canimm valla nasil teselli verecegimi sasirdimm
hala diger kizlarimizin sokunuda atamadim adamlar nasil saygisizca konusmuslar oylee :105:
canimm valla biz ne desekte en iyi sen taniyorsun bu adami
bak niyetinde kafam rahat olsun gezmek tozmak karisanim olmamak varsaa eylulde elimin altinda olsun iyi guzel kiz evlenilir havasindaysa bence cek kenara konus baktin duzelmiyor resti cek sen sag ben selamet de bitir isi...
boyle iliski mi olur canimm benim sevgilimde cok inatcidir bilirim erkek tribinin ne demek oldugunu
buyuk kavgalarimiz oldu saatlerce msj atmadik hic ama bu 2 gun hic surmedi
kii kavganin boyutu ne olursa olsunn sinirleri biraz yatistiktan sonra sogukta konussa yinede msj atar merakta birakmaz
gun boyunca neler yaptigini nerelere gittigini anlatir
kavgali olmadigimiz zamanlarda adami okadar korkuttum ki gule oynaya konussak bile yorgun oldugunda uykusu geldiginde
askim biraz uyuyabilirmiyim diye izin istiyor yaaa....!!!
canimm benimm senin sevgilin bana cok garip geliyor insan merak eder arar sorar sevdiginden haber alamayinca etekleri tutusur
ama seninki direk istemiyorum sevmiyorum yazismayi diyip geri cekiliyor ben boyle birsey gormedim canimm yaaa
bak yarin cuma yarin insallah arar yada mesajlasirsiniz hafta sonu bulusun seni tedirgin eden rahatsiz eden her ne varsa hepsini konus enine boyuna bu boyle yuruyemez canimm adamin umrunda degil ama sen burda perisan oluyosun
tek tarafli olmaz canimm benimm sana yazik inanki baksana adamin taktigi bile yok

agir gelir ayrilamam dersin belki anliyorum seni canimm cookk seviyosunn ama bu adam denizciydi dimi
evlenince ne yapacaksin canimm adam acildi mavi sulara haber yok birsey yok oturcan evde yalniz basina
coookk iyi dusun derim canimm uzulursun aglarsin ayrilmayi goze alirsan ama en azindan kendi kararin olur
boyle baskalari yuzunden yine uzuluyosun yine agliyosun yine gunlerin berbat geciyor...
bilemedim canim Allah sabir guc versin canimm yurekten diliyorum bunu