• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

İşte böyle diyenden korkucaksın benim kuzenimde evlenmem evlenmem diyodu halamlar artık biz ölünce şöyle yapar böyle yapar yalnız kalmasın diye kıza yatırım yapmaya başladılar sonra bi baktık kız 3 ay içinde parmağına taktı yüzüğü :32:
bende kendıme yatırım yapıyorum
aklım basıma geldı artık
onca kendı hayatımı saglama almam lazım
elın adamına yuzde yuz guvenemem hıcbırzaman

bu kız da dertli heralde nassın ramazanım:ssz:

keyiften çalışmıyoz ki be güzelim napıcan mecbur:ssz:

siz niye kavga ettiniz bakım anlat hele:ssz:

hee karşı takımı kurmaya başla sen de istersen yavru:1:

kız seninki en azından gelmiş bizim dangoz gelmez 2 ye kadar ama bizi burda tutar 4 e kadar:ssz:

anacım aynı zamanda da kavga ediyoruz hepimiz uyumumuz süper:37: ben de dünden beri triplerdeyim canımı sıkıyo her şey bu sıra:ssz::ssz:

yavrumm okuz isteee beni anlamiyor kiiii
oturdum da agladimm birdee
uzaktayiz ya biz surekli konusuyoruzz
tansiyonuda var daha bu yasta yolda belde dusup bayiliyor burnu kaniyor fln
telefonu 1 saat kapali olsa ben kafayi yiyorum buralarda
whatsApp diye program var bu android telefonlarda biliyosundur ordan surekli yazisiyoruz
bizimkide suanda istanbulda egitimde
10 gundur tanidigi arkadaslariyla sohbet edecek diye bana 4 saat tek bir kelime bile yazmamisligi var benim okuzunn
normalde memleketinde cocuklugundan beri tanidigi arkadaslariyla ciksa bile 5dk arayla hep yazar eder
simdi bu yeni tanidiklarinin yerine gecemiyoruz
2 gundur cemkiriyorum deli gibi ne bir aciklama neden okadar gec yazmis diye ne bir sey
telefondan aradi sesli konustuk ben ciddi ciddi konusuyorum goruyor sinirliyim
adam benle dalga gecermis gibi konusuyor guluyor birde karsimda
ben yarim saat mutfaga gitsem elim dolu olsa yazamasam hep triplere giriyor
soyleyincede ama sen evdesin yazman lazim bana benim islerim oluyor diyor
ne isi arkadaslariyla sohbet etmek o yuzden bana 4 saat boyunca hic bise yazmiyorrr
ayyyy bak yine tepem attiii odunnn yaaaa okuzzz
hep kendi hakliiiiiiiiii

kız yaparsan büyük oğluma alırım ama şöyle hamarat bi şey yap yoksa almam:52::52:

aynı modelden bende de bi arkadaş var aşık olamıyorum dedi evlenmem dedi evlendi çocuk bile yaptı bana nanik yapar gibi:35::35:
nayır kız yapmıcam erkek yapcam bnn
tatar ramazan gbı yetstırcem elınde tesbıh delıkanlı olcak oglum :D

arkadasım tanıstrdı:ssz:

ya erkekler bole mantıksız ıste
bnmkıde evlerı var kıraya verıyor
bu aralar evın ıslerı var tmm musade edıyorum ıs oldgu zmn
ama saat 8 olmus bn eve gelmısım bı kre msj att nerdesn dıe eve gdıyorum dedmm
sonra tee 9 da attı neymıs alı gelmıste oturuyomuslar atamamıs
bende dedımkı sımdıde atma gerek yok
askım lutfen bole yapma dıo bnde
dedımkı soyleyeblırdın bna arkadasının gelsgnı oda bna dedıkı
haklısın
bnde dedımkı herseyde haklıyım ugrasamam senle artık napıyorsan yap sureklı basa donuyoruz dedım
Senin cesaretinden bende istiyorum sonunu dşünmeden posta koymayı rahatça arkamı dönüp gitmeyi:14:
kız yaparsan büyük oğluma alırım ama şöyle hamarat bi şey yap yoksa almam:52::52:

aynı modelden bende de bi arkadaş var aşık olamıyorum dedi evlenmem dedi evlendi çocuk bile yaptı bana nanik yapar gibi:35::35:

