• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Bende bu sene bi yere gidemycem keşke gidebilsem sevdiceğimle şöyle güzel bi tatil yapsak başbaşa:16:
off valla yaa iznimi evde geçirmek istemiyorumm :84:

canlarr ne yediğinize bağlıı çok ağır yediyseniz ondan olmuş olabilir
kaburgaların tam bittiği yer mi ağrıyo
tamda mideniz ağrıyosa yemektendir büyük ihtimal
yoğurt yiyin yada maden suyuda olabilir :26:

dünden beri sabah kaltığımdan itibaren böyle göğsümün altımı diyim nasıl diyim nefes alamıyorumm :114::114:

Kızlar sıze de sorayımdun esimle dolasmaya cıktık çarsıda yolda bır grupkalabalık kişiler geçtı ve eşim kalabalık gurup epey ilerledikten sonra durdu bu koku dedı benı çok tahrık ediyor normal insanlar kullanmamalı falan dedi sizolsanız bunu normalmı kabul ederdınızki bu kokuyu daha oncede duymus bende aşırı kıskanc bır ınsanım kı bana bunu dıyor

off valla yaa iznimi evde geçirmek istemiyorumm :84:

dünden beri sabah kaltığımdan itibaren böyle göğsümün altımı diyim nasıl diyim nefes alamıyorumm :114::114:
canım yediklerin dokunmuştur
dışardan yiyorsunuz ya çalıştığınız için ondan olmuştur:26:

canlarr ne yediğinize bağlıı çok ağır yediyseniz ondan olmuş olabilir
kaburgaların tam bittiği yer mi ağrıyo
tamda mideniz ağrıyosa yemektendir büyük ihtimal
yoğurt yiyin yada maden suyuda olabilir :26:
beni de yamağın yapsana piskom bak doktor gibin kızım hemen soda içtim:27::27:

No. :ssz:
7.ayım dolcak..
nişan için izin aldım, bi de düğün için alcam. ekstra izin alamam ki:ssz:

biriktirmişsin işleri.
toparla çabucak.
izin işini naptın?:44:
izin için söylemedim daha c.tesi sölicem hayır deme lüksü olduğunu zannetmiyorum acil olan işleri bitirdim sayılır zaten ama yakın zamanda tekrar izin kullanabilirim kp aramış babamı sabah bizim kızı al gel alışveriş yapalım demiş mobilya için ama du bakalım haderizz alırım iznimi ben:27::27: zaten sinir oldum dün bi kız geldi babasıyla beraber patronun odasına geçtiler kıza iş öğreticez. önce ön muhasebe tarafında 3 ay öğrenicek sonra yanıma vericekler. 3 aya ben zaten yokum da ne bilim sinir oldum şimdi ben işten ayrılırken hazırdda eleman olacak ben bildiğin armut gibi ortada bırakıcaktım bunları:15::15:

Evet evet seneyede nişan zmnı alırsın yıllık izni:16:
Heyt beee ağzından bal damlıyor mübaareeekkk:54:
olmazdaa işteee... bende başlicam biraz daha çene yapim diyorum :1:
aman aman,ihmal etme. çabuk bitir okuluna da, everelim seni:27:
Kızlar sıze de sorayımdun esimle dolasmaya cıktık çarsıda yolda bır grupkalabalık kişiler geçtı ve eşim kalabalık gurup epey ilerledikten sonra durdu bu koku dedı benı çok tahrık ediyor normal insanlar kullanmamalı falan dedi sizolsanız bunu normalmı kabul ederdınızki bu kokuyu daha oncede duymus bende aşırı kıskanc bır ınsanım kı bana bunu dıyor

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

nerde kız görmemişimdir hem sana özel muamele yapıcam belki ne bilion :63::63: eylülom kız hazır çocukla aranız kötü git gez dolaş kız acısını çıkar barışınca yanına kar kalır nasılsa o da geziyo eğleniyo:34:

hee tamam benle özel olarak ilgilen yıvruum :21::21::9:

aynen canımm bende öyle yapayım dıyorum daaa gidecek bi yer yok iştee :1: çok sıkılıyorum aslındaaa kaçsam mı bi yerlere yurt dışına mı kaçsam dönmesem bi dahaaa :10::87::87:

evettt tatlımm sabahta söyledim aklımdan geçen onu bildiğim kadarıyla , pişman oldu mesaj atmak istiyo amaa ilk mesajı atan o olmamak için pişman oldum mesaj attım durumunda olmamak için ilk benim atmam için uğraşıyo ama hiiç atmadım atmıycam daa bakalım ne zaman atacakk şu belirsizlikten kurtulmamız gerekıyo dimi ama :30:

haftasonu buluşsakta enine boyuna konuşsakkk ama ne zaman atıcak bilmiyorumm ne desem şaşırıyorumm hiç bir şeyi silmediğine göre beni deniyo işteee :41::19:
bakalımm neler olacakkk:97::97::97:

beni de yamağın yapsana piskom bak doktor gibin kızım hemen soda içtim:27::27:

izin için söylemedim daha c.tesi sölicem hayır deme lüksü olduğunu zannetmiyorum acil olan işleri bitirdim sayılır zaten ama yakın zamanda tekrar izin kullanabilirim kp aramış babamı sabah bizim kızı al gel alışveriş yapalım demiş mobilya için ama du bakalım haderizz alırım iznimi ben:27::27: zaten sinir oldum dün bi kız geldi babasıyla beraber patronun odasına geçtiler kıza iş öğreticez. önce ön muhasebe tarafında 3 ay öğrenicek sonra yanıma vericekler. 3 aya ben zaten yokum da ne bilim sinir oldum şimdi ben işten ayrılırken hazırdda eleman olacak ben bildiğin armut gibi ortada bırakıcaktım bunları:15::15:

kaç gün izin alcaksın?
kız belki durmak istemicek, öğrenemicek? belli olmaz.:27:

o kokuyu bul ve anormal insan ol sık dur:12::12::12:

Hahahhh deli bu kız ya:9:
deliyimmmmmm gözü kara deliyim yakarım romayı da yakarımm tey tey teyy:64::64::64:

sağolsun izinlerimde paramı kesmiyo :27::27:
o yüzden büyütmüyorum.
zaten askerimde yok bu sene.
tam denk geldi yani.:51:
benim patron bi iki günü kesmez ama daha fazla kullanınca kesiyo maaştan o yüzden itiraz etme lüksü değil parasıynan değil mi nan derim alırım iznnimi:27::27:

hee tamam benle özel olarak ilgilen yıvruum :21::21::9:

aynen canımm bende öyle yapayım dıyorum daaa gidecek bi yer yok iştee :1: çok sıkılıyorum aslındaaa kaçsam mı bi yerlere yurt dışına mı kaçsam dönmesem bi dahaaa :10::87::87:
gell bana annem bana gel :27::27:

Back
X