- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
- #18.061
günaydın canım dün çok üzgün bi gece geçirmişsin anlaşılan. sana yarın konuşucaz bunları şimdi yatalım falan demiş ya bugün bırak hiç arama mesaj atma o arasın bakalım dediği gibi hatasını telafi edecek mi? şuan yapman gereken tek şey bence beklemek, ondan gelecek tepkiyi beklemelisin.
bence bu bi süreç öyle düşün bu günleri. erkekler ilişkinin ilerleyen zamanlarında birden bütün ilgilerini kaybedebilir, biraz geri durabilir. sebepsiz yere hemde. sanırım ilişkinin ciddi bi şekilde yol alması biraz gözlerini korkutuyo. işte senin yapman gereken karşısında ağlayıp onu her gün sorgulamak değil. kendini geri çek. o mesaj atmıyosa atma aramak istemiyosa ara deme. hatta bazen o arkadaşlarıyla çıkıyo ya bi akşam da de ki kendisine (çıkmasan bile) arkadaşlarla dışarı çıkıyorum ya da işte kuzenin falan dışarı çıkıyomuş gibi yap. onsuz bi hayatın olduğunu görsün, eğlendiğini düşünsün. bazı erkekler çok sevildiğinin farkına varınca biraz sapıtıyolar. dediğim gibi biraz geri çekil üstüne düşme sorgulama onsuz bi hayat yaşadığını hissettir.
hiç bir şey yapmıyo bugun de canım kuru bir günaydın yazmış bende bu ne dedım bu mu dedım sinirle o da evet geç kalıyorum dedi bende beni kandırdığını unutuyosun galiba dedim oda evet unuttum dedi bende unutma o zaman ben unutmıycam çünkü ve kolay olmıycak unutturman kendini affettirmen dedim , dün sorunsuz bir şekilde yatmak için öyle dedi durdu işte sabah hiç bir icraat yokk, almıycaktır da gönlümü eminim o kadar değişik ki tanıyamıyorum
demiyorum zaten hiç bir şey kendimi çook geri çektim ama hiç farketmiyo baksana , evet sapıttı demek ki bu da akşam 3 saat boyunca atmadı kendime yediremiyorum o kadar merak ettim aradım bir mesaj yaa bir de dalga geçer gibi akşam ,arkadaşımlaydım atamadım dedi ilk mesajında o an kan beynime sıçrradı zatenn allahım sen bilirsin yaa offf