Siz nerde tanıştınız mesela merak ettimŞu an en sık görüştüğüm arkadaşlarımla son 3 sene içinde tanıştım. Eski kızkardeşlerime yenileri eklendi. Arkadaş edinmenin yaşı olmaz.
İş değiştirdim ve taşındım. İki tarafta da çok tatlı insanlar tanıdım.Siz nerde tanıştınız mesela merak ettim
Şanstan ziyade çaba ve uyum meselesi. Öz ablanızın bile arama sayısını tutuyorsunuz. Her şeyde tam bir karşılık beklemek mesela ilişkiyi ilerletmez.sanırım birazda şans işi bu arkadaşlık meselesi
Bence arkadaşlıkta ilişki gibi iki tarafında çabalaması gerekiyor 1 kişi çabalayınca o kişi sizseniz üzülen siz oluyorsunuz benimde ortaokul ve liseden arkadaşlarım var ben mesaj atmadığım sürece hiçbiri yazmıyor bu çok canımı sıkıyorKızlar hiç arkadaşım yok ve ben bunu nedense son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. 5 senedir evliyim çocuğum yok ve atanmaya çalışıyorum. Kendi arkadaşlarımla bağım kalmadı bizde beş altı sefer eşimin arkadaşları ve eşleriyle görüştük. Kimisini evde yemekte ağırladım kimisini çay kahvede ağırladım kimileriyle pikniğe gittik. Görüşmelerimiz sırasında son derece güzel vakitler geçirdik samimi olarak söylüyorum. Güleryüzlü ve dikkatli davrandım her zaman. Karşılıklı kadınlarla enerjimiz tuttu ne ben kötü bir tavır takındım nede karşıdan öyle tavırlar gördüm. Ama nedense sonrasında hiçbir şekilde bir iletişim olmadı. Mesela ben evime çağırdığım kişilerden bir davet dönütü almadım. Sonuçta yemekte ağırlamışım en azından bir çaya kahveye davet edilmedim. Bir kaçını ben aradım plana davet ettim davetime icabet edilmedi. Sonrasında yine hiç aranmadım. Ama bu böyle böyle bütün görüştüğümüz kişilerde oluyor. Tanıdıklarıma bakıyorum herkes dört beş çift görüşüyor vakitler geçiriyor organize oluyor ama ben nerde hata yapıyorumda bu iletişimin devamı gelmiyor üzülmeye başladım. Öz eleştiri yaptığımda herhangi bir eksiklikte göremiyorum kendimde. Neden böyle oluyor çok üzülüyorum…
Hehe çok güzel özetlemişsiniz. Sonuçta devlet yönetmicez gerçekten ya mutlu anılar biriktirelim mutlu olalım bitti gitti. Pozitif bi vibe aldım sizden ya hangi burçsunuz acabaBen gerçekten arkadaşlığı seviyorum pozitif enerjili kişilere hele bayılırım, 28 yaşındayım ama 20 yaşındakiylede sohbet ederim,65 yaşındakiylede mesela üni arkadaşımız vardı 62 yaşında geçenlerde çarşıda denk geldik kahve içtik sohbet ettik, her insan bambaşka hayatlar yaşadığı için insana farklı bakış açıları ve tecrübe kattığına inanıyorum.
Mesela kimseyi kınamam, beğenmedim takdir etmediğim yönlerini iğnelemem, 2 saat oturcan sohbet edecen bi kahve bi spor bi şey sonuçta devlet yönetmicez birlikte güzel vakit geçirirsin bitti gitti. Daha derinlere dostlarla inersin o işte emek ister, arkadaşım çoktur dostum ise sayılı
Benim ablam yok ama ? Başka birinin mesajıyla mı karıştırdınız acaba beni.Şanstan ziyade çaba ve uyum meselesi. Öz ablanızın bile arama sayısını tutuyorsunuz. Her şeyde tam bir karşılık beklemek mesela ilişkiyi ilerletmez.
Benim yakın arkadaşım var ben bir yemeği iyi yapıyorum diye ayda bir çocuğumun canı senin yemekten çekti size gelelim diye arar ve gelirler. Bizi daha az çağırırlar eve. Genelde bizim evde görüşüyoruz. Açıkçası bunu sorun olarak görmüyorum mesela.
Yenilerde biriyle samimi olduk. Aynı mahalledeyiz. O daha çok arıyor beni gel diye. Genelde gel diyen o olduğu için onun evindeyiz. Dışarda da görüşsek genelde o içeçek getiren kişi mesela ben yine yapmayan tarafım. Çünkü onunkiler daha lezzetli bence.
