- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
- #15.481
atıyo cnmkonusuyormusunuz bari mesaj atiyor mu ?
ama bnm ıcımde eskısı gbı heves kalmadı pek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atıyo cnmkonusuyormusunuz bari mesaj atiyor mu ?
kızlarrr kac gundur evde annem yok
ev ısı utu camasır bana kaldı
artıkk evlenmeyı kesınlıkle dusunmuyorum![]()
atıyo cnm
ama bnm ıcımde eskısı gbı heves kalmadı pek
atiyorda iste canimm bakalimm hayirlisi
ayiptir soylemesi bayada caliskan
1 yildir bekledik bu banka olayini daha askerligide var bakalim neler olcak
afiyet olsun tatlim bu arada
heheh deliye bakk senn
ask pacalarini tutustursun da kizlaaarrr evleniyorumm beeeennnn diye havalara ucarsinn![]()
yerlerı sıl kahvaltı hazırla camasır yıka utu yap anasını satım bu ne bıcım hayat bee ev hanımlarına yazık valla bn cekemem bıde koca bekle aksama kdrbilemiyorum ki canim karar senin valla
Sağol canım. Sen beklemeye alıştın, askerlikte gelir geçer. okullar bitince, mesleğinizi elinize alınnca başka engel kalmıyor![]()
kiz temizlikci tut aaa dert ettigin seye bak
yerlerı sıl kahvaltı hazırla camasır yıka utu yap anasını satım bu ne bıcım hayat bee ev hanımlarına yazık valla bn cekemem bıde koca bekle aksama kdr
Allahtan kisa donem yapcak tatlimm o da cok geliyor gozume ama 15 aydan iyidir dimi
benim okul en buyuk engel zaten canim seneye mezun olsam seneye yapcaz dugunude iste daha 3 yilim var![]()
3 yıl ne çok görünüyo dimi gözümüze. aslında hiç öyle değil. geçiyor be valla.![]()
valla du bakalim adetler fln araya girince neler olacak
bohca meseleleri oluyordu isteyen yapiyor isteyen yapmiyor diye
zaten cok uzagiz ben valla isteme soz nisan ayni gun olsun ohh rahatliyim diyorum
40 kere gel git yapmicam ya ben istesinler yarim saat sonra takalim nisani olsun bitsin ama dimi![]()
öyle miii
cok sevindim canım hayırlı olsun
bnmkinden önce olmasın ama kacında eylülün
15 eylül canım senden 1 hafta sonra sanırım sen eylülün ilk haftası evleniyodun dimi?
ayyy canimmm son bulusmada degilde bir oncekinde anneme yakalaniyordum bende
telefonumu yurt disina acik tutuyorum turkiyedeyken annem aradiginda kapali olmasin diye
ama tabi faturaya yansiyacagi icin acmiyorum da annem arayip duruyor
benim ev arkadasimi dahi aramis adresi almis evin bizim kiz panik olmus
sonra tabi geri dondum ben unutuldu gitti kirk yalan uydurdum iste sarjimi bi arkadasima vermistim telimin sarji yoktu kapanacakti o yuzden acmiyordum
istanbul otobusunden indim tam dedim annemi ariyim
annem diyor nerdesin be kizimm
nerde olcam anne ders uzadi istee okuldan geliyorumm
Allahimmm sen gunah yazmaaaaa
her erkek yemek yapmaz hakkatenama evlendikten sonra mutfağa girmeyebilir
mesleği neydi seninkinin? ne okuyordu daha doğrusu?
kızlarrr kac gundur evde annem yok
ev ısı utu camasır bana kaldı
artıkk evlenmeyı kesınlıkle dusunmuyorum![]()
ayy bizimki çok farklı adetler yani. bohçaya çok önem veriyolar nişanlımın ailesi bana bi bohça getirdiler süperdi tabi ben de altta kalmadım kk dan olsun başka bloglardan baka baka hazırladım nişanlımın bohçasını. alışverişi zaten beraber yapmıştım her şeyimi kendi zevkime göre seçtik. güzeldi. farklı şehirlerdeyiz biz de ama öyle dediğin gibi bi kerede nişan yapılmıyo maalesef benim nişanlım bi kere yalnız geldi 3 kere de ailesiyle geldi yorucu oluyo iki taraf içinde ama olsun geçti gitti
iyi uydurmuşsun valla ne diim allah yardım ediyo sevenlere ben de çok yakalanma tehlikesi atlattım ama hep bi şekilde kurtuldum. yani düşün iş yerinden izin aldım babamlarla şehir dışına ablama gidicez diye bi baktım babam arıyo iş yerine geliyomuş alışveriş yapacakmış beraber gidelim mi diyo öğle arası allahtan yanında erkek kardeşim vardı. ben gelemem çok yoğunum dedim o an kafam durdu. iyi dedi uğrarız yanına. aha şimdi yandın dedim kendime hemen kardeşime mesaj attım babayı sakın iş yerine getirme ikna et götür ben iş yerinde değilim başakla(arkadaşım) beraberiz bi olaylar olmuş yalnız bırakamıyorum kendine zarar vermesinden korkuyorum idare et. neyse ki kardeşim ikna etmiş götürmüş babamı bilse sevgilimle olduğumu o da gebertirdi beniöyle iş yerine de yakın değilim ben merkezdeyim o gelince ilçeye gidiyoduk tanıdık kimsenin olmadığı orada geziyoduk nerden baksan işe gelmem 1,5-2 saatimi alırdı
