yaşıtız biz kuzum bunla biz ilk sevgili olduğumuzda 17 yaşında bebeydi daha elimde büyüdü

şimdi bir büyüdü bir büyüdü yani

şimdi bana der az büyü artık aşkım çocuk gibisin bık bık bık unuttu kendi çocukluklarını hemen
ayyh sinir oluyorum şuna haklısın diyip aynı terane haklısın deme bana diye bi giriyorum kes sesinden çıkıyorum boşaltıyorum bütün sinirimi haklısın demesin bana ben zaten biliyorum haklı olduğumu düzelt kendini canımı ye
biz de ilk zamanlarda sorun yaşamıştık böyle her ne yapıyosam haber verirdim baktım o benim kadar sallamıyo söylememeye az mesaj atmaya başladım hemen anladı bi şeylerin olduğunu noldu falan dolandı peşimde ben bi şey demiyorum tabi bi şey yok diyorum bu sefer nereye gitse haber verir oldu şimdi o huyundan kurtulduk ama hala telde yanında biri varken konuşmaz dün mesela iş çıkışı arıyım dedim durağa çıkana kadar açtı telefonu bilmem ne abiyle inşaata bakıyoruz dedi inanamadım doğru mu diyo şaka mı yapıyo bi test ediyim dedim seni seviyorum çocuk dedim eyvallah dedi

anladım yanında o bilemem ne abinin olduğunu tamam şekerim öptüm nanakını dedim kapattık telefonu