• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

daha ne olsun,çok memnun kalacağından eminim:16:
kaç gbi gelcek canım?

evet, ben yalnız kalamam, he iyi geçinebilir misiniz diye soruyorsan canım kv.ciğim biraz cadı:1: ama ben ondan daha cadıyım:23:
sıkıntı yok, ben özellikle yakın olmak istiyorum:24:

:1::1::1: o senden korksun hesabı:27::27:

bendee sevgilim de farkında neler çekeceğinin :1::1:

hımmm bende düğünü şöyle hani otellerin ,restaurantların bahçeleri oluyor ya , havuzbaşı yada kır şeklinde istiyorumm:21:

ayy canımm senle ne kadar aynı durumdayızzz kıyamam ben bize :9::48: bizimde öyle canım eşim yanımda olamayacak diye böyle karar verdik kvde de istiyor yanlız bırakmam seni bizde tek kalacağız zaten falan diye :16:

bende biraz yanlızlığı severim sürekli içiçe olmak istemeyebilirim ama eşim yokken gerçekten sıkıntıdan ölürüm diye bende istiyrum aynı apartman konusunu geceler sorun bi de sonuçta , ama dediğin gibi kk da okuduklarım beni de kötü etkiliyor bende korkuyorum sonuçta başka şehirde olacağım ailemden inşallah sorun yaşamayız cnaım yaa :16:

kuzum nişanlım da çok istiyo şöyle misafirlerimizi güzelce ağırlayalım yemekler yensin falan olm misafiri değil önce kendimizi memnun edelim diyorum ama takmış sanki insanalr aç karınlarını doyuracakmış:1::1:
canım biz evlenince öyle bi sıkıntımız yok sabah işi gidicek akşam dönücek eve o yüzden aslında yakın olmasam da olurdu kv ye ama kısmet böyleymiş geçinmeye bakıcaz:34:
ben 4 ay 29 gün sonra inşallah:ssz::ssz:

saat 3 ü geçmiş, farknda bile değilim:53:

anammmm hiç farkında değilim bende hee kalan 2,5 saatte bitsin böyle:27::27:

kızlar nasılsınız sizden dua istemeye geldim :))

hoşgeldin kuzuum:3::3:

Tamam koycam kiii :)

Evlendikten sonra cooook gezeriz kiii :)

Koycam gelinliğimi ben cok beğenerek aldım umarım sizde beğenirsiniz :)

Sashaaaa bebeğimm :)
Ay sen bu kim dieceksin şimdi kırmızı ben :)
gezmeler güzel gezmeler:1::1:
eminim çok güzeldir gelinlik canım sana da çok yakışacaktır:16:

mecbur görecekkk,bnde görmesin istyrm,
kırmzı geliiiiinm:3: sen gelinlik denedin, gördülermiiii:26::9::9::9:

nolduuuu yvrum ne duası? :26::26::26::26:
neyse alıştırma olur bana :ssz::ssz: annemin yanında bile soyunamayan bi insan olarak sıkıntılarım var bu konuda:ssz::ssz:

hatırlayamayacağın kadar önce bir hastaneye başvuru yapmıştım ya , dün arandım bugün ön mülakata gittim .
İçim içimi yiyo inşallah olursa temmuzda başlıyoruumm :52:
Dua edin noluuurr

oyy hadi bakalım inşallah ya zelom nasıl ki çok stedi bankada çalışıcam diye diye oldurdu sen de inşallah kabul edilirsin canım:16:

kuzum nişanlım da çok istiyo şöyle misafirlerimizi güzelce ağırlayalım yemekler yensin falan olm misafiri değil önce kendimizi memnun edelim diyorum ama takmış sanki insanalr aç karınlarını doyuracakmış:1::1:
canım biz evlenince öyle bi sıkıntımız yok sabah işi gidicek akşam dönücek eve o yüzden aslında yakın olmasam da olurdu kv ye ama kısmet böyleymiş geçinmeye bakıcaz:34:

hoşgeldin kuzuum:3::3:

gezmeler güzel gezmeler:1::1:
eminim çok güzeldir gelinlik canım sana da çok yakışacaktır:16:

neyse alıştırma olur bana :ssz::ssz: annemin yanında bile soyunamayan bi insan olarak sıkıntılarım var bu konuda:ssz::ssz:

oyy hadi bakalım inşallah ya zelom nasıl ki çok stedi bankada çalışıcam diye diye oldurdu sen de inşallah kabul edilirsin canım:16:

