• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

moralim bozuldu resmen sinirden üzüntüden hırsımdan napıcağımı şaşırdım kızlar:43::43: zele allah seni napmasın keşke olaydımda sana mesaj atma diyeydim:ssz: çarşıya çıktım ya öğle arsı ablamla erkek kardeşimin sözlüsü vardı ablam elbise denerken sohbet ettik bu gaza getirdi beni işe dönerken bi arıyım içimi dökim netleşsin her şey dedim aramaz olaydım daha çok bozuldu aramız az önce nişanı atmayı bile düşündüm sinirimden ama olmuyo sevgili gibi değil nişanlılık:43::43: keşke aramasaydım kalsaydı öyle attığı mesajlarla cevapsız cevapsız telefonu kapattım suratına mesaj atıyo ben zaten onun söylemesine gerek kalmadan biliyorum yapmöam gerekeni işim var ama şimdi, işine tüküriyim ben burda üzüntüden nasıl işe geldim bilmiyorum:43: yok anacım yok açmam bugün telefonunu kudursun ben nasıl şimdi kuduruyosam hırsımdan

annemmm :18::18: aramışssın artık yapcak bişi yok.
bak hiç üzme kendini. o arayana kadar arama tamam mı? aradığındada gayet normal cevap ver, üzüldüm, kırıldım vs. söylersin işte bişiler. senin sakin davranışın onuda yumuşatır. dahada alevlenmeden düzelmeye bakın canım.

ayyy canimm benimm yaaaa
kiz kiyamam ben sanaa off Allahimm off bu erkeklerden neler cekiyoruzz boylee
tatlimm dok icini valla icinde kalmasinn simdi sinirden uzuntuden ani kararlari hemencik alabilirim saniyor insann
nisani atmazsin zatenn birbirinizi cook seviyorsunuz bak kac yil uzakliga katlanmissiniz az kalmis birbirinize kavusuyorsunuz
araniz duzelir elbet ama kirildigini ona goster o da gorupte birsey yapmiyorsa yaziklar olsun
hic uzme tatli canini bende agliyorum ama kim goruyor halimizi pofffff icim daraliyorrr :43:

eskiden olsa ağlardım ama artık geçti o dönemler ağlamıcam artık tutabiliyorum kendimi ama sinirliyim şöyle bi dövsem rahatlıcam ya da saydırsam telefonda art arda :43::43: böyle kafamın içinde dolanıyo her şey patlıyorum biliyorum ayrılmayız ben o nişanı anca lafta atarım ama tehdit ediyim gözü korksun biraz istiyorum. ahanda bak şimdi mesaj attı bi tane daha kapatsam mı telefonu napsam bilmiyorum çatlasın kudursun. işi var aman ne kadar önemli ne kadar mühim sanki maaşlı eleman patronu kızar 5 dk ara verse aman ya valla içim şişti

moralim bozuldu resmen sinirden üzüntüden hırsımdan napıcağımı şaşırdım kızlar:43::43: zele allah seni napmasın keşke olaydımda sana mesaj atma diyeydim:ssz: çarşıya çıktım ya öğle arsı ablamla erkek kardeşimin sözlüsü vardı ablam elbise denerken sohbet ettik bu gaza getirdi beni işe dönerken bi arıyım içimi dökim netleşsin her şey dedim aramaz olaydım daha çok bozuldu aramız az önce nişanı atmayı bile düşündüm sinirimden ama olmuyo sevgili gibi değil nişanlılık:43::43: keşke aramasaydım kalsaydı öyle attığı mesajlarla cevapsız cevapsız telefonu kapattım suratına mesaj atıyo ben zaten onun söylemesine gerek kalmadan biliyorum yapmöam gerekeni işim var ama şimdi, işine tüküriyim ben burda üzüntüden nasıl işe geldim bilmiyorum:43: yok anacım yok açmam bugün telefonunu kudursun ben nasıl şimdi kuduruyosam hırsımdan

eskiden olsa ağlardım ama artık geçti o dönemler ağlamıcam artık tutabiliyorum kendimi ama sinirliyim şöyle bi dövsem rahatlıcam ya da saydırsam telefonda art arda :43::43: böyle kafamın içinde dolanıyo her şey patlıyorum biliyorum ayrılmayız ben o nişanı anca lafta atarım ama tehdit ediyim gözü korksun biraz istiyorum. ahanda bak şimdi mesaj attı bi tane daha kapatsam mı telefonu napsam bilmiyorum çatlasın kudursun. işi var aman ne kadar önemli ne kadar mühim sanki maaşlı eleman patronu kızar 5 dk ara verse aman ya valla içim şişti

