- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
- #15.201
moralim bozuldu resmen sinirden üzüntüden hırsımdan napıcağımı şaşırdım kızlarzele allah seni napmasın keşke olaydımda sana mesaj atma diyeydim
çarşıya çıktım ya öğle arsı ablamla erkek kardeşimin sözlüsü vardı ablam elbise denerken sohbet ettik bu gaza getirdi beni işe dönerken bi arıyım içimi dökim netleşsin her şey dedim aramaz olaydım daha çok bozuldu aramız az önce nişanı atmayı bile düşündüm sinirimden ama olmuyo sevgili gibi değil nişanlılık
keşke aramasaydım kalsaydı öyle attığı mesajlarla cevapsız cevapsız telefonu kapattım suratına mesaj atıyo ben zaten onun söylemesine gerek kalmadan biliyorum yapmöam gerekeni işim var ama şimdi, işine tüküriyim ben burda üzüntüden nasıl işe geldim bilmiyorum
yok anacım yok açmam bugün telefonunu kudursun ben nasıl şimdi kuduruyosam hırsımdan
annemmm :18::18: aramışssın artık yapcak bişi yok.
bak hiç üzme kendini. o arayana kadar arama tamam mı? aradığındada gayet normal cevap ver, üzüldüm, kırıldım vs. söylersin işte bişiler. senin sakin davranışın onuda yumuşatır. dahada alevlenmeden düzelmeye bakın canım.