Hiç arkadaşım yok… :(

Ben yerinizde olsam bir evcil hayvan sahiplenirdim onlardan okadar iyi arkadasliklar dosluklar ogreniyorsunuz ki hiç kimseye ihtiyacınız kalmıyor size bunları yazarken de tecrübelerime dayanarak yazıyorum benimde hiç arkadaşim yok ama bircok patili dostum var😊
Biz de yarın benim oğlan ve sokaktaki birkaç kedi arkadaşıyla meyhaneye gidelim dedik. Biraz içer dertleşiriz diyoruz.

Yapmayın allah aşkına, her şeyin yeri ayrı. Hayvan dostluğu insan dostluğunun yerini tutmaz.

Biz de yarın benim oğlan ve sokaktaki birkaç kedi arkadaşıyla meyhaneye gidelim dedik. Biraz içer dertleşiriz diyoruz.

Yapmayın allah aşkına, her şeyin yeri ayrı. Hayvan dostluğu insan dostluğunun yerini tutmaz.
Kime göre ne ye göre benim fikrim bu...

Dünyada yaşayan her normal insana göre. Bunun kişisel fikirlerle değil gerçeklerle ilgisi var. Bir hayvanı karşınıza alıp derdinizi anlatıp tavsiye alamazsınız, bir hayvanla içmeye, eğlenmeye, kahveye, yemeğe, alışverişe çıkamazsınız. Bir hayvanla tatile gidemezsiniz. Buna benzer bir sürü şey sayılabilir daha. Arkadaşınız olmadığı için benim dostum hayvanlar diye kendinizi rahatlatıyorsunuz anlıyorum ama bu sağlıklı değil.

Her gün oralar gezilmiyor ya bir yerden sonra çok sıkıcı geliyor,her yer beton dolu. Kızılcahamam tarafları güzel kamp yapmak için uygun onun için de araç şart. 22 yıldır Ankara'da yaşıyorum. Keçiören Etlik tarafında evimiz de var maalesef çok sıkıcı, kaos dolu. Kontrolsüz Afrikalı mülteci göçünden bahsetmiyorum bile. Param ve aracım olsa direkt başımı alıp Gölbaşı tarafına giderdim 😂😂
Aaa multeci olduğunu şimdi öğrendim olabilir dolmuştur heryerdeler malesef

Aaa multeci olduğunu şimdi öğrendim olabilir dolmuştur heryerdeler malesef
Genelde Somalililer, afro kökenli insanlar var gerçi beni onlar diğer mülteciler kadar rahatsız etmiyor. Saat,kemer satıyorlar kendi ekmek paralarını çıkarıyorlar. Yardım kuyruklarında pek görmedim veya çeteleşip çocuklara,kadınlara saldırdıklarını, laf attıklarını da görmedim. Kendi hallerinde yaşıyorlar. Yine de kontrolsüz olması kira fiyatlarını ve nüfusu artırıyor.

22 yaşındaydım, evli arkadaşımla bir gün dışarı çıkalım dedik. Sinemadan çıktıktan sonra yemeğe gideceğiz sanıyordum, "kocam evde aç aç yemek beklerken ben burda yemek yiyemem" deyip beni bırakıp gitmişti :işsiz:
O zamandan beri evli arkadaşlarla kafam pek uyuşmaz, buluşmayı pek tercih etmem. Belki sizin arkadaşlarınız da benim gibi düşünüyordur. mesela ben arkadaşımın kocasıyla grup olalım da okey oynayalım istemem, ne münasebet yani.

Avm gezmesine kediyle mi gideceksiniz ? Ya da dertleşmek için köpekle mi konuşacaksınız ? Ben de hayvanları çok severim ama komik bir düşünce ve tavsiye yani. Bir insan hiç kimseyle arkadaş olmayı beceremiyorsa suç çevresinde değil kendisindedir. 🙄 Tüm insanların dostlukları kötüyse sizde otomatik kötü bir dost oluyorsunuz zaten. 🤧

Avm gezmesine kediyle mi gideceksiniz ? Ya da dertleşmek için köpekle mi konuşacaksınız ? Ben de hayvanları çok severim ama komik bir düşünce ve tavsiye yani. Bir insan hiç kimseyle arkadaş olmayı beceremiyorsa suç çevresinde değil kendisindedir. 🙄 Tüm insanların dostlukları kötüyse sizde otomatik kötü bir dost oluyorsunuz zaten. 🤧
Bir de depresyonda olan arkadaşıma terapist bulmaya çalışırken başka arkadaşım inatla kediler de terapi gibidir, yardım alma k di sahiplen diye beynimizi yormustu. Hayvanları hepimiz seviyoruz ama hayatımızdaki işlevleri farklı

Bir de depresyonda olan arkadaşıma terapist bulmaya çalışırken başka arkadaşım inatla kediler de terapi gibidir, yardım alma k di sahiplen diye beynimizi yormustu. Hayvanları hepimiz seviyoruz ama hayatımızdaki işlevleri farklı
Kedi daha iyi hissetmesini sağlamak için belki yardımcı olacak ekstra bir etkendir. Ama tek başına bir insan hayvandan nasıl tedavi bekleyebilir ? Komik kafalar yani.

