• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

fıstıklı lokumlar günaydınnnnnnn:54::54: bugün çok güzel bi gün neşeli bi gün geçiricez inşallah sizlerle keyfim yerinde çok güzel bi şey oldu:17::17:
Gunaydın hatun kısılıkler
nabersınız
mukummm ne oldu kız senı boyle mutlu gormek ne guzel :54::54:

nabersınız

canım sanırım eylülün 2. haftası evleniyorum:16::16::16: mutlu olmıyım da napım kız sevinçten havalardayım inşallah bi aksilik çıkmazsa babalar konuşucak ve tam gün vericekler 15 eylül muhtemelen :123: böyle olucaz inşallah:16:

iykkk ya stajer geldi yanıma verdiler daha gel demedim bana bakıyo yandan yandan off rahat rahat yazamıcam hiçbi şey. ilk stajyeri ön muhasebeye postalamıştım şimdi ikincini direkt yanıma verdiler allahım ya saçmalık ön muhasebe görmeden genelden başlatım istiyolar 30 ağustos bırakıcam işi inşallah düğün netleşsin:16:

Hoşbulduk cnm güzel haberin için çok sevindim bak Allah gönlüne göre veriyo:16:

öyle kuzucum allah var kasıma bi türlü ısınamamıştım :27: ama burada bi şey yapmıcaz kına da düğün de istanbulda olacak zaten burada bi şey yapmak istemiyodum. gereksiz bi sürü insan olacak canımı sıkacaklar az olsun ama gerçekten beni seven insanlar yanımda olsun yiterrrr:27::27:

nabersınız

bn olurdum aslıdna ama evdekı pc bocuk en kısa zamanda yenısını alcam sıkılıyorum evde yaa

canım sanırım eylülün 2. haftası evleniyorum:16::16::16: mutlu olmıyım da napım kız sevinçten havalardayım inşallah bi aksilik çıkmazsa babalar konuşucak ve tam gün vericekler 15 eylül muhtemelen :123: böyle olucaz inşallah:16:

gunaydinn kizlarr :3:
mukmuk cooookkk sevindimm adina tatlimmm daha tez birbirinize kavusun insallahh :nazar:

saol canım darısı başına inşallah:16: naptınız siz düzeldi mi aranız? biz aşk tazeliyoruz seviyorum bu çocuğu :16:

duzeldi tatlim duzeldii:nazar:
daha ayni gunun aksami oturduk konustuk gece yarisi uyanip bana mesajlar cekti
seni annemden babamdann coookk seviyorumm herkestenn coookk melegim bitanemm diyee
tabi ben eridimm hemencikk :1:
cok sukur iyiyiz :16::nazar:

aminn yavrum ayağımı sürüyerek gidicem hepinizin adını silicem o ayakkabıdan pıtır pıtır evleniceksiniz hepiniz inşallah topik evlenince daha bi şenlikli olur gibi geliyo :21::21:

ayyyyy insallahhhh canimm benimmmm :52::52::52:
ben en son evlenicem tabi buyuk ihtimall tecrubelerinizi teker teker paylasicaksiniz artik bana :1::1:

Back
X