• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

olsun kız bir saatten bir şey olmazz :37:

duymuştum da bende korkudan gidememmm :24:

hee iyi yapıoysun bende zor yetişiyorumm :1: al tabii izinn şimdi almıycan da ne zaman alıcann :70:
dimi ya zaten mali tatilde izinli olmuyorum çalışıyorum hele bi izin vermesin istediğimde:47::47: ben eli maşalı elemanım canım patron o mu ben miyim belli değil valla:27::27:

valla bende bişey yok:26: ama diğer bölgeler için gideceğimi sanmıyorum:31:

bende utanıyorum,kndim baya alıştım ama.
yani düğüne ne kaldı, daha rahat alışverişini yaparsın hem.
her halukarda nişanlınlasın,anlaşıldıııı:16::16:

öyle kuzucum şöyle tabuları yıkıp nişanlıma bi gelinlik şov yapasım var:16: onu konuşuyoduk şimdi askılı açık bi şey istemiyorum diyo haberin olsun gerdanın örtülecek kollarında bi kısmı kapanıcak bla bla bla sanki bilmiyorum nişanda bile dikkat ettim illa sinir edicek:15::15:

dimi ya zaten mali tatilde izinli olmuyorum çalışıyorum hele bi izin vermesin istediğimde:47::47: ben eli maşalı elemanım canım patron o mu ben miyim belli değil valla:27::27::

oo aferin o zaman sana canımm :46:

yle kuzucum şöyle tabuları yıkıp nişanlıma bi gelinlik şov yapasım var:16: onu konuşuyoduk şimdi askılı açık bi şey istemiyorum diyo haberin olsun gerdanın örtülecek kollarında bi kısmı kapanıcak bla bla bla sanki bilmiyorum nişanda bile dikkat ettim illa sinir edicek:15::15:

amann sorma illa sinir ederler sen sanki bilmiyorsun neyin ne olduğunu hıhhh :63:

hiç sorma nazarım ya :1:
bu aralar o konuyla baya ilgiliyim bende malumm:9:
hmm şey nasıl desem ki canım da cok tatlı ama agdayla gerekeni yapıyorum :30:
evlenmeye az kaldı :23:
evleneceklerin ilgi alanlarından biri bu konu zaten :9:
ama en iyisi ağda yani baya bi zamanda çıkmıyor hem. :12:
benim taktiğim şu , önce bacaklarımı alıyorum, sonra malum bölge :27:
ee haliyle uyuşmuş oluyo zaten bi de insana cesaret geliyo :27:
o gazla bayasından kurtuluyorum. ama acucuk bi yeri kalıyo işte. efffff :41:

iştee önemli olan diğer bölge zatenn kurtuldun mu yaşadınn :17::17::9: bilemiyorum bende korkuyorum birazz sonuçta herşeyin bir sebebi var o tüyler de boş yere değil tabi ama zorluğu da bir yandan :110:
olmasaydı eyidi :1: napcaz, mecburr
öyle kuzucum şöyle tabuları yıkıp nişanlıma bi gelinlik şov yapasım var:16: onu konuşuyoduk şimdi askılı açık bi şey istemiyorum diyo haberin olsun gerdanın örtülecek kollarında bi kısmı kapanıcak bla bla bla sanki bilmiyorum nişanda bile dikkat ettim illa sinir edicek:15::15:

zaten sende açık istemiyorsun ki. akıllı ya illa söylecek işte :9:
alana kadar konuşur bunlar , he de canım boşver. :12:

benimkisi de kına gecesinde bile açık olmamı istmeiyor kadınlar arası da olsa hayalimdeki açıklıkta bir kıyafete yok diyorr:15: bende o gün gelsin o telaşta kaynatırım ben onu araya diyorumm :9: ama o günde giyemiyceksem ne zaman giyeceğim kızlarr :51:

Son düzenleyen: Moderatör:
benimkisi de kına gecesinde bile açık olmamı istmeiyor kadınlar arası da olsa hayalimdeki açıklıkta bir kıyafete yok diyorr:15: bende o gün gelsin o telaşta kanatırım ben onu araya diyorumm :9: ama o günde giyemiyceksem ne zaman giyeceğim kızlarr :51:

kadınlar arasında olcaksa kına gecen, ona niye karışıyor ki? :44: altı üstü başın açık olacak sadece. :44:

kadınlar arasında olcaksa kına gecen, ona niye karışıyor ki? :44: altı üstü başın açık olacak sadece. :44:

ben şöyle tabi o zamanlar daha değişik modeller çıkar ama şimdilik :9: önü kısa arkası uzun dekolteli mekolteli baya açık bir elbise istiyorum neden bilmem ama öylee :9: onun tabirine göre de sadece saç açık elbise baya kapalı oalcakmış öyle herkes neden görecekmiş kadın da olsalar falan amann hiçte bilemm :76:işte bu benim kınam dedim sinanee demi ama :32:

senin taktiğin de güzelmiş ama ben bacaklarımı epilasyon aletiyle alıyorum canım o yüzden o taktiği uygulayamıyorum :9:
evet evet bu da evliliğin acı telaşı :1:

evett kızlar bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz ben gidiyorumm , kendinize ciciş bakınn çok şey kaçırmak istemiyorummm :9: byeeee :54::54:

ben şöyle tabi o zamanlar daha değişik modeller çıkar ama şimdilik :9: önü kısa arkası uzun dekolteli mekolteli baya açık bir elbise istiyorum neden bilmem ama öylee :9: onun tabirine göre de sadece saç açık elbise baya kapalı oalcakmış öyle herkes neden görecekmiş kadın da olsalar falan amann hiçte bilemm :76:işte bu benim kınam dedim sinanee demi ama :32:

ama sende kapalı bi bayansın canım, abartma o kadar da:1:
daha mülayim bişiy seç. ben açık olduğum halde giyemem heralde. :44:
sevgilin haklı ama sadece elbisenin kapalılığı konusunda :19:

ona alıstım heralde cok uyusmuyo canım :1:
ama bi gün denicem bu taktiği belki işe yarar simdilik farklı zamanlarda yapıyorum ki cok canım acımasın :9::9:
az kalmıs ya 20 dk nedir ki hemn gecer :27:

farklı zamnlarda denersen daha cok acır . hazır cesaret gelmişken cırt cırt hallet. :27:
etrafı toparlıyım da kaçayım bari, çok sıkıldım bi de acıktıım :ssz:

oo aferin o zaman sana canımm :46:

amann sorma illa sinir ederler sen sanki bilmiyorsun neyin ne olduğunu hıhhh :63:

aynen işte he diyip geçiyorum:ssz:

işte laf olsun da ben sinirleniyim:ssz: neyse aradı konuştuk gönlümü aldı kızlar balayı için karlı bi yere gidelim diyo bu çocuk kayak yapalım beraber diyo eylülde ne karı :1::1:
evett kızlar bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz ben gidiyorumm , kendinize ciciş bakınn çok şey kaçırmak istemiyorummm :9: byeeee :54::54:
güle güle canım darısı benim mesai bitimime yaa:ssz:

Back
X