- Konu Sahibi prospectingkit
- #17.601
gidim patronun yanına diyim ki bi şeyden rahatsız olduğunuz zaman lütfen beni muhatap alın başkasıyla laf göndermeyin bana ben nasıl ki rahatsızlığımı gelip size söylüyosam siz de öyle yapın rica ediyorum. diyim dimi?hımm hadsiz iştecanımm sıkma canını boşverrr değmez bilee
kendilerini bir şey sanar bazı insanlar amaa cevabını vermişsinn zatenn
iyi demişsin vallaa
temizliğin bitti mi bari canımm![]()
Benim kırması ayrı dert hiç yoktan kavga çıkarıyoruz. İkimizde aşırı derecede kıskancız başlıca sebep zaten o oluyo. Bi de kızlar şu son 1-1.5 aydır kavgalarda hep kendini haklı görüyo ben nerdeyse konuşamıyorum bile. Söylediğim herşeyi ters anlayıp başka yere çekiyo( o da benim aynı şeyi yaptığımı düşünüyo) Haksız olduğuna onu ikna edemiyorum. Napıcam ben![]()
sorsan her tartışmada ben haksızım ve haksız olduğumu kabul etmeyip özür dilemeyi kendime yediremiyoyomuşum
köyü aradım, anneme dedim ki ya mukmukeye öteki gelinine davrandığın gibi davran, ya da sevmiyosan istemiyosan münafıklık etmeaçık açık söyle, senin yüzünden kavga ediyoruz.
kızlar napardınız siz yerimde olsaydınız? ölür müsün öldürür müsün?
arıyorum arıyorum açmıyo tel.i bitti dedim nişanı atıcam başka çare bırakmıyosun bana nasıl söylersin ben sana anlatıyosam git annene anlat diye mi anlatıyorum dedim. üzülüyorum, geliyorum sana içimi döküyorum. konuş benimle diyosun bana anlat diyosun konuşunca da böyle akılsızca davranıyosun. neyse en son çok ısrar ettim inanamadım yapmaz dedim ohh yapmamış çok şükür öyle bi şey