inşallah işe alınırsın canımm :21:

sağolun kuzularımm :21:
Müdürle görüşürken güleryüz önemli diye çok fazla çene yaptım umarım bu kız çok konuşuyo diye beni işe almaktan vazgeçmez :32:
Şimdilik kurulu bir düzenim var ama insan istiyor ki güzel bi işi olsun :31:

aminn canım hemde çok zorr en zor mesleklerden biri bencee o yüzden bu kadar düşkünüm belki de ilerde ki ayrı günlerimizi düşündükçe deliricek gibi oluyorum çünkü nasıl dayanıcam bilmiyorum çok zorr:14:
zor zor, ne diyim ki kuzum:ssz:
allah yardımcın olsun.

tabiri caizse bu iş için kıçımı yırttım olmazsa oturur bir güzel ağlarım.
50den fazla kişiyle görüşüldü bugün 15 20 kişi kadar alacaklar , bende onlardan bri olursam dileyin benden ne dilerseniz :1:
Yalnız şimdilik işkur bünyesinde bi iş olacak 6 ay kadar deneme süreci gibi bişey sonrasında kalıcı olup olmayacağımızı hastane belirleyecek.. Bakalım ne olacak çok heyecanlıyım :8:
Zelişede çok sevindim yavrum benim azmin elinden bişey kaçmayacağını tekrar görmüş olduk :1:
şans işte. şanslıysan olur bi iş.
ımmm ne istiyiimm..:44:
heh buldum:28: hepimizin bebesine tütü :9::9::9::9::9:

ayy evet ne güzel geçti zamann ama ben akşamları pek giremiyorumm çok şeyler kaçırmakta istemiyorummm :36:

ben de girmiyorum, bizm kızlar da sabahtan akşama kadar kk da olduğu için akşam girmiyor:12:
6 gün boyunca 10 -5 burdayım:6:

Son düzenleme:
zor zor, ne diyim ki kuzum:ssz:
allah yardımcın olsun.

şans işte. şanslıysan olur bi iş.
ımmm ne istiyiimm..:44:
heh buldum:30: hepimizin bebesine tütü :9::9::9::9::9:

[/B]

ordan bakılınca şanslı gibi görünüyor muyum kızım hiç :1:
Uzun süredir ilk defa burda böyle güle güle yazıyorum,nasıl huzurluyum devamı gelsin inşallah ..
Sen doğurda ben sana tütücü açarım anacımm :52:

hahah bencede :1:

hee zaten düğünü misafirler yesin içsin diye yaparlar genel de :9::9: ben yemekten çok ortamın güzelliğine bakıyorum nedense :21:
yaa ne güzel canımm keşke bizimde öyle olsa yanımda olsaa :50:

ordan bakılınca şanslı gibi görünüyor muyum kızım hiç :1:
Uzun süredir ilk defa burda böyle güle güle yazıyorum,nasıl huzurluyum devamı gelsin inşallah ..
Sen doğurda ben sana tütücü açarım anacımm :52:

körün taşı gbi valla olur mu olur.
bari bu işte yüzün gülsün:29:

işmiş,mevkiiymiş,parası azmış boşver. huzurun olsun.
hep böyle kal canııımıniçi.

şaka maka,inşallah iyiy geçiniriz:ssz:

son 1 buçuk saat.:21:

* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der:52::52::52:) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum:17::17:

şaka maka,inşallah iyiy geçiniriz:ssz:

son 1 buçuk saat.:21:

* ay ben aşağı mahalle (annem öyle der:52::52::52:) için ağdaya gitmk istiyorum ama çekiniyorum:17::17:

inşallah cnaımm evin içinde huzur çok önemlii :16:

öhöm öhöm bu tarz konulara cevap yazamiyciiim iş yerinde döküm alınıyor nereye girildi felan diye o yüzden evde girersem yaazabilirüm :27::27:

canıım canııımmm.çook sevindiiim:16:
kaç gün kalcak senle?

buz gibi olduum:ssz:
Allah sabır versin, dayanması zor.
her işin zorlukları var,allahıııımmm sen yardm ettt:ssz:

hatırladııııııııımmmmm az mı iş baktık senle sitelerden:1:
çooooook sevindim be yavrum,hadi hayırlısı olsun:54:
bak zelişe; bankaya girdi dua ede ede. sende başlıcaksın inşşş.:29:

