• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

2 tane de az be. 3 iyi iyi :21:

tabisi 3. bizde 3 gardaşız :27: ne güzel kavgalar ediyoruz oğlanla bi gör :52:

şimdi sallayın burdan 4 çocuk 6 çocuk diye. 1 tanesi olunca görüşürüz burda :27: valla bende korkuyorum ama kafamızda 3 cocuk var :27:
ikizlerim olsa dahi yırtamam 2 kere acıyı cekcem. ay amaaaan olsun yeter ki be. :ssz:
bızde edıyoruz 2 taneyız ama dha merdıvenden baslıyo savas :D

oyy oyy benimde vardır heralde bi 45-50 kuzenim:27::27: tabi o da haklı ama sonuçta kendi yuvanızın kalabalık olması güzel olur çocuk neşedir berekettir :16: bence zamanla ikna olur o da hem 3 tane çocuk dediğin nedir ki fazla da istemiyormuşsun ki. ne diyelim allah gönlümüze göre versin kuzu:16:

ne oluyosa hep bizim dönemdeki kızlara oluyo çok mu çirozuz neyiz anlamadım ki:1: babaannem anlatır erik toplarken hopp suyu gelirmiş kendi başına doğururmuş o derece :27::27: ben onun yalancısıyım ama bizim dönem pek bi çıtkırıldım geliyo bana:1: böyle bol keseden konuşuyorum ama du bakalım başıma neler gelicek:51::51:

eski kadınlar şimdikiler gibi değilmiş ki. baksana kaçar tane doğurmuşlar :ssz: valla ben inanırım..
ben iğneden bile korkuyorum hala 3 çocuk peşindeyim :52:

sen kac tane yapmayı planlıyosun boncuk hanım

ne bılım ıslerı yogun bende rahatsızım bıraz mıgrenden dolayı aöf sınavlarım vardı bı yandan ıs gorusmelerıne gdıyorum banka ıcın ole bı kopukluk gbı bısı oldu aramzda konusuyoruzda eskısı gbı deıl hep ısten gucten yanıı

babaannem 9 tane dogurmus bn 10 tane yapmam lazım serıyı devam ettırelım :D

babaannenin şanına 10 tane doğurabilen torun yakışır zaaten şekerim ama elini çabuk tut:1:

vay anasını kalabalık aıle dıe buna denır
ama dugunde takı fazla olur kız
ıyı yanlarıda var :27::27::27:

işte muhasebeyi sevmiyosun ama tam muhasebeci kafası hemen altına odaklan:27::27:

8 kiloluk bebek!
bn bunun gbı tosun dogurcam
:27::27::27:

8 kilo heyy maşallah nasıl çıkıyo o bebek öylee:27::27::37::37:

vay anasını kalabalık aıle dıe buna denır
ama dugunde takı fazla olur kız
ıyı yanlarıda var :27::27::27:

:9: kiz sevgilimde dogulu ordaki adetlerdede biraz fazla takmak takistirmak var
gecen yaz sevgilimin abisi evlendi gelinin iki koluda dirseklere kadar bilezik doluydu boynunda yakalarinda bir okadar daha :53::53:
tabi ben renk vermiyorum bizimkine gormemisler gibi rezil olmim diye yoksa cenem fln duserdi yaniii
pek oyle altincida degilim hani ama okadar parildayan sariyada insanin gozleri kamasiyor yahuuuuu :52::52::52:

Geliyorum gidiyorum çocuk muhabbeti yeter hormonlarınız mı kabardı hatunlar:27::27::27:

anacım sevdiceklerimize olan hasretimiz çenemize vurdu napalım:14::14: ben çok özledim kızlar valla gülüyorum ediyorum sizle ama çok özledimm sevgilimi:43::43:

eski kadınlar şimdikiler gibi değilmiş ki. baksana kaçar tane doğurmuşlar :ssz: valla ben inanırım..
ben iğneden bile korkuyorum hala 3 çocuk peşindeyim :52:

helal olsun işte ama hep bu hormonlu bilmem neyli gıdalar yüzünden şimdiki kadınların hassaslıkları. kendi çapımda dikkat ediyorum öyle fast food tarzı şeyleri çok nadir tüketiyorum cola gibi asitli şeyleri zaten hiç sevmem yazın sıcağında soğuk süte abanırım ohh serinlerim mis gibi sigaram zaten yok, kızartma desen yemem ayda yılda bi belki. ayy bi tek çikolata çok seviyorum ya onu da her gün yemiyorum gerçi. ama ne kadar dikkat etsem de illaki yediğim sebzede meyvede hormon vardır işte biz dikkat edelim de gerisi allahın takdiri. kaç tane nasip ederse kabulüm yeter ki evlat mahrumu olmayayım:16:

Benimki kız istemiyo kız doğurmycam ben:19: 1 tane olsun benim olsun en fazla 2 tane yeter kızım çok çocukla kafayı bozarım ben:1:

heyy maşallah cinsiyete bile karar verilmiş:52::52: sevgilin az uyanık değil tabi kızın derdi çok olur ondan kız istemiyo haniii:9:

mesaim bitti sayın doğrganlar :27: yarın görüşürüz hoşçakalın :54:

güle güle sevgi kelebeğim yarın yine gel :54:

anacım sevdiceklerimize olan hasretimiz çenemize vurdu napalım:14::14: ben çok özledim kızlar valla gülüyorum ediyorum sizle ama çok özledimm sevgilimi:43::43:

helal olsun işte ama hep bu hormonlu bilmem neyli gıdalar yüzünden şimdiki kadınların hassaslıkları. kendi çapımda dikkat ediyorum öyle fast food tarzı şeyleri çok nadir tüketiyorum cola gibi asitli şeyleri zaten hiç sevmem yazın sıcağında soğuk süte abanırım ohh serinlerim mis gibi sigaram zaten yok, kızartma desen yemem ayda yılda bi belki. ayy bi tek çikolata çok seviyorum ya onu da her gün yemiyorum gerçi. ama ne kadar dikkat etsem de illaki yediğim sebzede meyvede hormon vardır işte biz dikkat edelim de gerisi allahın takdiri. kaç tane nasip ederse kabulüm yeter ki evlat mahrumu olmayayım:16:

Kıyamam sana cnm benim gel yanaş azıcık sarılıcam içim titredi:14:

Yediklerimizden fln değil o hassaslık. Annemiz babamız bize prenses gibi davranıyo el üstünde tutuyo ondan hiç zora gelemiyoruz. Önceden öylemiymiş doğurup doğurup tarlaya salarlarmış:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X