Böyle kalem kalem eşitlik aramıyoruz yani.
Alınganların, anında ve büyük tepki verenlerin arkadaşı olmaz genelde bana öyle bir hava verdiniz
İkizler burcuyumHehe çok güzel özetlemişsiniz. Sonuçta devlet yönetmicez gerçekten ya mutlu anılar biriktirelim mutlu olalım bitti gitti. Pozitif bi vibe aldım sizden ya hangi burçsunuz acaba30 a yaklaştıkça hele daha çok böyle düşünüyor insan 30 yaştan bildiriyorum
Eğer görüşmekten mutluysam bana keyif veriyorsa hesabını tutmam aramaya devam ederim ben.Benim ablam yok ama ? Başka birinin mesajıyla mı karıştırdınız acaba beni.
Ben şunda tamamım . Mesela ben üç çağırıyorumdur yada arıyorumdur karşı taraf bir arar çağırır. Bu tamam bir taraf daha verici olabilir. Ama sürekli sürekli tek bir taraf arıyor soruyorsa ben buna olmaz diyorum. Mesela böyle bir arkadaşım oldu. Kızla çok iyiydik sohbet muhabbet. Uzuuuuunca bir süre sürekli ben aradım ben dışarda plan yaptım ben evime davet ettim hep bende yedik içtik. Bundan gocunmam istemesem zaten aramazdım ama bu süreçte hiç ama hiç o beni bir kere arayıp hal hatır sorma bir şeylere davet etmedi. Böyle bir durumda ne kadar verici olabilirsiniz ?
Buda bir tercih.Eğer görüşmekten mutluysam bana keyif veriyorsa hesabını tutmam aramaya devam ederim ben.
Aynen öyle. Bende mesela sağlıklı pskolojisi olan birine denk gelsem hemen yapışacağım ama pskolojisi bozuk geçinmeye niyeti olmayan birilerine arkadaş olalım diye çabalayınca uğraş babam uğraş zararlı çıkıyorsun.Artık kimsede eskisi gibi samimi sıcak bağlar kalmadı. Eskiden annelerimiz komşularıyla hemen bağ kurar kardeş gibi olurlardı şimdi öyle bir şey yok herkes birbirinden çekiniyor. Benim de pek arkadaşım yok kuzen elti komşu görümce ben de bağ kurmaya çalıştım ama karşıma aklı başında sağlıklı psikolojisi olan insanlar çıkmadı ben de kendimi geri çektim . Eski arkadaşlarıma bakıyorum hepsinin çocuğu oldu uzakta kaldılar kendi planları gezmeleri oluyor eve davet durumu asla olmuyor tabii ki davet ettiğinde de pek gelmiyorlar. Çocuğu olmayan da çalışıyor kendine göre plan program yapıyor.
Benim ablam yok ama ? Başka birinin mesajıyla mı karıştırdınız acaba beni.
Ben şunda tamamım . Mesela ben üç çağırıyorumdur yada arıyorumdur karşı taraf bir arar çağırır. Bu tamam bir taraf daha verici olabilir. Ama sürekli sürekli tek bir taraf arıyor soruyorsa ben buna olmaz diyorum. Mesela böyle bir arkadaşım oldu. Kızla çok iyiydik sohbet muhabbet. Uzuuuuunca bir süre sürekli ben aradım ben dışarda plan yaptım ben evime davet ettim hep bende yedik içtik. Bundan gocunmam istemesem zaten aramazdım ama bu süreçte hiç ama hiç o beni bir kere arayıp hal hatır sorma bir şeylere davet etmedi. Böyle bir durumda ne kadar verici olabilirsiniz ?
İkizler burcu olduğunu tahmin ettim desem :)). Ya boğa ya ikizler demiştim bende boğayım haha ve ikizlerin renkli dünyasını çokk severim ve bende sağlıkçıyım ya yok artık şaka mııı ?? Sağlıkçılar her yerde birbirini çekiyo galibaİkizler burcuyum
Her telden insan seviyorum ya tek tip olmasın, biri entel olsun boğsun edebiyata resime,biri hamarat olsun kek börek konuşalım biri komik olsun gır gır yapalım, çeşit çeşit insan olsun ki bizede bi şeyler katsın. Mesela ben sağlıkçıyım sağlık sektöründen insanlarla otur otur dön dolaş nöbet ,hastalar vakalar konuşuluyo konu illa oraya geliyo tek arkadaşım mesleki çevre olsa bunalır asosyal olurdum.
