- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #15.401
bugun pazarr....
kimsede olmaz buralardaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın hatun kısılıklerfıstıklı lokumlar günaydınnnnnnnbugün çok güzel bi gün neşeli bi gün geçiricez inşallah sizlerle keyfim yerinde çok güzel bi şey oldu
![]()
bn olurdum aslıdna ama evdekı pc bocuk en kısa zamanda yenısını alcam sıkılıyorum evde yaabugun pazarr....
Gunaydın hatun kısılıkler
nabersınız
mukummm ne oldu kız senı boyle mutlu gormek ne guzel![]()
Günaydın kızlar
günaydın yavrum hoş geldin:)
Hoşbulduk cnm güzel haberin için çok sevindim bak Allah gönlüne göre veriyo![]()
Günaydınn, benide aranıza alırmısınız acaba![]()
Günaydınn, benide aranıza alırmısınız acaba![]()
Gunaydın hatun kısılıkler
nabersınız
mukummm ne oldu kız senı boyle mutlu gormek ne guzel![]()
bn olurdum aslıdna ama evdekı pc bocuk en kısa zamanda yenısını alcam sıkılıyorum evde yaa
canım sanırım eylülün 2. haftası evleniyorummutlu olmıyım da napım kız sevinçten havalardayım inşallah bi aksilik çıkmazsa babalar konuşucak ve tam gün vericekler 15 eylül muhtemelen :123: böyle olucaz inşallah
![]()
gunaydinn kizlarr
mukmuk cooookkk sevindimm adina tatlimmm daha tez birbirinize kavusun insallahh![]()
pisko evleniyorum kız![]()
evlenn bee dusmanlar catlasinn
darisi basimaaaaaa![]()
saol canım darısı başına inşallahnaptınız siz düzeldi mi aranız? biz aşk tazeliyoruz seviyorum bu çocuğu
![]()
aminn yavrum ayağımı sürüyerek gidicem hepinizin adını silicem o ayakkabıdan pıtır pıtır evleniceksiniz hepiniz inşallah topik evlenince daha bi şenlikli olur gibi geliyo![]()