Tatlım aradığında aç bu kadar uzatma tmm şimdi sinirlisin ama kötü olmasın sonra o da sinirlenirse daha kötü olmasın herşey. Hazır seni arıyo msj atıyo düzeltmeye çalışırken sende yapıcı ol. Daha çok sarpa sarmasın

anlamıstr o ztn :2:
anlamams gibi yapıyo sen tekrar sinrlen trip atmayı bırak dıye :9:

kizz onlar anliyor ama islerine gelmiyor
bosver sen istifini bozma yazsin dursun
benimkide yazdi ee napiyon diyo
bise yazmiyom bende catlasinn :9:
callısıyorum yazdm sadece ,
oda yazmıskı sımdıde buzdolabı geldı ne demelı buna
aman cokta ıpımde ya
mal otesı
:27:

hmm seninkinin vukuatı baya büyükmüş canım:ssz:
ama anladgm kadarıyla her zamankinden farklı bi ortamda belki o ortam böyle davranmasını gerektiriyordur telefonla falan pek ilgilenemıyordur bi de rahatsızsa falan nebilim cok üstüne gitme ya :26:
egitimi bittignde de böyle devam ederse o zaman koyarsın tavrını ciddi bi şekilde :47:
simdi biraz idare etmeye calış kendini de sinire strese sokma :34:ne zaman bitecek egitimi

pazartesi memleketine geri donuyor tatlimm 2 gunu var daha
canim sabir gosteriyorum ama insan tas olsa catlardi yanii
hadi onuda dusundum yeni ortamda surekli sevgilisine msj atan bir tip olarak tanitmak istemiyor belki kendini kizin pesinde kopek olmus misali demesinler diye ama yanii nebileyimm bu yeni tanidigi arkadaslarida gece odaya toplanip efkarlanip iciyolarmis sevgilileri uzakta diye yanii dusuncelerime gore bu da olamaz ki egitimdeyken 1 gunluk bende gitmistim yanina arkadaslariyla tanismadim ama karsilastik bir 5dklik kaldiklari oteli gordum.... bilmiyorum valla yaa aklim ermedi hic ama yeni ortamdan cekiniyorsa bile bana soylemesi gerekir yani soyle derler boyle yaparlar o yuzden iste telefona pek bakmiyorum da diyebilir yani aramizda gizlisi saklisi kalmadi ki benden cekinecek birseyide yok

ıcındekı herseyı solemıssın ıyı olmus
anlasın oda bazı seylerı
bundan sonra ondan adım bekle

nasıl kıyarsın kız benm bebişime :23:
ya az önce bi arkadasıın yegeni olmustu onun fotosunu atmış maşallah o kadar tatlı kiiiii:nazar::nazar:
bana bşeyler oluyo bugün cocuk aşkım tuttu :1:

tamam sen psikopata bağlamadan bebiş muhabbetini kapatıyoruz.:1:

ohh karnım tok, sırtım pek, çişim de yok :27:
gel keyfim geeel :12:

pazartesi memleketine geri donuyor tatlimm 2 gunu var daha
canim sabir gosteriyorum ama insan tas olsa catlardi yanii
hadi onuda dusundum yeni ortamda surekli sevgilisine msj atan bir tip olarak tanitmak istemiyor belki kendini kizin pesinde kopek olmus misali demesinler diye ama yanii nebileyimm bu yeni tanidigi arkadaslarida gece odaya toplanip efkarlanip iciyolarmis sevgilileri uzakta diye yanii dusuncelerime gore bu da olamaz ki egitimdeyken 1 gunluk bende gitmistim yanina arkadaslariyla tanismadim ama karsilastik bir 5dklik kaldiklari oteli gordum.... bilmiyorum valla yaa aklim ermedi hic ama yeni ortamdan cekiniyorsa bile bana soylemesi gerekir yani soyle derler boyle yaparlar o yuzden iste telefona pek bakmiyorum da diyebilir yani aramizda gizlisi saklisi kalmadi ki benden cekinecek birseyide yok

anladım canım bak o konuda haklısın yani onu söylese sende boş yere merak etmezsın ama bizim kadar ince düşünemıyo erkekler bazen :1::1:
az kalmış zatn bir iki gün daha iare et sonra normale dönerse ne ala böyle devam ederse alırsın boyunun ölçüsünü :9::9::9:

annemmm :18::18: aramışssın artık yapcak bişi yok.
bak hiç üzme kendini. o arayana kadar arama tamam mı? aradığındada gayet normal cevap ver, üzüldüm, kırıldım vs. söylersin işte bişiler. senin sakin davranışın onuda yumuşatır. dahada alevlenmeden düzelmeye bakın canım.