ve daha bi sürü benzer olay
ne güzel benimki mutfağı seviyo ona yaptırıcam bazen yemekleri
kız insan sevdiği yapınca daha bi aşkla yapar oyyy biz bi evlenelim el üstünde tutarım kocişimi inşallah![]()
öğle arası yine alışveriş derdine düştüm şekerler çok şükür iç çamaşırına dair her şeyi bitirdim. pijama,sabahlık vs. her türlü malzemeyi bitirdimohh iyi ki de yemek takımını almamışım alacağım mağaza 1000 lira ve üzeri alışverişe 300 lira hediye çekiyo veriyomuş o 300 lirayla kahvaltı takımını almış olurum
modellere karar verdim zaten. günlük için porland alıcam onu da beğendim. sadece alması kaldı model beğendim ama nişanlıcığım da görsün istiyorum
![]()
canim bu bohca isine bende heves ediyorum ama sulale boyu bohca yapmakta istemiyorum cok masraf yaa
anasina babasina abisine kardesine abisinin karisina..... uzar gider
ben ona o bana yapsin tamamdir cok ozeniyorum valla
tatlim onun ailesi bulgaristana gelemez hepsinin vize almasi zor olur
anca sevgilimi bulgaristana cekebilirim vize cikartilabilir o sansimizida benim mezuniyetimde degerlendirelim diyorum yani dedemlerle fln mezuniyetimde tanisir artik
diger sekildede annemi ikna edebilirsem tanistirmak icin annemi istanbula goturcem mecbur istanbulda tanisacaklar ama dedemide sevgilimin ayagina kadar goturemem yakismaz yani
artik aileler tanisacagi zaman biz ailecek istanbula gidecez onlarda memleketten istanbula gelcek
iki ailede yabanci bir sehirde tanisacagi icin ben bi kerede olsun bitsin diyorum
yada en fazla istemeyle nisan arasinda 1 hafta olsun iste
bilmiyorum valla ben boyle kafamda kuruyorum ama bakalim zaman ne gostercek
hayirlisiyla hersey istedigimiz gibi olur insallah
sen kendin mi babanla konustun iste beni istemeye gelcekler yada benim gorustugum biri var mi dedin
nasil babana acildin yada annen mi araya girdi
ki annenede nasil anlattin herseyi onlar nasil tanisti
anlatsana birazcik![]()
haydi bakalim tatlimm yemek takiminida halletmis oldunn hayirlisiylaa almak kaldi sadece
boyle kampanyalari bende seviyorum yaa ne guzel oluyorr
tatlim sadece gunluk yemek takimi ve kahvalti takimi mi alcaksin
gunluk takimina 1000 tl cok degil ya canim :26:
canım biz bohçayı şöyle hazırladık sadece aile içi yani annesi babası kardeşi abisi yengesi, onlarda aynı şekilde bize. kimisi hala teyze dayı açılıyo tüm sülaleye biz öyle yapmadık sadece aileye yaptık. masraflı oluyo ama hediyeleşmek güzel oluyomardinden istanbula uçak var mı bilmiyorum ama bizim rahatlığımız uçak olmasıydı 12-13 saatlik yol oluyo 1,5 saat
benim nişanlım tüm ailemle aynı zamanda tanıştı canım. ama tabi ki annem ve kardeşlerim biliyodu sevgilim olduğunu son zamanlarda. ama babama anlatmakta çok güçlük çektim çünkü daha önce hiç böyle şeyleri paylaşmamıştım babamla. hatta nişanlım hadi babana söyle dediğinde günlerce şapşal şapşal dolandım evde kedi gibi yer beğenemedim kız valla kilo bile verdim yemek yiyemedim kaç gün heyecandan
neyse sonra bi akşam ben annem babam yemek yiyoduk doydum masadan kaktım babama bakıyorum anneme bakıyorum nasıl söylim diye annem siyo kardeşlerin gelsin öyle konuşursun ama uzatmak da istemiyorum sömestra kadar. pat diye girdim baba beni istemeye gelecekler
şöyle bi güldü şaşırdı. çünkü görücü geliyo hayır diyorum istemem diyorum gönderiyorum herkesi. kimmiş dedi buradan değil dedim öyle soru cevap yaptık biraz sonra kızdı taksit taksit anlatma en başından anlat işte. sonra döktüm her şeyi 5 yıldır beraberiz diyince zaten ben senin vebalini alamam önünde durmam dedi. buradan biriyle evlenir mutsuz olursan işte beni istediğime verseydin mutlu olabilirdin deme ihtimalinle yaşamak istemem dedi. sonra her şey çorap söküyü gibi geldi nişanlım geldi ailemle tanıştı sonra ailesiyle geldiler tanışıldı sonra söz nişan falan girdik son viraja
![]()
kız yok olur mu öyle şey misafir için 12 kişilik yemek takımı tencere seti çay seti çkb seti alınca zaten çoktan 1000 lirayı geçiyorverecekleri 300 lirayla da kahvaltı seti alıcam bi de porlandın günlük takımını beğendim onu alırım diyorum
ama hakikaten porland kendini hemen belli ediyo ağırlığıyla çok sevdim ben
![]()