Zaten hiçbir zaman arkadaşınız olmamış ki sizin? Neden bunu evlenince dert ettiniz? Evlenmeden önce de aile evinde yaşarken bir sosyal çevreniz yokmuş, erkenden de evlenince arkadaşınız olmaz ki,çok normal şimdi bu halde olmanız. Yaşıtlarınız size aklı bir karış havada geliyor,45lik kadınlar yaşlı geliyor. Eee,ne versinler ablam size peki? İnsan beğenmemek kötü bir huydur. Ailenizin size kazandırdığı bu kötü alışkanlıktan vazgeçmediğiniz sürece eşinizle tek kalmaya mahkumsunuz gibi geldi bana.

Ben 40 yaşındayım. İşyerinde 18 yaşında arkadaşım da var 65 yaşında emekli olan arkadaşım da var. Hepsiyle konuştuğum şeyler farklı,hepsiyle kurduğum ilişkiler farklı. 18likle kahve içemem dışarıda belki ama derdini dinleyip ona akıl verebilirim misal. 65likten hayata dair tavsiye alabilirim,bana örnek olabilir yaşanmışlıklarıyla. Beraber dışarı çıkabilirim. Bana bir şeyler katabilir. Yani üni okumuş bir insan bunları düşünebilmeli bence,siz neden düşünemediniz şaşırdım.

Kedi daha iyi hissetmesini sağlamak için belki yardımcı olacak ekstra bir etkendir. Ama tek başına bir insan hayvandan nasıl tedavi bekleyebilir ? Komik kafalar yani.
Offf bi ara yoğun depresyonda iken kedilerimi karşıma alıp uzun uzun konuşuyordum. Şimdi düşününce Ne darlamışım hayvanları jsjsjsjs. Hepsi suratıma kızım bi susar mısın diye bakıyordu

Offf bi ara yoğun depresyonda iken kedilerimi karşıma alıp uzun uzun konuşuyordum. Şimdi düşününce Ne darlamışım hayvanları jsjsjsjs. Hepsi suratıma kızım bi susar mısın diye bakıyordu
Ama depresyon çok ciddi bir durum. Sizinki çok daha anlaşılır. Ama arkadaş sürekli bir durumdan bahsediyorsa... Neyse bir şey demiycem. 😅

Bir insan hiç kimseyle arkadaş olmayı beceremiyorsa suç çevresinde değil kendisindedir. 🙄 Tüm insanların dostlukları kötüyse sizde otomatik kötü bir dost oluyorsunuz zaten. 🤧
Buna katılamayacağım müsaadenle. Küçük bir ilçenin köyünde yaşıyorum. Burası tayin için bekleme yeri. İnsanlar genelde başka ilçelerde yaşıyorlar, buraya gidiş geliş yapıyorlar açık bulan da tayin olup gidiyor. Bazıları genç, bazıları yaşlı, bazılarıyla kafam uymuyor… bu kadın da kendini yaşıtlarından olgun görüyor olabilir. Sebepler her zaman farklı farklıdır. Ha arkadaşlarım komşularım var ama daha çok olabilirdi. Bekarken memleketimdeyken daha çok tanıdığım vardı

Buna katılamayacağım müsaadenle. Küçük bir ilçenin köyünde yaşıyorum. Burası tayin için bekleme yeri. İnsanlar genelde başka ilçelerde yaşıyorlar, buraya gidiş geliş yapıyorlar açık bulan da tayin olup gidiyor. Bazıları genç, bazıları yaşlı, bazılarıyla kafam uymuyor… bu kadın da kendini yaşıtlarından olgun görüyor olabilir. Sebepler her zaman farklı farklıdır. Ha arkadaşlarım komşularım var ama daha çok olabilirdi. Bekarken memleketimdeyken daha çok tanıdığım vardı
Bu iki arkadaşında sözünü ettiği yerler küçük yerler değil. 🤷

Ama konuş sahibinin verdigi izlenimle siiznki aynı degil . Bekarlarla ilgili vs söyledikleri rahatsız etti herkesi . Konu sahibinin bekarken de bı çevresi vs yok anladığım kadarıyla

Kizimiz hem genc hem egitimli hem kocasi var hem kariyeri var. E tabi kiskanmak normal unutmayin kadin kadinin kurdudur
Bizim üniversitede vardı böyle bir arkadaş.her alakalı alakasız yerde ben evliyim deyip dururdu.sınıfta kızın adını bilmeyenler bile evli olduğunu biliyordu.o yaşlarda bu tarz şeylerin çoğu kişiye havalı geldiği âşikar.o zamanlar bize de öyle geliyordu valla.arkadaş o dönemi daha geçmemiş olabilir.

Back
X