yok canım mesaj attı iki kez önce açıklama yapmış ikinci mesajında da seni seviyorum :( diye üzücüğünü yapıştırmış ama yemezler ne cevap veririm ne de açarım telefonunu şöyle iyice aklı başına gelsin biliyorum cevap vermiyorum diye arıycak birazdan ama açmam. kanıma dokundu anlattım konuştum bi sürü "bunu biliyoruz zaten ben napmam gerektiğini biliyorum onun söylemesine gerek yok önemli bi şey sanmıştım işim var şimdi" işine başlıcam ama araya modlar girecek o yüzden susuyorum:ssz: önemsemiyosun benim kadar diyorum önemsiyorum diyo he canım he çok belli zaten bi şeyler diyodu kes sesini dedim kapattım telefonu.

canimm ne diyim bilemedim valla
bak yuzune kapatmissin ama yinede ariyor msj atiyor bence mesajlari seni yumsatacak aranizi duzeltecek yonundeyse kapatma telini biraz sakinles oyle konusursunuz guzel guzel... nisanlicigin yinede ariyor yanii :16:
ben yuzune kapatsam benimkinin inat damari tutar heralde hic aramazz bileee :31:

yok canım mesaj attı iki kez önce açıklama yapmış ikinci mesajında da seni seviyorum :( diye üzücüğünü yapıştırmış ama yemezler ne cevap veririm ne de açarım telefonunu şöyle iyice aklı başına gelsin biliyorum cevap vermiyorum diye arıycak birazdan ama açmam. kanıma dokundu anlattım konuştum bi sürü "bunu biliyoruz zaten ben napmam gerektiğini biliyorum onun söylemesine gerek yok önemli bi şey sanmıştım işim var şimdi" işine başlıcam ama araya modlar girecek o yüzden susuyorum:ssz: önemsemiyosun benim kadar diyorum önemsiyorum diyo he canım he çok belli zaten bi şeyler diyodu kes sesini dedim kapattım telefonu.
tatlısım bı sakın ol kız
ıcındekılerı solemıssın rahatlamıssın bıraz kendını dınle sımdı
oda pısman olmus bak senı sevıyorum yazmıs adam

bencede bencede yoksa korkuyorum kendimden okulu falan bırakıp gidebilirm biraz daha bu konuyu düşünürsem :27::27::27:
ee seninki ne zaman gelıyo izne :23:
son 4 gün:21::21::21::21::21:
onu en iyi sen bilirsin, şimdi bende kendimce taktikler veriyorum tabi :1:
kuzum üzme ama kendini düzelceksiniz zaten, boşuna gerilmeyin lütfeen :54:

yok bee
evlerı var kırada orası ıcın alıyo nerde
o ve evlılık ıykkkk

hahahahah :52: niye kız, insan sevgülüsüyle evlenmek istemez mi :27: umursamaz umursamaz takılırsınız :52:

anladım canım bak o konuda haklısın yani onu söylese sende boş yere merak etmezsın ama bizim kadar ince düşünemıyo erkekler bazen :1::1:
az kalmış zatn bir iki gün daha iare et sonra normale dönerse ne ala böyle devam ederse alırsın boyunun ölçüsünü :9::9::9:

hadi yazmadi yandigim konuda bi aciklama yapmayi bile cok goruyor
2 gundur suratim asık goruyor yinede bu konuda tek bir kelime bile etmiyor
keyfi bilir valla insan ne ekiyorsa onu bicermis baktim duzelmiyor
onun yaptiginin aynisini ben yaparim bakalim o nekadar sabirli olacak

son 4 gün:21::21::21::21::21:

onu en iyi sen bilirsin, şimdi bende kendimce taktikler veriyorum tabi :1:
kuzum üzme ama kendini düzelceksiniz zaten, boşuna gerilmeyin lütfeen :54:

hahahahah :52: niye kız, insan sevgülüsüyle evlenmek istemez mi :27: umursamaz umursamaz takılırsınız :52:

aaaa inanamıorummmm cok az kalmışşşş ne güzellll :32::32:
heyecanlısındır sen simdi :23::23:

bnmde son 20 günüm kaldı yaşasınnn :21::21::21:

Back
X