- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 40
- Konu Sahibi cicikizsinem
-
Ben her zaman çok kalabalık arkadaş grubundan yana olmadım. Her zaman kendi aralarında bir fesatlık,kıskançlık,dedikodu döner. Olacaksa tek bir arkadaşın sırdaşın olabilir. Ama yalnızlıkta kötü bir şey değil kendine yetiyorsun. (Ayrıca arkadaşlarıma ne benim mal sahibimin yaptığı zamdan)kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
Olur mu canımmm sende:)) ondan beslenen insanlar var!!Hayatlarındaki mutsuzluğu unutturacak olaylara hemen atlarlar…offff onun üstüne ne dedikodu dönmüştürBen her zaman çok kalabalık arkadaş grubundan yana olmadım. Her zaman kendi aralarında bir fesatlık,kıskançlık,dedikodu döner. Olacaksa tek bir arkadaşın sırdaşın olabilir. Ama yalnızlıkta kötü bir şey değil kendine yetiyorsun. (Ayrıca arkadaşlarıma ne benim mal sahibimin yaptığı zamdan)
Kesinlikle. Telefon kapandığı an onun olmadığı whatsapp grubu açılmış ve dedikodu kazanı kaynatılmıştır..Olur mu canımmm sende:)) ondan beslenen insanlar var!!Hayatlarındaki mutsuzluğu unutturacak olaylara hemen atlarlar…offff onun üstüne ne dedikodu dönmüştürŞey demişlerdir yaw s..lak o kadar para verilir mi ,şu muhite çıksaydı,zaten o şöyle böyle vs vs
Samimî arkadaşlar herseyini birbirine anlatır genelde tabi çok özeline inmez ama şunu yaptım bunu yaptım vs normal bence. Ben mesela servisle isten eve dönerken küçük bir yolum var yurunecek hemen arkadaşımı ararim,kanka bu yolu tek yürümeyeyim diye. Naptın ne yemek yedin, ne sipariş verdim vb. Yol issiz oldugu zaman ararim telefon acik kalsin,sesim gelmezse polisi ara felankızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
Arkadas zaten rutin konustugun kisi degil mi ? Bir konser olur bir yemek takilirsin. Dost ayri arkadas ayri. Insan yine 2 3 arkadaş istiyor etrafında diye dusunuyorumçoğu kişi arkadaşlığın ne olduğunu gerçekten bilmiyor bile gereksiz kuru kalabalıktansa yalnızlık daha iyidit
gezmek takılmak sohbet için arkadaşı ortamlara girerseniz zaten bulursunuz ... biriyle arkadaş olsanız o da arkadaşıyla tanıştırsa öyle öyle çevre gelişirArkadas zaten rutin konustugun kisi degil mi ? Bir konser olur bir yemek takilirsin. Dost ayri arkadas ayri. Insan yine 2 3 arkadaş istiyor etrafında diye dusunuyorum
Mıç mıç ilişkileri sevmeyen mesafeli birisi olabilir misiniz? Gördüğüm kadarıyla şu an herkes mic mıç ilişkilerden hoşlanıyor. Sürekli yaaaa bebeğimmm Cook özledim sizleri buluşalım amaaa. Yaaa Cookk seviyorum sizi canım dostlarimmm gibi ilişkiler moda gibikızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
İş yerinden arkadaş olmaz.Kısa ve net.Kimse birbirini cekemiyor kıskanıyor ve ful dedikodu.Herkesle konuş Gül eğlen ama arkadaş statusune koyma herkesi.kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
Ah canım benimmm aynı benkızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
Benim arkadaşlarım var. Bazı konuları konuşabiliyoruz. Fakat insan özünde yalnızdır bence ve buna ihtiyaç duyar.kızlar hiç arkadaşım yok kendimi bildim bileli çalışıyorum şuan 12 yıldır tek çalışıyorum ofiste böyle herbişeyimi paylaştığım kimse yokişverenim en ufak bir saçma (bana göre saçma) konuyu tüm arkadaşlarına telefonda anlatıyor (misal kiraya çok fazla zam yapmadı ev sahibi onu tüm arkadaşlarına anlattı) bu normal midir? yalnız hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?