• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

eylülcüm sen en kötüsüne hazırla kendini iyisi olursa ne ala hepimiz senin adına mutlu oluruz ama olmazsa da en azından kendini çok fazla yıpratmamış olursun. anlaştık mı bebek:51:

inşallah canımm bakalmmm ama böyle sonsuza kadar belirsizlik olmaz kiii deliricem en sonundaa :28: gerçi mesaj attı diyelim ne diyeceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum ki :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın tatlımm ama ben solmuş gülüü :39::14:

evet canım resimleri kaldırmış , ilişki durumunu gizlmeiş çünkü bende gözüküyo , şifresini değiştirmiş , hatta mail şifresini bilee :41::41:

Bazen şu erkeklerin kafasını açıp içine bakmak istiyorum beyin mi var saman mı var diye ne düşünüyo ne yapmaya çalışıyo bu çocuk ya

inşallah canımm bakalmmm ama böyle sonsuza kadar belirsizlik olmaz kiii deliricem en sonundaa :28: gerçi mesaj attı diyelim ne diyeceğimi ne yapacağımı da bilmiyorum ki :50:

kız ne sonsuzu zaten o seni seviyosa tez zamanda dönüş yapıcaktır ama yok sevmiyosa zaten önümüzdeki güzel günlere bakıcaz eylülomm:ssz: belki seni daha hayırlı bi kısmet bekliyo o yüzden bu ayrılık bu kopukluk oldu aranızda? allah her şeyin hayırlısını ister biz kulları için içini ferah tut.

Ben nazo sevmem be :27:
he illa ısmarlıcaksan cappy karışık alayım :23:

geldim yine laf yetiştiriyorum yevrm sen npysn?:12:
hiiç benle ilgilenmiyoo nazoo :63::63: :14:

Bazen şu erkeklerin kafasını açıp içine bakmak istiyorum beyin mi var saman mı var diye ne düşünüyo ne yapmaya çalışıyo bu çocuk ya

bende bilmiyorum canım merak ediyorum ne var diye evet :41: ya beni mesaj attırmak için değil de gerçekten bitirdiği için böyle yaptıysa bilmiyorum kiiii :14::14:

bir de kızlar dün bir resim koymuştu hangi eli tam emin değilim ama çokta net değil inşallah yanılıyorumdur bilmiyorum ama sanki yüzük yok gibiydi :2::50:

bende bilmiyorum canım merak ediyorum ne var diye evet :41: ya beni mesaj attırmak için değil de gerçekten bitirdiği için böyle yaptıysa bilmiyorum kiiii :14::14:

bir de kızlar dün bir resim koymuştu hangi eli tam emin değilim ama çokta net değil inşallah yanılıyorumdur bilmiyorum ama sanki yüzük yok gibiydi :2::50:
Canım ben düşündüğümü söyledim ama sen çok farklı düşünüyosun.. :50:
Ya da ben çok katıyım, bilmiyorum. 2 hafta oldu nerdeyse.
Sonuç ortada :50:

Bende nesquik süt isterim hım hım hımmmmm

İştahsız tosbaaaaaaaağğğ, duydun zilin sesini :27:
koş kap gel :27:

Gerçekten bitirdiği için yaptıysa iyice kendinden nefret ettirir böyle ilişki bitirene adam denmez. Sende faceini dondursana Eylülüm o kaldırmış sende ilişkisi var fln gözüküyo olmasın

kız ne sonsuzu zaten o seni seviyosa tez zamanda dönüş yapıcaktır ama yok sevmiyosa zaten önümüzdeki güzel günlere bakıcaz eylülomm:ssz: belki seni daha hayırlı bi kısmet bekliyo o yüzden bu ayrılık bu kopukluk oldu aranızda? allah her şeyin hayırlısını ister biz kulları için içini ferah tut.
inşallah cnaımm bakalımmm amannn istemiyorum kısmet falan yoruldum bunaldım artıkk :14::14:

Bende nesquik süt isterim hım hım hımmmmm

bende şöyle keskin bir kahve isterimm kendime gelmek içinnn :30::30:

Ben nazo sevmem be :27:
he illa ısmarlıcaksan cappy karışık alayım :23:

geldim yine laf yetiştiriyorum yevrm sen npysn?:12:

bileyon mu ben hiç nazo içmedim:25::25: reklamda gördüm sadece:27::27: capri sun ezer cappy yavrum çocukluğumun içeceği allah şoktan razı gelsin onlarda satmasa hasret kalıciğim:27::27:

o değilde gacılarım 2 aya düğün yapabilecek miyiz ya çok heyecan yaptım ben dün akşamdan beri düşünüyorum:ssz: 15 eylül kararı verildi hazırlıklar daha yeni başlıyo bi de kv.ler taşınıcak bi de nişanlım yeni ofise taşınıcak bi de düğün nasıl olacak hayret ediyorum:ssz::ssz:

