Hiç arkadaşım yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi whshw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konuda geleceğimi görüyorum sanki Yakın zamanda Kocaelinden Malatya’ya taşınıyorum ve kimseyi de tanımıyor olarak
İstanbul’da doğdum büyüdüm güzel bir arkadaş çevrem vardı. Kocaeli’nde bir çevrem olmadı açıkçası. Üzülüyorum arkadaşlarımdan uzak olacağım için…

Sosyal bir insansaniz biraz vakit alsa da guzel bir cevre yaparsiniz.
Ben 28 yasimda baska sehre tasindim. Su an ciddi söylüyorum devamli farkli insanlarla arka arkaya planlar yaptigimiz icin bazen bazi arkadaslarima "durun bir nefes alayim" deyip gorusmuyorum
Hic icinizi karartmayin. Eski arkadaslar özleniyor ama yenileri de guzel

Bilmiyorum çok karamsar oluyorum bazen yengeç özelliğim bu benim. Umarım dediğiniz gibi olur ya bir umutlandım şu an

Bilmiyorum çok karamsar oluyorum bazen yengeç özelliğim bu benim. Umarım dediğiniz gibi olur ya bir umutlandım şu an
Hiic olmayin. Disariya acik, sosyal, eglenceli bir insansaniz mutlaka arkadas edinirsiniz.
Ben tasindiktan 1 yil sonra korona patladi, o sureci biliyorsunuz. O dönem yalnizliktan patlayacaktim, istedigim gibi bir cevre oturtamamistim, yeni yeni birilerini buluyordum, sonra caat eve kapandik. Koronanin bitmesine yakin "ben geri donecegim" diye dusunuyordum artik.
Korona hafifledi, insanlar eskiye döndü. Aa bir baktim fark etmeden hayatim aktiflesmeye baslamis. Sonra zaten birileriyle tanis, o baskalariyla tanistirsin, farkli farkli ortamlarda yeni insanlar gor derken su an dedigim gibi canim kahve icmek istese bir telefonla bes kisi bulurum hadi diyecek. Ve ben farkina bile varmadan oldu bu süreç. Su an dönüp bakiyorum, ben hangi ara bu kadar insanla tanistim diye.

Siz yeter ki yeni insanlara açık olun ve acele etmeyin.
Umarim her sey cok guzel olur sizin icin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…