- Konu Sahibi prospectingkit
- #18.321
morinci gibi güçlü olmanı diliyorum eylülcüm. en azından sevgiline karşı güçlü görünmelisin yoksa eylül benden ayrılmaz mantığıyla saygı çerçevesinden uzak tavırlar sergilemeye devam edecek
en iyisini yapmışsın kendin için sadece bunun farkına varıp onu aklından da kalbinden de çıkarmaya tüm gücünle çabala. ben çok tanık olmadım senin ilişkine ama çok emek verdiğin belli. öyle çok üzülüyorum ki bu durumlara. anlayabiliyorum çünkü bende 5 yıllık bi ilişkiye emek verdim hala da veriyorum. bir anda her şeyin tepetaklak olması nasıl bir duygu yaşamadım belki ama anlayabiliyorum seni. rabbim yüreğine o sabrı o serinliği versin. üzülme, yeterince üzmüş kırmış seni şimdi o üzülsün seni kaybettiğine. ve emin ol senden sonra çok düşüceksin aklına çok pişmanlıklar yaşayacak. her kız uğraşmaz böyle çabalamaz ilişkisi için o da farkına varınca çok vurucak kafasını duvarlara.
benim nişanlım da diyo ki yemeği 3 günlük pişir her gün yemek yapmakla uğraşmaçalışmaya devam edecek olsam tamam da zaten çalışmıcam işim gücüm yok yaparım her gün yemek bi şey olmaz diyorum
![]()
hahaha oh ne güzel yorulmayacaksın sen. beni tek düşündüren yemek olayı yaz kıs heğ çorbası olacak o yüzden her akşam çorbanmız ana yemeğimiz yanoınd amakarna yada pilav salata yada cacık muhakkak olmalı he bide sebze yemez genelde et ağırlıklı :)
varya sırf bu beni yoruyo ne ğişirsem ne pişirsem diye her gün hergün