bileyon mu ben hiç nazo içmedim:25::25: reklamda gördüm sadece:27::27: capri sun ezer cappy yavrum çocukluğumun içeceği allah şoktan razı gelsin onlarda satmasa hasret kalıciğim:27::27:

o değilde gacılarım 2 aya düğün yapabilecek miyiz ya çok heyecan yaptım ben dün akşamdan beri düşünüyorum:ssz: 15 eylül kararı verildi hazırlıklar daha yeni başlıyo bi de kv.ler taşınıcak bi de nişanlım yeni ofise taşınıcak bi de düğün nasıl olacak hayret ediyorum:ssz::ssz:

capri sun un kabını biliyorum, tadını unuttum :27: patlatırdık içinde :52:

senin çeyizlerinin tamamı hazır değil miydi?
düğün yeriniz, eşyaların falan?
2 ayda neler olmuyor kuzum, hallolur hepsi. sıkıntı yapma kendine.

Canım ben düşündüğümü söyledim ama sen çok farklı düşünüyosun.. :50:
Ya da ben çok katıyım, bilmiyorum. 2 hafta oldu nerdeyse.
Sonuç ortada :50:

[/B][/FONT]

evett canımm ama bende ne düşüneceğimi şaşırmış haldeyim gerçekten pişman olsun istiyorum artık bu saçmalıkk :2::2:

Gerçekten bitirdiği için yaptıysa iyice kendinden nefret ettirir böyle ilişki bitirene adam denmez. Sende faceini dondursana Eylülüm o kaldırmış sende ilişkisi var fln gözüküyo olmasın

eveet adam gibi yarın buluşup konuşalım demesi gerekirdi o zaman bilmiyorumm off off :43: bende gözüktüğüne göre kendininkini gizlemiş canım kapamış birilerinin görmesine ilişkiyi kaldırmış olsa bende ismi yazmazdı sadece ilişkisi var kalırdı orda :50:

dondurursam nasıl görücem ki ne bileyimm bu sefer de daha beter olursaa :105:

Koskoca 2 ayda neler olmaz ki yavrum zaten nişanlın geliyo yarın o gelsin dahada hızlandırırsınz hazırlıkları o orda sen burda bitirirsiniz işleri hiç canını sıkma bitanem:29:

inşallah cnaımm bakalımmm amannn istemiyorum kısmet falan yoruldum bunaldım artıkk :14::14:

bende şöyle keskin bir kahve isterimm kendime gelmek içinnn :30::30:
hayırlısı be gülüm:ssz: çok iyimser olma kötüye hazırla kendini diyebilirim sadece

capri sun un kabını biliyorum, tadını unuttum :27: patlatırdık içinde :52:

senin çeyizlerinin tamamı hazır değil miydi?
düğün yeriniz, eşyaların falan?
2 ayda neler olmuyor kuzum, hallolur hepsi. sıkıntı yapma kendine.

alıcağım ıvır zıvırlar var daha canım ama dert ettiğim alışveriş değil. onlar 1-2 günde halledilecek şeyler. mobilya beyaz eşya perde halı bunlar alınacak daha ama bunları da dert etmiyorum yine 2 güne hallolur. ama işte düğün yeri belli değil henüz ondan sonra gelinlik mevzusu var daha. sonracığıma bu taşınma mevzuları çok sorun düşünsene 1 ev değil şimdi kendi evlerini taşıcakalar sonra nişanlımın iş yeri sonra bizim kendi evimiz kurulacak çok yoğun üstünden kalkılır mı diye bi telaş sardı beni:ssz:

hayırlısı be gülüm:ssz: çok iyimser olma kötüye hazırla kendini diyebilirim sadece

alıcağım ıvır zıvırlar var daha canım ama dert ettiğim alışveriş değil. onlar 1-2 günde halledilecek şeyler. mobilya beyaz eşya perde halı bunlar alınacak daha ama bunları da dert etmiyorum yine 2 güne hallolur. ama işte düğün yeri belli değil henüz ondan sonra gelinlik mevzusu var daha. sonracığıma bu taşınma mevzuları çok sorun düşünsene 1 ev değil şimdi kendi evlerini taşıcakalar sonra nişanlımın iş yeri sonra bizim kendi evimiz kurulacak çok yoğun üstünden kalkılır mı diye bi telaş sardı beni:ssz:

Kaynana da taşınıcak başka zmn mı bulamamış az bekleseymiş ya

Son düzenleyen: Moderatör:

düğün yerini niye en başta ayarlamadınız?
2 ay kalmış aslında ilk önce onu halletmeniz lazımdı. :44:
Bizim burda hayatta boş yer bulamazsın şimdi.. O tarafta nasıldır bilemem.
Gelinliği de nişanlın gelince bakcaksın zaten. beğendiğin modeli diktirirsin.
Olur olur, çorap söküğü gibi gelir herşey canım.

Back
X