
gecen gunde bnmkıne sınırlendım burdan nah yapan smıley olsada ona gondersem dedım lunna kopmustubu yoruma yarıldıııııımmmmmmm![]()
kedı yavrusu gbı mınık mınık dogarlar ısteaaaaa yokk kizzz haniiiiiii
Ikizlerde bile bazen sorunlar cikabiliyor allah korusun 5iz cok riskli bir gebelik yaaa
sen zaten benı hıc sevmıyon artık
oyy oyy benimde vardır heralde bi 45-50 kuzenimtabi o da haklı ama sonuçta kendi yuvanızın kalabalık olması güzel olur çocuk neşedir berekettir
bence zamanla ikna olur o da hem 3 tane çocuk dediğin nedir ki fazla da istemiyormuşsun ki. ne diyelim allah gönlümüze göre versin kuzu
ne oluyosa hep bizim dönemdeki kızlara oluyo çok mu çirozuz neyiz anlamadım kibabaannem anlatır erik toplarken hopp suyu gelirmiş kendi başına doğururmuş o derece
ben onun yalancısıyım ama bizim dönem pek bi çıtkırıldım geliyo bana
böyle bol keseden konuşuyorum ama du bakalım başıma neler gelicek
![]()
kız kankaa sen kac tane dogurcan de bakımben seni nasıl sevmem deme öyle kahrımdan ölürüm burda. Ben seni çok çok çoooook seviyorum![]()
sen kac tane yapmayı planlıyosun boncuk hanım
ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanıı
babaannem 9 tane dogurmus bn 10 tane yapmam lazım serıyı devam ettırelım![]()
ıyı yanlarıda var![]()
ıyı yanlarıda var![]()
gecen gunde bnmkıne sınırlendım burdan nah yapan smıley olsada ona gondersem dedım lunna kopmustu
kedı yavrusu gbı mınık mınık dogarlar ıste![]()
mesaim bitti sayın doğrganlaryarın görüşürüz hoşçakalın
![]()
kız kankaa sen kac tane dogurcan de bakım
kızın olursa ogluma alcam haa![]()
Geliyorum gidiyorum çocuk muhabbeti yeter hormonlarınız mı kabardı hatunlar![]()
eski kadınlar şimdikiler gibi değilmiş ki. baksana kaçar tane doğurmuşlarvalla ben inanırım..
ben iğneden bile korkuyorum hala 3 çocuk peşindeyim![]()
Benimki kız istemiyo kız doğurmycam ben1 tane olsun benim olsun en fazla 2 tane yeter kızım çok çocukla kafayı bozarım ben
![]()
mesaim bitti sayın doğrganlaryarın görüşürüz hoşçakalın
![]()
anacım sevdiceklerimize olan hasretimiz çenemize vurdu napalımben çok özledim kızlar valla gülüyorum ediyorum sizle ama çok özledimm sevgilimi
helal olsun işte ama hep bu hormonlu bilmem neyli gıdalar yüzünden şimdiki kadınların hassaslıkları. kendi çapımda dikkat ediyorum öyle fast food tarzı şeyleri çok nadir tüketiyorum cola gibi asitli şeyleri zaten hiç sevmem yazın sıcağında soğuk süte abanırım ohh serinlerim mis gibi sigaram zaten yok, kızartma desen yemem ayda yılda bi belki. ayy bi tek çikolata çok seviyorum ya onu da her gün yemiyorum gerçi. ama ne kadar dikkat etsem de illaki yediğim sebzede meyvede hormon vardır işte biz dikkat edelim de gerisi allahın takdiri. kaç tane nasip ederse kabulüm yeter ki evlat mahrumu olmayayım![]()