Dimi ya bi de en kötüsü sen senelerce çocukla gez evliliğe ikna etmeye çalış onlar tanışsın 3 ayda düğün yapsınlar. Bunlar ne içiriyo çocuklara:9:

haklısın
bnde dedımkı herseyde haklıyım ugrasamam senle artık napıyorsan yap sureklı basa donuyoruz dedım
kaç ay oldu sizin? hakkaten cok odunmuş be! :47:
Anammmm:18::18: Tmm işte sende oraya gel ortada buluşalım diye öyle dediydim ben:26::27::27:

hı hııı. yemezler . Ben senin İzmirli olduğunu unutuyor muyum :63:

whatsApp diye program var bu android telefonlarda biliyosundur ordan surekli yazisiyoruz
10 gundur tanidigi arkadaslariyla sohbet edecek diye bana 4 saat tek bir kelime bile yazmamisligi var benim okuzunn
normalde memleketinde cocuklugundan beri tanidigi arkadaslariyla ciksa bile 5dk arayla hep yazar eder
2 gundur cemkiriyorum deli gibi ne bir aciklama neden okadar gec yazmis diye ne bir sey
ne isi arkadaslariyla sohbet etmek o yuzden bana 4 saat boyunca hic bise yazmiyorrr
hep kendi hakliiiiiiiiii
aynı ormanın odunları bunlar :D

hı hııı. yemezler . Ben senin İzmirli olduğunu unutuyor muyum :63:
Neeeee İzmir miiiiii:52: :19:

aynı ormanın odunları bunlar :D

Hahahhh güldürdün beni Zeloş vallahi çok ihtiyacım vardı gülmeye. Kesinlikle bütün hepsi aynı ya kimi haklısın diyo kimi hep ben haklıyım diyo kimi seni konuşturmuyo bile ama bizde yarattıkları etki hep aynı:ssz:

Hahahhh güldürdün beni Zeloş vallahi çok ihtiyacım vardı gülmeye. Kesinlikle bütün hepsi aynı ya kimi haklısın diyo kimi hep ben haklıyım diyo kimi seni konuşturmuyo bile ama bizde yarattıkları etki hep aynı:ssz:

Şaka şaka :27: Biliyorum Edirne güzeli olduğunu :54:

senin nişanlın kaç yaşındaydı mukmukum. :44:

yaşıtız biz kuzum bunla biz ilk sevgili olduğumuzda 17 yaşında bebeydi daha elimde büyüdü :ssz: şimdi bir büyüdü bir büyüdü yani:37: şimdi bana der az büyü artık aşkım çocuk gibisin bık bık bık unuttu kendi çocukluklarını hemen:19:

haklısın

ayyh sinir oluyorum şuna haklısın diyip aynı terane haklısın deme bana diye bi giriyorum kes sesinden çıkıyorum boşaltıyorum bütün sinirimi haklısın demesin bana ben zaten biliyorum haklı olduğumu düzelt kendini canımı ye :ssz:

hep kendi hakliiiiiiiiii

biz de ilk zamanlarda sorun yaşamıştık böyle her ne yapıyosam haber verirdim baktım o benim kadar sallamıyo söylememeye az mesaj atmaya başladım hemen anladı bi şeylerin olduğunu noldu falan dolandı peşimde ben bi şey demiyorum tabi bi şey yok diyorum bu sefer nereye gitse haber verir oldu şimdi o huyundan kurtulduk ama hala telde yanında biri varken konuşmaz dün mesela iş çıkışı arıyım dedim durağa çıkana kadar açtı telefonu bilmem ne abiyle inşaata bakıyoruz dedi inanamadım doğru mu diyo şaka mı yapıyo bi test ediyim dedim seni seviyorum çocuk dedim eyvallah dedi :1::1: anladım yanında o bilemem ne abinin olduğunu tamam şekerim öptüm nanakını dedim kapattık telefonu:27::27:

hahahhh güldürdün beni zeloş vallahi çok ihtiyacım vardı gülmeye. Kesinlikle bütün hepsi aynı ya kimi haklısın diyo kimi hep ben haklıyım diyo kimi seni konuşturmuyo bile ama bizde yarattıkları etki hep aynı:ssz:
bn cok cazgırım yaa adam haklısın dıo hep :9::9::9:
Valla yanımda olsa o an yolarım sacını basını zaten sacıda az

gecmıste bıcok sey yasadıgmdan cesaretlıyım artık bırcok seye
sen sevıyorsun hem kolay olurmu ole bn sevmıyorum

