• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Evet tatlım herşeyin hayırlısı ama insan ister istemez üzülüyo neyse çok aklıma getirmemeye çalışıyroum:ssz:
Aman dilini ısır kuzum inş hep böyle gider:nazar:

Hoşgeldin yeni şafakçı kaldı 13 gün:1: Nasılsın şekerim
iyiyim cok şükür canm
evet ya 13 gün iki hafta bile degil hemen gecer inşallah :9:

Ewettt :)) Heyecan varmı:) bende var yani kimisi sakin oluyorda:) bnm içimde kelebekler uçuşuyor o günü düşününce :) :9::9::9:

evet bnde cok heyecanlıyım rüya gibi hersey :nazar::nazar:

Bizimde 11 eylülde 2 senemiz bitiyor.Bende 11 eylül istiyorum carsamabaya denk gelio.ama nikahımı 11'i nde yapıcm kısmetse.
Benim için önemi büyük eylülün isteme söz hepsi eylülde oldu.Tabiki yıldönünümüz.Şimdide düğünümüz.:)))) tarihlerimiz yakınmış hehehe:9::9:

eylül bizim için de çok özel canım ama ben en çok 13 ün uğruna inanıyorum :16: 13 eylül sevgili olduk, 13 ocak evlenme teklifini aldım(ki tam teklif saymıyorum onu yepyeni taze bi şey istiyorum:17:) 13 nisan nişanlandık bi de 13 ünde nikahı kıydık mı süper olacak:21::21: bizim 5 sene oldu ama evlendiğimizde 6. senemize girmiş olacaz inşallah:16:

selam kızlar :3:
nabersiniz bakalm :23:

hoş geldin düğündaşım:1::1: okul bitti kocişine kavuşuna kadar daha sık görmek isteriz seni :34:
bi turlu denk gelemedik yaa son gunlerdee
ya ben yokum siz burdasiniz
ben giriyom siz yoksunuzz :31:

piskom senin içi gece de gelmeye çalışıcam sen bu ara gece kuşusun:1::1: arada gir yaz yoksakta napıyosun ne ediyosun :34:

yınemı kımse yok :53::53::53:
nazar degdı valla nazaar:50:

çarşıya gittim kuzum çeyizime bikaç parça cici aldım geldim:21::21:

eylül bizim için de çok özel canım ama ben en çok 13 ün uğruna inanıyorum :16: 13 eylül sevgili olduk, 13 ocak evlenme teklifini aldım(ki tam teklif saymıyorum onu yepyeni taze bi şey istiyorum:17:) 13 nisan nişanlandık bi de 13 ünde nikahı kıydık mı süper olacak:21::21: bizim 5 sene oldu ama evlendiğimizde 6. senemize girmiş olacaz inşallah:16:

hoş geldin düğündaşım:1::1: okul bitti kocişine kavuşuna kadar daha sık görmek isteriz seni :34:

:

artık daha cok buralardayım canım eve gidince hazırlıklardan cok fırsat bulamayabilirim zaten :27:

hoş geldin sukran bi tanıtır mısın kendini :107:

hoşbuldumm :) ben şükran 19 yaşındayım hiç sevgilim olmadı üniversitede okuyorum 2 yıllık turizm rehberliği şuan bi acentede staj yapıyorum ama hiç sevmiyorum memnun değilim sağlık hizmetleri okumak var şuan aklımda yada hasta kayıt kursu mu ne varmış öyle birşeyler yapıp hastanelerde çalışmak düşündüm şuan oda bu sıralar hastanelere çok gidiyorum bakıyorum kayıttaki kızlar güzel güzel giyinmişler gelmişler işleride rahat ondan öyle işte

bnm ıcınde gel gece ama kıskanırımmmmmmmmmm
ne aldın bakım

hosgeldın :3:

zeloşum naptın sonra aklıma geldi şimdi görüştün mü seninkiyle? devam mı tamam mı? özel bi şeyler işte şekerim:17::17: bi de küçük ev aletleri için fiyat araştırması yaptım internette daha ucuz aslında ama pek güvenemiyorum açıkçası elektrikli aletler konusunda direkt muhatap istiyorum karşımda:ssz:

artık daha cok buralardayım canım eve gidince hazırlıklardan cok fırsat bulamayabilirim zaten :27:

ne güzel canım okul bitti de rahat rahat fırsatın olacak çeyizini almak için:16: ben anca öğle arası 1,5 saatte kafamda belirlediğim yerlere koşturuyorum ağustosta çıkıcam işten düğüne 15 gün kala :ssz: hallederim inşalalh yaa ben yaaprım yaparım:27::27:

Son düzenleme:
Back
X