• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

Aaa ne güzel olur sizin için. Bak kırmızı gelinle morinci ne iyi arkadaş oldular siz de görüşün sen de yalnızlık çekmemiş olursun

inşallah canım ben de isterim tabi ki dediğin gibi nişanlımın ailesinden ve kız kardeşimden başka kimse yok tanıdığım bildiğim orada. kardeşim de okuyo anca hafta sonları gelebilecek yanıma ya da çıkıp gezebilicez:ssz:

inşallah canım ben de isterim tabi ki dediğin gibi nişanlımın ailesinden ve kız kardeşimden başka kimse yok tanıdığım bildiğim orada. kardeşim de okuyo anca hafta sonları gelebilecek yanıma ya da çıkıp gezebilicez:ssz:

Nişanlının ailesi, kardeşin alışana kadar sana yeter tatlım. Zaten zmnla komşular fln kafana göre bi çevre edinirsin. Belki kurslara fln katılırsın sıkılmazsın böylelikle

ne cok konuşmuşunuz la yoruldum okurken :1:
nereye dağıldı herkes öğle yemeğine mı gittiler :56:
bende artık bavulumu hazırlamaya başlıyorum kızlar anca toplarım o kadar eşyayı :10::10::10:

ne cok konuşmuşunuz la yoruldum okurken :1:
nereye dağıldı herkes öğle yemeğine mı gittiler :56:
bende artık bavulumu hazırlamaya başlıyorum kızlar anca toplarım o kadar eşyayı :10::10::10:
İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamak:1::1:
KURSLAR VAR AKLIMDA CANIM tezhip öğrenicem inşallah :107:

Tezhipin ne olduğuna şöyle bi baktım çok güzel tatlım. Yaptıklarından bize de gönderirsin artık:34:

amin inşallah cnm ya dua edin bana aklınıza geldikçe :17:
dualarım seninle canım allah kimseyi sevdiğinden ayrı komasın, amin :16:

İşte yolcuğun en zevkli kısmı bavul hazırlamak:1::1:

Tezhipin ne olduğuna şöyle bi baktım çok güzel tatlım. Yaptıklarından bize de gönderirsin artık:34:

gönderirim tabiki tatlım evinizin bi hediyesi olur benden inşallah:34:

hehehheeh koptum :1::1:
heyecanlıdır demi :52:
arada beni özledin mi diyorum cık diyo uyuz mudur nedir :47: :38::38:
sanki bilmiyorum ben ne kadar özlediğini :103:

Seni gıcık etmek için söylüyo işte. Sende oraya gittiğinde hiç yüz verme geç karşısındaki koltuğa hiç takmıomuş gibi davran sen özlememiştin de bak nasıl kovalıyo seni:1::1::1::1:

Tatlım bende 1 kez eminönünde yemiştim çok hoşuma gitmişti. Ama tabi ekmeğin içinde yeşillik fln anlamıyosun balık yediğini. Benim sorunum görüntüsüyle ilgili tabi artık tadını da tanıdığım için görmesemde fayda etmiyo. Neyseki sevgilimde balığı pek sevmez. 40 yıl yemese aklına gelmez. O yönden rahatım
Hee sevgilin sevmiyorsa baya şanslısın o zaman :)
kuzum ben balık hastasıyım kız makarnayı bile somon balıklı yapıyorum bazen dehşet bişi evleniyim gel evime sana yapıyım her gün istersin valla. biz ailece balık çok severiz ama kızartma değil ızgara canım çekti bakk:ssz:

aynen canım ama bende çok para vermiştim ama çok şükür bitirdim arada yine beğendiğim bi şeyler oluyo alıyorum ekstradan değişiklik güzeldir:37::37:
biz boş kalan odamızı çalışma odası olarak yapıcaz canım hem çalışma odası olacak hem hobi odamız o şekilde döşicez:107:
Aynen bende gördükçe yine alırım herhalde seviyorum almayı :)
Bizde sanırım bi yatak ve kitaplık koycaz :)
işte gardolabı getirince adamalar o zaten yerleri silmiş olacak sıkıntı olmaz. ayy biz böyle düşünüyoruz falan ama her şey bi güzel olucak inşallah içini ferah tut:16: siz düğünü nasıl yapıcaksınız canım? biz yemekli bi kır düğünü düşünüyoruz istanbulda yer arayışına başladık:16::16:

İnşallah dediğin gibi olur canım :)
Bizde kır düğünü istiyorduk ama Avrupa yakasında kır düğünü mekanları merkezi yerlere cok uzak o yüzden Restaurant düğünü yapıyoruz yemekli olcak :) ama yine yeşillikler icinde üstü açık bir mekan :)

Back
X