2,5 ay fılan cnm

sevmediğin halde neden onunlasın ki? sırf birisi hayatımda olsun düşüncesiyle hareket edecek bi kızda değilsin sen.
sevmiyorsan kimsenin kahrını cekmeye değmez :ssz:

siddete hayirr diyorumm ama kavga edince hep sag elim uyusuyor sonunda patlaticam bir tane :52:

ayyh sinir oluyorum şuna haklısın diyip aynı terane haklısın deme bana diye bi giriyorum kes sesinden çıkıyorum boşaltıyorum bütün sinirimi haklısın demesin bana ben zaten biliyorum haklı olduğumu düzelt kendini canımı ye :ssz:
aynen bnmkıde boyle ıste
hep haklısın sonra hopp yıne aynı
bıraz snra msj atar bnde 2 saat snra cvp atcam

yaşıtız biz kuzum bunla biz ilk sevgili olduğumuzda 17 yaşında bebeydi daha elimde büyüdü :ssz: şimdi bir büyüdü bir büyüdü yani:37: şimdi bana der az büyü artık aşkım çocuk gibisin bık bık bık unuttu kendi çocukluklarını hemen:19:

biz de ilk zamanlarda sorun yaşamıştık böyle her ne yapıyosam haber verirdim baktım o benim kadar sallamıyo söylememeye az mesaj atmaya başladım hemen anladı bi şeylerin olduğunu noldu falan dolandı peşimde ben bi şey demiyorum tabi bi şey yok diyorum bu sefer nereye gitse haber verir oldu şimdi o huyundan kurtulduk ama hala telde yanında biri varken konuşmaz dün mesela iş çıkışı arıyım dedim durağa çıkana kadar açtı telefonu bilmem ne abiyle inşaata bakıyoruz dedi inanamadım doğru mu diyo şaka mı yapıyo bi test ediyim dedim seni seviyorum çocuk dedim eyvallah dedi :1::1: anladım yanında o bilemem ne abinin olduğunu tamam şekerim öptüm nanakını dedim kapattık telefonu:27::27:
aynı yaşta olmak ne güzel dimi aynı senenin çocuğu olmak :16:
ben seni merak ediyorum, foto neyin göndersene yahu :17:

Oyyy kuzum cansın sen:29:

Sende benim canımsın . Sarı papatyam benimmm :29:

sevmediğin halde neden onunlasın ki? Sırf birisi hayatımda olsun düşüncesiyle hareket edecek bi kızda değilsin sen.
Sevmiyorsan kimsenin kahrını cekmeye değmez :ssz:
tam anlamıyla sevmıyorum denmez yanı onunla mutluyum guzel gecıyo gulup eglenıyoruz fılan yanıı
aslında gercekten ısı var blıyorum ama bu mallıkları bnı ıyıce soguttu kendını toparlarsa toparlar yoksa yolverırım sankı pesımde dolanan yok :32:

nayır kız yapmıcam erkek yapcam bnn
tatar ramazan gbı yetstırcem elınde tesbıh delıkanlı olcak oglum :D

erkek anasıyım diye kasım kasım kasılıcan yani illa:27:

Senin cesaretinden bende istiyorum sonunu dşünmeden posta koymayı rahatça arkamı dönüp gitmeyi:14:

Dimi ya bi de en kötüsü sen senelerce çocukla gez evliliğe ikna etmeye çalış onlar tanışsın 3 ayda düğün yapsınlar. Bunlar ne içiriyo çocuklara:9:

aynen ben 5 sene bekliyorum her kahrı çekiyorum o bi tane buluyo hemen okulu bitmiş askerliği bitmiş işi hazır e hemen basıyo nikahı:27::27: ama olsun bizimki daha ballı kaymaklı aşk oluyo ne güzel şeyler paylaşıyosun emek veriyosun arada sinirimi bozuyo ama rabbim kazadan beladan korusun kuzumu çok seviyorum onu:16::16:

tam anlamıyla sevmıyorum denmez yanı onunla mutluyum guzel gecıyo gulup eglenıyoruz fılan yanıı
aslında gercekten ısı var blıyorum ama bu mallıkları bnı ıyıce soguttu kendını toparlarsa toparlar yoksa yolverırım sankı pesımde dolanan yok :32:

hayırlısı olsun diyelim. bencede , kendini düzeltmezse ayrıl. bu ne böyle. kafasına göre hareket ediyor çünkü.
sen bankacı herüf bulcan zaten :12: :21:

Back
X