Bi arkadaşım var gıda mühendisi küçük bi tarla aldı organik gıda yetiştircek şuan çok küçük çaplı oturur anlatır mesela bilgim hiç yok ama çok sarıyo, biri var kekik damıtır kantaron damıtır böyle yağ çıkarır otlardan hiiç anlamam,ama bu insanlarla sohbeti seviyorum
Bazılarında gereksiz bir haset varAynen öyle. Bende mesela sağlıklı pskolojisi olan birine denk gelsem hemen yapışacağım ama pskolojisi bozuk geçinmeye niyeti olmayan birilerine arkadaş olalım diye çabalayınca uğraş babam uğraş zararlı çıkıyorsun.
Ay sağlıkçı çevre hiç sevmiyorum(derken kocam bile sağlıkçı neyseİkizler burcu olduğunu tahmin ettim desem :)). Ya boğa ya ikizler demiştim bende boğayım haha ve ikizlerin renkli dünyasını çokk severim ve bende sağlıkçıyım ya yok artık şaka mııı ?? Sağlıkçılar her yerde birbirini çekiyo galibasağlık meslek lisesi okuduğum için de çevrem genelde sağlıkçı oluyor olmayanlarıda buluyorum bi şekilde gahahahah
Benim kocamda sağlıkçı kdkdkdkd istanbulda mısınız? Bu kadar denk gelmesi çok ilginç töbe töbeAy sağlıkçı çevre hiç sevmiyorum(derken kocam bile sağlıkçı neyse) hele sağlıkçıyım diyesim gelmiyo sağlıkçı olmayanda hemen hastalık anlatmaya başlıyo dahası mesleğimi seviyorum severek yapıyorum, direk ay ne zor ne kötü neler görüyosundur diye bir başlıyolar yahu unutup bilinç altımın köşesine atmışım ne hortlatıyosun şöyle turizimci olacaksın deniz kum güneş tekneler tatiller konuşacaksın asdfgah
Yok ben istanbulda değilimBenim kocamda sağlıkçı kdkdkdkd istanbulda mısınız? Bu kadar denk gelmesi çok ilginç töbe töbeturizmci arkadaşım var iş bulmak vs çok zor oralarda yoksa güzel dee işte. Ya bide sağlıkçı olunca çalışma koşulları vs aynı oluyor halden anlıyolar nöbet usulü çalışıyorsun haftaiçi boş oluyo ne güzel ama herkes çalışıyo kimseye uymuyor. Onlara haftasonu uyuyor sen de o zaman nöbetçi oluyosun kısır bi döngü kdkdk
Aynen öyle. Zaten o kişiyi ben aramayı kestiğimden beri o hiç aramadığı için bir süredir konuşmuyor görüşmüyoruzAramayanı arama. Bi samimiyet olur arada sen ararsın o arar çetele tutmazsın tabiki. Ama devamlı üstüne binen,üstünden geçinen kişilerden uzak dur. Samimiyet oluşsun isteyenin aklına gelirsin zaten. Sen aramasan aklına gelmeyecek kişiyle zorlama arkadaş mi olunur? Ben yaptım sen yapma.
Kesinlikle katılıyorum. Burda herkes arkadaşlık emek ister falan diyor tamam bir ölçüde katılıyorum ama demekki bu insanların karşısına hep iyi insanlar çıkmış. Hiç kendilerine laf sokmayan hasetlik kıskançlık yapmayan kişilere denk gelmişler. Sen benle ilk başta güzel güzel sohbet edip gülüp eğlenip yiyip içip benim seninle görüşmek istememe durduk yere hiçbir sebep yokken burun kıvırıyorsan bir şeyden hasetlendiğin için böylesindir.Bazılarında gereksiz bir haset var
Emin ol evine davet ettiğin yedirdiğin içirdiğin ağırladıninsanlar, senden evinden ilişkinden rahatsız olmuşlardır başkasının onlardan daha iyi olduğunu mutlu olduğunu görmeye tahammülü olmuyor bu tür insanların .
Benim çocuğu olan arkadaşım bebeği ile mutluluk pozları paylaşıyordu birbirimize gidip geliyorduk ve bir gün benim rahatlığım sorumluluk hissettiğim bir çocuğumun olmaması istediğim zaman istediğim yere erkinliğe gitmem istediğim saatte çıkmam ona battı resmen :) rahatsız oldu bana laf sokup durdu Ben de arkadaşlğmı bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?