• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kız söylemeden nasıl duruyosun işyerinde ki kimse mi bilmiyo ben olsam sağır sultan duyar bırak patronu:1::1:
söylemedim hiçbirine canım çünkü hepsi ayaklı gazete patronun kulağına gidicek diye size boşaltıyorum içimi:21::21:

günlük kıyafetten çok geceliğim olcak:1::1::1:

aslanın da boğadan bi farkı yok.
o da fenaaadır. eşimizden çok biz isteriz heralde:52:
:27::27: bana da öyle geliyo :52::52: benim koçiş terazi. bu konuda uyumluymuşuz astrologların yalancısıyım tecrübelerle onaylarım artıkın:27::27:

mapuslara dusmessem olarım tabısı

bi zahmet düşmeyiver artık ama aaa:20::20:

Günaydın hatunlar :)
günaydın hatun :54: nasılsın bakalım

tek mi yapcaksın:44:
yardm edck kmse yok mu?
acele etme yavas yavas yap. kabasını al.snra ayrıntıya girersin

yok maalesef tatlım evin tek kızıyım şu an annem de akşamüstü boyacılar gidince halama gidecekmiş torunu kaza geçirmiş geçmiş olsuna perdeleri yıkamış ütülemiş camları silince takarsın dedi. komple bütün evi bitirmem mümkün değil zaten canım ama en azından yatak odalarının işini halletmem lazım mutfak ve salon yarına kalır:ssz::ssz: valla saolsun erkek kardeşim mutfakta yardım etmeye söz verdi fayansları falan silerim dedi canım:29::29:

evde şimdilik tek kız olarak bu tür işler bana düşüyo işte canım :ssz: renitsa buranın eski müdavimlerinden heralde:1:
Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sana
RENİTSA survivor topişinde geziyor:19:
Hele bi gelsin sorarım ona unuttu bizi:19::19:
çizelgen şuan dikkatimi çekti:

2 years 5 months 2 weeks 5 days :27:

Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuş:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın hatun :54: nasılsın bakalım

yok maalesef tatlım evin tek kızıyım şu an annem de akşamüstü boyacılar gidince halama gidecekmiş torunu kaza geçirmiş geçmiş olsuna perdeleri yıkamış ütülemiş camları silince takarsın dedi. komple bütün evi bitirmem mümkün değil zaten canım ama en azından yatak odalarının işini halletmem lazım mutfak ve salon yarına kalır:ssz::ssz: valla saolsun erkek kardeşim mutfakta yardım etmeye söz verdi fayansları falan silerim dedi canım:29::29:

kolay gelsin şimdiden. temizlik zor iş.
bi yerde toz görmiyim illa silicem. masamı,bilgisayarımı günde kaç kere siliyorum haddi hesabı yok:26:

Evet kuzum o da düğün telaşı içindeydi eski müdavimlerden. Ama sen canını sıkma tatlım anne Kv fln yardım eder sana

Oooff ne çok olmuş ya dün gibi birlikte olmaya başladığımız gün. Aslında gün diyemeyeceğim gecenin 2 buçuğuydu. 2 5 2 5 bi garip olmuş:1:

2525 olması dikkatimi çekti:sessli okudum kulağa pek bi hoş geldi:12:

tabi canım kendi evimin temizliğini düşünmüyorum şimdiden ben gelemden kabadan bi temizlerler kesin kv.ler :1::1: sonra sevgilimle biz hallederiz inşallah oyy daha bütün mutfak malzemeleri yıkanıp öyle yerleştirilecek dolaplara, bulaşık en nefret ettiğim iş kızlar bi ton ütü yapıyım o kadar koymaz ama o yağlı bulaşıklara elimi sokmak yok mu:104::104:

kolay gelsin şimdiden. temizlik zor iş.
bi yerde toz görmiyim illa silicem. masamı,bilgisayarımı günde kaç kere siliyorum haddi hesabı yok:26:

aynen canım bi de ben alışığım evde terlik giyemem illa ayağım yere değecek o yüzden toza hiç tahammülüm yok. çalışmıyo olsam üşenmem silip süpürür temizlerim ortalığı ama işten çıkıp eve gidince o kadar işin olduğunu bilmek gözümü korkuttu hem 4.30 gibi evde olsam zaten tüm gün enerjim bitmiş oluyo:ssz::ssz:

hoşgeldin,tam da geceliklrden bahsedip konusunu kapatmıştık kiiiiii sen geldiin,tüh:9::9:

Konunun kapandığı iyi olmuş :)
Sevdiceğimiz geldiğinde loya yı talan ettik resmen gittik beraber sectik beğendik aldık :)
2 saat falan kabinde kalmışım :)

O yüzden konu kapanmalı artık yoksa bütün parayı geceliklere yatıracam :)

Back
X