DAHA KARAR VERMEDİK KUZUCUM dönüş bileti almadı ucu açık kaldı ama ben onu ikna ederim bi şekiilde:21::21: ama kızlar ben izin alıcam iş yerinde sevgilim buradayken hiç çalışamam yani:32::32:

ayy ne güzell ne güzell bir an önce kavuşun inşallahhh :16::16:
amin canım sen de inşallah bi an önce kavuşursun sevdiğine:16::16:

sağolun kuzularımm :21:
Müdürle görüşürken güleryüz önemli diye çok fazla çene yaptım umarım bu kız çok konuşuyo diye beni işe almaktan vazgeçmez :32:
Şimdilik kurulu bir düzenim var ama insan istiyor ki güzel bi işi olsun :31:
sus pus olmaktan iyi aralardan sivrilmek iyidir kuzum merak etme allah senin de yüzünü güldürsün zelom gibi:16:

hahah bencede :1:

hee zaten düğünü misafirler yesin içsin diye yaparlar genel de :9::9: ben yemekten çok ortamın güzelliğine bakıyorum nedense :21:
yaa ne güzel canımm keşke bizimde öyle olsa yanımda olsaa :50:

zor canım ama ne diyelim seviyosun allah da bunun sabrını verir hiç merak etme beraber geçireceğiniz günleri hep dolu dolu yaşarsınız hiç tartışmanız olmaz belki de çünkü hep bi özlem olacak birbirnize :16::16:

nazarım iyi güzel ağdaya gitmek istiyosun ama her ne kadar ağdayı yapacak kişi bayanda olsa göbekle diz arası bayanda avret yeri olarak kabul edildiği için haram olduğunu okumuştum bi yerde.Bende gitmeyi düşünüyodum sonra vazgeçtim , sende bi araştır istersen

inşallah cnaımm evin içinde huzur çok önemlii :16:

öhöm öhöm bu tarz konulara cevap yazamiyciiim iş yerinde döküm alınıyor nereye girildi felan diye o yüzden evde girersem yaazabilirüm :27::27:

hahhsfgh..:27:
sen nerde calışıyodun canım. muhasebecisin okey. büyük bi firmada m?:44:

nazarım iyi güzel ağdaya gitmek istiyosun ama her ne kadar ağdayı yapacak kişi bayanda olsa göbekle diz arası bayanda avret yeri olarak kabul edildiği için haram olduğunu okumuştum bi yerde.Bende gitmeyi düşünüyodum sonra vazgeçtim , sende bi araştır istersen

sen demiştin daha önce:18:
sen nasıl hallediyorsun?:44:

muhakkak haber ver gelişmelerden, bi kardeşimzn daha yeni işini kutlayalım sonra:7: ( yanlış anlaşılma olmasın bardağın içindeki saf meyve suyu:27:)
tabiki ederim kuzucum bakalım aramalarını bekliyorum bi umut, kutlarız tabii :7: Bizede ancak meyve suyu yakışır be gülüümm :7:
DAHA KARAR VERMEDİK KUZUCUM dönüş bileti almadı ucu açık kaldı ama ben onu ikna ederim bi şekiilde:21::21: ama kızlar ben izin alıcam iş yerinde sevgilim buradayken hiç çalışamam yani:32::32:

sus pus olmaktan iyi aralardan sivrilmek iyidir kuzum merak etme allah senin de yüzünü güldürsün zelom gibi:16:

Değil mi sonuçta kendimi en güzel şekliyle ifade edebildim,gayet iyiydi yani bi arkadaşa çok sert davranmış bana hep gülümsedi yinede çok umutlanmak istemiyorum .. İnşallah bende zeliş gibi huzuru bulurum,o kuzumda çok sabretti bak mükafatını aldı . Rabbim benimde benim gibilerinde yardımcısı olacaktır elbet :16:

zor canım ama ne diyelim seviyosun allah da bunun sabrını verir hiç merak etme beraber geçireceğiniz günleri hep dolu dolu yaşarsınız hiç tartışmanız olmaz belki de çünkü hep bi özlem olacak birbirnize :16::16:

kızzz mukmukee hepsine toplu cevap veriyosun valla yarım sayfa tutuyoo :1:

oyy kıyamam ben izin alabiyorsan al tabii acısını çıkartın ayrı kaldığınız günlerinn :21::21:

aminn canımm inşallahh:16: öyle evet tek avuntum bu zatenn:132: tartışmaya fırsat olmıycak hasret gidermekten inşallahhh:16::16:

Back
X