Hiç arkadaşım yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi whshw
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

“Sonra biri damarına basan bir mesaj yazıyor “
O kişi her defasında siz olmak zorunda değilsiniz.
Bakıyorum her konuda illa bir iğneleme veya alaycı tavrınız var. Cidden rahatsız edicisiniz.
Mantıklı yorumlarınızı da görüyorum ama gün sonunda mutlaka bir tartışmaya yol açıyorsunuz.

Poncik, hassas, narin bir birey oldugum icin ya ahshd cok magdurum
Eki Görüntüle 3608213
Arkadaşım sevgilisinden ayrıldı kızı öyle bir zorbaladık ki ciddi anlamda başkası duysa düşmanı mısınız der ama arkadaş ağlamayı bırakıp gülme krizine girdi

Diğeri de iş yerindeki bir sıkıntıdan bahsediyordu , sinirden kulaklarından ateş çıkıyor falan dedim ki ;" Offf bacım asgari ücret alıyon 22 binlik sinirlen , 22 bine bu kadar dinleyebiliyorum sus "

Beğenmeyen göz ardı edebilir

Off ben senelerdir neler cekiyorum bunlardan. Bazen diyorum bdvye baslik acacagim ahshd
Yemin ederim eximden bahsedemiyorum, adamin adini sansurluyorlar yazarken. Anamdan bu kadar cekinmiyorum ben

Neyse ki cok seviliyorlar, kiz kardeslik boyle bir sey iste. Yeri geldiginde zorbalamak da sevdaya dair

Herifin adı küfür gibi geliyor, sansürleme ihtiyacı hissediyoruz.

Ama cidden çok seviyom En yakının kim deseler ilk aklıma gelen siz olursunuz sen her ne kadar bizi “yol arkadaşın” olarak görmesen de

Bence de

Herifin adı küfür gibi geliyor, sansürleme ihtiyacı hissediyoruz.

Ama cidden çok seviyom En yakının kim deseler ilk aklıma gelen siz olursunuz sen her ne kadar bizi “yol arkadaşın” olarak görmesen de
Ahshdh olm olur mu oyle sey ya. Canlarimsiniz siz benim. Iyi ki varsiniz. Yeterince aşk yasadiysak basligi terk edek artik ahshd

Arkadaş millete laf ederek deşarj oluyor demekki. Bazıları böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…