• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

gunaydinnn kizlaarrr
yarin sinavim var canlarr cok dua edin bana olur muu

zelemm sinavin varmis canim bugunn
insallah guzel gecer tatlimmm

hadi kizlarr gorusmek uzeree beni unutmayinn
piskom allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah iyi geçer sınavın kuzum aklımdasın unutmam ki seni ben:16:

Günaydın kızlar :)!
günaydın evliliğe benden bi hafta önce adım atıcak hatun:29::29:

Günaaaaaaaaaaaaydın canlarım:21::21::21:
günaydın lunnammmmm çok mutlu oldum her şeyin yolunda gitmesine canım benim:32::32: sevgilinle de düzeldiniz dimi tatlım

eylul sana da günaydın annem:34:

heee evett lunnaaa aranız düzeldi dimiii :31:

günaydınn kuzumm napıyorsunn:21:
iyi bi gün olacak diye umuyorum canım sabah ilkokul arkadaşımı gördüm, işe gelirken ne çok değişmişiz:31:

Dün gece çok şükür sevgilimle de düzeldik tatlım çok saçma sapan bi kavgaydı zaten ama sinir etmişti beni:47:Sende ne var ne yok güzelim

iyi çok şükür düzelmişsiniz canım kıyafet mevzularını biz de çok tartışma konusu yapıyoruz maalesef:ssz::ssz:mobilyayı seçmeye gidiceğimde ne giyicem diye şimdiden tartışmaya başladık babam olcak yanımda istanbula giderken uzun hırka giy diyo :47:sadece onun ailesini düşünemem ki evlenince zaten değişicek giyim tarzım sinir işte:47::47: dedim ki tshirt giymem gömlek giyerim kollarını katlarım hık mık yaptı ama kabul eder gibi oldu bakalım

iyi çok şükür düzelmişsiniz canım kıyafet mevzularını biz de çok tartışma konusu yapıyoruz maalesef:ssz::ssz:mobilyayı seçmeye gidiceğimde ne giyicem diye şimdiden tartışmaya başladık babam olcak yanımda istanbula giderken uzun hırka giy diyo :47:sadece onun ailesini düşünemem ki evlenince zaten değişicek giyim tarzım sinir işte:47::47: dedim ki tshirt giymem gömlek giyerim kollarını katlarım hık mık yaptı ama kabul eder gibi oldu bakalım

Bizde sadece kıyafet kavga sebebi olsa tmm ama biz herşeyden kavga çıkarma potansiyeline sahibiz tatlım:1: Bende uzun gömlek giyiyorum kolları dirseklerime kadar oluyo. Ama hepsinin yakası açık o yüzden içime tshirt giyiyorum bu sıcaklarda resmen bayılıyorum ya. Sen sıcaklamamak için nasıl bi çözüm buluyosun tatlım

iyi bi gün olacak diye umuyorum canım sabah ilkokul arkadaşımı gördüm, işe gelirken ne çok değişmişiz:31:
öyle valla canımm herkes değişiyor tabii üstünden yıllar geçtii bende öyle umuyorum canım bakalımm:8:

ayy herkeste var bu kıyafet konusu demek kii :ssz: bende tesettürlü olmama rağmen tartışma çıkıyor kızlar ya ben ne yapayımmm düşünün artıkk :9:

Yok artık sana da mı laf söylüyor. Bu erkekler de laf söyleme kızma olsunda ne olursa olsun durumu var bence:47:

evett canımm yazın oluyor bazen böyle tartışmalar o da yok şalın açılıyo rüzgardan boğazım gözüküyomuş , yok içinden kollarım gözüküyo falan işte canımm aynen öylee :47:rüzgar esmesi bile benim suçumm dikkat etmiyomuşumm :9:

Bizde sadece kıyafet kavga sebebi olsa tmm ama biz herşeyden kavga çıkarma potansiyeline sahibiz tatlım:1: Bende uzun gömlek giyiyorum kolları dirseklerime kadar oluyo. Ama hepsinin yakası açık o yüzden içime tshirt giyiyorum bu sıcaklarda resmen bayılıyorum ya. Sen sıcaklamamak için nasıl bi çözüm buluyosun tatlım

canım ya bunların ikisi vallahi aynı model, kafaları aynı :ssz: gömleğin içine ekstra bi de tshirt giyemiyorum canım bunalıyorum valla çok felaket sıcak buralar aldığım atletler zaten tshirt gibi gerdanımı kapatıyo komple. bol salaş tshirtler aldım dirseklere kadar geliyo kolları. benimki pantolon da giymemi istemiyo ama o kadar uzun boylu değil dedim evlenelim ondan sonra konuşuruz dedim.

sinirim tepemde tartıştık buradaki salaklarla:47:

canım ya bunların ikisi vallahi aynı model, kafaları aynı :ssz: gömleğin içine ekstra bi de tshirt giyemiyorum canım bunalıyorum valla çok felaket sıcak buralar aldığım atletler zaten tshirt gibi gerdanımı kapatıyo komple. bol salaş tshirtler aldım dirseklere kadar geliyo kolları. benimki pantolon da giymemi istemiyo ama o kadar uzun boylu değil dedim evlenelim ondan sonra konuşuruz dedim.

hepsi böyle bunların canımm ben artık takmıyorum tamam canım dikkat ederim deyip hoop konuyu değiştiriyorum :9:

aa ne oldu canım hayırdır :44:

Çooooooooooook güzel geçti:1: Annemler resmen çok iyi anlaştı ya resmen kanka oldular:27: Bütün gece muhabbet sohbet gırgır şamata geçti. Çok şükür bunuda atlattık ya :16:

Kuzummm ay cok merak etmiştim ya cok sevindim kiiii :)
Peki neler konuşuldu ilişkinize dair bişey konuşuldu mu :)

Birde enişteyle aranız nasıl ?

