• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Bu ay topiğimizin güzellerinin kavuşma ayı oldu. Önce Piskko,Nazar, sonra sen-Eylül sonra daa Muky. Ay ne güzel oldu böyle:16::16: Sonra bi daha ayrılık yok dimi kuzum

evet canm herkes sevdiğine kavuştu :16:
inşallah cnm bnm 4 yıldır bu günleri bekliyoruz artık mesafeler girmesin aramıza :46::46:
temmuzda tayin isticem sevdicegimin yanına o da olursa sonsuza dek beraber olcaz allahın izniyle aşk yuvamızda :16::16:

evet canm herkes sevdiğine kavuştu :16:
inşallah cnm bnm 4 yıldır bu günleri bekliyoruz artık mesafeler girmesin aramıza :46::46:
temmuzda tayin isticem sevdicegimin yanına o da olursa sonsuza dek beraber olcaz allahın izniyle aşk yuvamızda :16::16:

İnş olur cnm benim. Kocacın nerde şuan nereye gidiceksin

resmi nikahım var canm ama düğünüm eylülde inşallah :16::16:

nldu ki

gelin hanım diyolar yaa merak ettim canımm :16: ne güzel allah mutlu etsin canımm darısı bizlrin başınaa :nazar::123:

şu ifade de ne kadar tatlı yaa baksanıza :9: :123::40:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy inşallah böyle konusunca küçük bebek falan görünce hemen cocuk yapmak istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:
sanırım pek beklemicem düğünden birkaç ay sonra size güzel haberlerimi veririm inşallah :9::9::9:

ayy hadi inşallah hemen ver bize güzel haberlerii :9: ayy lunnaa darısı başımıza artıkk :49:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy inşallah böyle konusunca küçük bebek falan görünce hemen cocuk yapmak istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:
sanırım pek beklemicem düğünden birkaç ay sonra size güzel haberlerimi veririm inşallah :9::9::9:
Ben de hemen istiyorum yaaaa topikçe birlikte doğuralım da şimdi hasret özlem konuları konuşuluyoken o zmn hep birlikte çocuğum yemek yemiyo napıcamm :14: diye konuşuruz:9::9:
ayy hadi inşallah hemen ver bize güzel haberlerii :9: ayy lunnaa darısı başımıza artıkk :49:

Aminnnn cnm ya:1: Ama önce sevgilim kocam olsun dua sıralaması değişmesin şimdi:1::1:

Back
X