• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

çalış bacım çalış ben boş boş oturuyorum benim içinde çalış:27:
benim çalışmamın sana bi faydası olacağsa çalışayım bacım:27:
Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
luunnam yvrım,mikrafon sende :23:
Ben geldim cadalozlar :emir_bebek:

Midem çok ağrıyor. Bir çözüm önersinde bulunan olursa yazsın..:31:

Rennie? :ssz::ssz:

hiç demeyin zaten tospik nerde öldü mü öldürdü müüü:63::63::63:
o nasıl sözz kızzz tabikii diyoruzzzz nerdeysin bakalımm :38:

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

hoşgeldinizzz kuzularrr :29:

benimde çook ağrıyo midem yaaa piskoo muayene edicekti ama ne olduuu :12:

yani ablası ayrılmayı düşünüyosa böyle bir şey değil tabiki demiş yanii canımm hani herşey biter yazmış ya bitmemesi anlamında ,

evet bekar olan ablasından aramasını beklerdim bende sonuçta aramızda çok yaş yok ben önceden ayrılık konusunda onunla

konuştuuğumla çok fazla karışmıyolardı ki sevgilimde karıştırtmıyo kimseyi anlatmıyo bir şey ve karışmalarını da istemiyo ondan dolayı herhalde aramadı yada mesaj atmadı ,

çok fazla da bir şey anlaatığını sanmıyorum evdekilere,:50:

ben görücem diye yazmış benimki belliii ama ne olacak bilmiyorum ben mesaj atayım diye yapıyoda kendi niye mesaj atmıyo anlamadım bende canımm :42::50:

sallaaaaaaaa sakınn mesaj atim demeee
beyfendi ne sanıyorsa kendiniiiiii
senin mesaj atman için yapıyorsa kendi mesaj atsın o zaman
resmen yine ayağıma geldi demek için yapıyooo
böyle erkeklik olmazz canımmmm sevgilisini karısını sürekli ezen bir erkekten hayr gelmezz
arkana bakmadan bile topukla derim ben ama tabi sana kalmış

sallaaaaaaaa sakınn mesaj atim demeee
beyfendi ne sanıyorsa kendiniiiiii
senin mesaj atman için yapıyorsa kendi mesaj atsın o zaman
resmen yine ayağıma geldi demek için yapıyooo
böyle erkeklik olmazz canımmmm sevgilisini karısını sürekli ezen bir erkekten hayr gelmezz
arkana bakmadan bile topukla derim ben ama tabi sana kalmış

evettt tatlımm sabahta söyledim aklımdan geçen onu bildiğim kadarıyla , pişman oldu mesaj atmak istiyo amaa ilk mesajı atan o olmamak için pişman oldum mesaj attım durumunda olmamak için ilk benim atmam için uğraşıyo ama hiiç atmadım atmıycam daa bakalım ne zaman atacakk şu belirsizlikten kurtulmamız gerekıyo dimi ama :30:

haftasonu buluşsakta enine boyuna konuşsakkk ama ne zaman atıcak bilmiyorumm ne desem şaşırıyorumm hiç bir şeyi silmediğine göre beni deniyo işteee :41::19:

kızz döverimm heeee :20:
gözlerim seni aradı hep :29:
gözlerrrr kalbin aynasıdır gözlerrrrrrrrrr:24::24::24: naposun bacılık:27:

tam da seni sorcaktım işte.
nerde bu tospik, mizan mı oldu dicektim
Eki Görüntüle 748507

daha 5. ayı bitiremedim sigortaları işliyim mizanı döktürücem yavrum ama öğle arası kaçtım biraz çarşıda işlerim vardı birazcık da cici baktım kendime bi de yarın tavuk moduna giricem de malzeme aldım:27::27::27:

yavrumm gel kollarımaaaa:32::32::32:

önce elmalı soda içtim şimdi de sade kahve içiyorum ben dene istersen:27::27:

Tatil planı yapıyorum Bade İşçil Bora Boraya gidiyomuş ya bende mi gitsem acaba. Vize istiyolarmıdır oraya:44:

tatil mi..
bu kelime bana çok uzak. Eki Görüntüle 748519

bi bilgim yok yvrm :ssz:

Ufff benimde iznim varrr ama ne zaman çıksam bilmiyorumm nereye gidicem kii :24::24:

kuzenimin okuduğu şehre gitmek istiyodum yanına takılırız falan diye ama okulda bittii dururum olsa annemle bir yerlere giderdim izmir , ayvalık, tarzı yerlere ama oda yokk ıııhhh :63::61::61:

çook bunaldım aslında 1 yıldır tatil izin yaptığım yokk zaten sevgilimden dolayı bir yere bile gittiğim yoktuu bir tatile ihtiyacım varrr :82::82:

Son düzenleyen: Moderatör:

daha 5. ayı bitiremedim sigortaları işliyim mizanı döktürücem yavrum ama öğle arası kaçtım biraz çarşıda işlerim vardı birazcık da cici baktım kendime bi de yarın tavuk moduna giricem de malzeme aldım:27::27::27:

vaaay bana cevap vermemişsinnn :19::19::63::63:

Ufff benimde iznim varrr ama ne zaman çıksam bilmiyorumm nereye gidicem kii :24::24:

kuzenimin okuduğu şehre gitmek istiyodum yanına takılırız falan diye ama okulda bittii dururum olsa annemle bir yerlere giderdim izmir , ayvalık, tarzı yerlere ama oda yokk ıııhhh :63::61::61:

çook bunaldım aslında 1 yıldır tatil izin yaptığım yokk zaten sevgilimden dolayı bir yere bile gittiğim yoktuu bir tatile ihtiyacım varrr :82::82:

Bende bu sene bi yere gidemycem keşke gidebilsem sevdiceğimle şöyle güzel bi tatil yapsak başbaşa:16:

Niye kuzu sen çıkmycakmısın izne
No. :ssz:
7.ayım dolcak..
nişan için izin aldım, bi de düğün için alcam. ekstra izin alamam ki:ssz:

biriktirmişsin işleri.
toparla çabucak.
izin işini naptın?:44:

o nasıl sözz kızzz tabikii diyoruzzzz nerdeysin bakalımm :38:

hoşgeldinizzz kuzularrr :29:

benimde çook ağrıyo midem yaaa piskoo muayene edicekti ama ne olduuu :12:
canlarr ne yediğinize bağlıı çok ağır yediyseniz ondan olmuş olabilir
kaburgaların tam bittiği yer mi ağrıyo
tamda mideniz ağrıyosa yemektendir büyük ihtimal
yoğurt yiyin yada maden suyuda olabilir :26:

Bu kadar hızlı gitmesek diyorum:17: :27::27:
kontrol bende bebek sakin ol:27::27::27:

vaaay bana cevap vermemişsinnn :19::19::63::63:

nerde kız görmemişimdir hem sana özel muamele yapıcam belki ne bilion :63::63: eylülom kız hazır çocukla aranız kötü git gez dolaş kız acısını çıkar barışınca yanına kar kalır nasılsa o da geziyo eğleniyo:34:

kızz hepinizin mi midesi ağrıyo bugünnn:53:

Back
X