Günaydııııııııııııııın :12::12:

Lunna yivrum, okudum, güzel geçmesine çok sevindim, ama kısacık anlatmışsın :19:
şunu giydim, şöyle yaptım, şunu konuştuk dememişsinnn :19:

Diğer hatunlar :3::3:

evett canımm yazın oluyor bazen böyle tartışmalar o da yok şalın açılıyo rüzgardan boğazım gözüküyomuş , yok içinden kollarım gözüküyo falan işte canımm aynen öylee :47:rüzgar esmesi bile benim suçumm dikkat etmiyomuşumm :9:
Ayyyy delirtecek bu adamlar bizi:52:

Ne oldu yavrum kimle niye tartıştınız:26:
Kuzummm ay cok merak etmiştim ya cok sevindim kiiii :)
Peki neler konuşuldu ilişkinize dair bişey konuşuldu mu :)

Birde enişteyle aranız nasıl ?

Lunna yivrum, okudum, güzel geçmesine çok sevindim, ama kısacık anlatmışsın :19:

Evet o zmn ayrıntılara geçeyim:1: Enişteyle aram düzeldi. Kv ile görümce geldi damat beyle aramız bozuk diye arabadan bile inmedi gıcık:47: Neyse pasta almışlar bi de kv su böreği yapmış. Geldiler önden kahve yaptım sonra çay pasta börek fln. Yaptıklarımızın hepsini yiyemediler:50: Biz ara ara görümceyle mutfağa kaçtık annelerimizi yalnız bıraktık. Ama muhabbetin sonu gelmedi maşallah:nazar: Bende çok rahattım baştan biraz heyecanlandım ama olsun o kadar. İleri dönük bişey konuşulmadı henüz. Fotoğraf çekildik ekleyeyim de görün:1:

:3: heyecan ve mutluluktan kısacık anlatmış ne yapsınn :9:
uff çok sıcakk kızlarrr :82:

Ne oldu yavrum kimle niye tartıştınız:26:

Evet o zmn ayrıntılara geçeyim:1: Enişteyle aram düzeldi. Kv ile görümce geldi damat beyle aramız bozuk diye arabadan bile inmedi gıcık:47: Neyse pasta almışlar bi de kv su böreği yapmış. Geldiler önden kahve yaptım sonra çay pasta börek fln. Yaptıklarımızın hepsini yiyemediler:50: Biz ara ara görümceyle mutfağa kaçtık annelerimizi yalnız bıraktık. Ama muhabbetin sonu gelmedi maşallah:nazar: Bende çok rahattım baştan biraz heyecanlandım ama olsun o kadar. İleri dönük bişey konuşulmadı henüz. Fotoğraf çekildik ekleyeyim de görün:1:

Cok güzel gecmiş cok şükür ya :)
Ne giydin bakem
Bankaya gidiyorum gelince bakıcam kaldırma olur muu :)

sorma valla deli olmamak elde değilll :35:

aa hadi hemen ekle de bakalım resimleree :21:

maşallah canımm ne güzelde geçmişş:16: görümcen kaç yaşında , bir dahaki gelişinde ilerisini konuşurlar artıkk , olsunn en güzel heyecanlar bunlarr :29:

arabadan inmedi demekk bak sen şunlara yaaa :19:

hepsi böyle bunların canımm ben artık takmıyorum tamam canım dikkat ederim deyip hoop konuyu değiştiriyorum :9:

aa ne oldu canım hayırdır :44:

günaydın nazarımm:3:

geç kaldım bugün biraz işe patronda şansa gelmniş benden önce. şu sigorta işlerine bakan geldi yanıma bordroyu imzalatıyo bana imzalarken patrondan mesaj var dedi hayırdır ne mesajı dedim haberim yok içerde olduğundan. niye böyle geç geliyo falan dedi. adım gibi eminim bu bi tarafından uydurdu gözü yemiyo direkt kendi düşüncesini söyleyemiyor. dedim ki gelsin bana söylesin bi kere hergün bu saatte gelmiyorum.(ki gerçekten işe dahi gelemeyecektim bugün yataktan kalkamadım felç geçirmiş gibiydim dün sabah 8 den akşam 9 a kadar bitmedi evin temizliği ki c.tesi iki odayı temizlemiştim düşünün ne kadar kötü haldeydi ev). ayrıca dedim imam osurursa cemaat s.çar biliyosun dedim. sen de 10,30 a kadar gelmiyosun erken gel ben de erken geliyim. kıyas yaptığın şeye bi bak dedi. ne varmış kıyasım da sen de benim gibi maaşlı elemansın yok diyosan ki ben ortağım hissedarım o zaman söyle bilelim. defoldu gitti oturdu yerine. şimdi içeri geçicem patronun yanına inşallah bi laf der de işten ayrılıyorum derim alırım çantamı çıkarım. çekemem kimsenin kahrını

sorma valla deli olmamak elde değilll :35:

aa hadi hemen ekle de bakalım resimleree :21:

maşallah canımm ne güzelde geçmişş:16: görümcen kaç yaşında , bir dahaki gelişinde ilerisini konuşurlar artıkk , olsunn en güzel heyecanlar bunlarr :29:

arabadan inmedi demekk bak sen şunlara yaaa :19:

Evet inmedi gıcık bende hiç yüzüne bakmadım:47: Ama dün gece baarıştık:16: GÖrümce 20 yaşında tatlım çok iyi anlaşıyoruz:nazar:

Back
X