• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Mukyle ikinizden aldım fotoğrafları ben üstüne yatmış gibi oldum ama vallahi gitmiyo mailler kuzum pcde de yok işyerinden girdiğim için başka nasıl alabilirim ki onları üffff:ssz:

alabildiğinde gönderirsin canım ossun bekleriz accuk:29:

2 haftaya nişanlıcııııııın geliyo , o zamn iş miş canın istemez,bitir o gelmeden:6:

görüşebildiiiiikkkkk:29::29::29:

aynen halletmem gerek o yüzden:ssz: başlıcam bi bankadan ekstreleri toplasınlar başlıcam inşallah:31:

valla kızlarr hiç birimizde öyle kilolu değilmişiz yanii hepimize maşallah :1::nazar:

bakta kaldıram yavrum:34:

alabildiğinde gönderirsin canım ossun bekleriz accuk:29:

aynen halletmem gerek o yüzden:ssz: başlıcam bi bankadan ekstreleri toplasınlar başlıcam inşallah:31:

bakta kaldıram yavrum:34:

gördüm kızz maşallah allah tamamını erdirsin çok güzelll :16: benimde sevdiceğimle nişan fotomu göstermek nasip olur inşallah:nazar:

yaa kızlar göbeğim yok gibi gözüküyor ama içerde bir 4 aylık saklı uff gitmiyor mübarekk :1::1:

gördüm kızz maşallah allah tamamını erdirsin çok güzelll :16: benimde sevdiceğimle nişan fotomu göstermek nasip olur inşallah:nazar:

saol kuzum inşallah allah o günleri de nasip eder de hep beraber görürüz sizin nişanıda:16: ayy mail kafayı yedi dönüp duruyo gönderiliyo diye ama meğer sana gitmiş nasıl iş anlamadım:27::27:

saol kuzum inşallah allah o günleri de nasip eder de hep beraber görürüz sizin nişanıda:16: ayy mail kafayı yedi dönüp duruyo gönderiliyo diye ama meğer sana gitmiş nasıl iş anlamadım:27::27:

aminnn kuzum inşallah :16: hee o dönsün dursun ben gördüm bileee :1: lunna kaldı bir tekk kıskansın :37:

Back
X