Hiç arkadaşım yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi hylm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bazen emek versende mayası bozuk olunca arkadaş edinilmiyor malesef
Siz her emeğin karşılığını alabildinizmi

Ben herkese emek vermem, çok iyi gözlemlemeye çalışırım. Zaten dostluklarım çocukluktan 1, üniversiteden 1, iş hayatından 2,3 tane filan :)) Dost dediğin çok olmaz. Ama bu kişiler benim her özel, güzel ve kötü günümde yanımda olanlardı. İyi ki varlar...

Dostluklarınız sizin sansınızmış benimde var dostlarım ama herkes aynı çıkmıyor yapacak bir şey yok
İnsanında arkadaşı olmadan olmuyor ama

valla benimde bir sürü arkadaşım, dostum dediğim insan vardı. ama şimdi hiç biri yok... bazen bende çok yalnız hissediyorum ama insanların ilişkilerinin sadece çıkar üzerine olduğunu görünce böylesi daha iyi diyorum. menfaatsiz dostluk kalmamış onu bilir onu söylerim.insanların işine yaradığın kadar iyisin bu hayatta. bu arada hiç kötü hissetme, istersen ben olurum senin şahidin :)

Kendinizi sorgulayın bence. Dost sahibi olmak, kötü günde size o kapının hep açılacağını bilmektir ve dost sahibi olmak, EMEK ister.

Demek sen hiç kimseye emek vermedin.
Çok Önyargılı ve gereksiz bir yorum.çol emek verdiğim arkadaşlarım da oldu ama işi biten çekip gitti.şans meselesi bu

Benim de ne arkadaşlarım vardı ya.
Bi de ben çok seversem bi insanı her türlü fedakarlık yaparım.
Ama evlenip farklı şehire taşınanlar daha arayıp sormuyor
Okul bitince not isteyen ya da okulla ilgili konularda arayıp duran insanlar da selamı kesti.
Ben de vazgeçtim rahatım tek başıma

Takma sen de değmez.

Bana hep başka arkadaş bulunca kopanlar çatıyo

Ay tatlim ben böyle bi konuyu "gelin evin" de duymustum. Yoksa sen o musun?

Arkadaş çok onemli heleki kız kardeşi olmayan için ama söyle bişey de var fedakâr bi arkadas olsanız da yalnız kalacaktiniz . Hiç kimseye yaranilmiyo iyilik yapsan da .... devir tepene tapma devri olMuş. Boşver senin eşinle iyi ol eşin senin en iyi arkadasin olsun. Aile bile geciciken iki koca kafalı arkadaş hayli bi gecici.

Çok Önyargılı ve gereksiz bir yorum.çol emek verdiğim arkadaşlarım da oldu ama işi biten çekip gitti.şans meselesi bu

Demek yanlış insanlara emek ve değer vermişsiniz. İnsan ilişkilerinde nazik ve anlayışlı olmalısınız, ilk cümleniz Kaba olduğunuza işaret.

Demek yanlış insanlara emek ve değer vermişsiniz. İnsan ilişkilerinde nazik ve anlayışlı olmalısınız, ilk cümleniz Kaba olduğunuza işaret.

Kaba sizsiniz hiç tanımadığınız ben hakkında yorum yapıyorsunuz gereksiz de bir yorum olmuş sırf konuşmak için

Tabiki gerçek hayatta davrandığım kadar samimi ve ince değilim burada.
Neden sizi hoşgöreyim mesela dimi yani

Tamam susabilirsin kaba insan

sadece özel günde adam lazım diye düşünüyorsunuz yani.bu çok bencilce değilmi?başka zaman olmasalarda olur demek bu.valla bu zihniyetteki biriyle arkadaş olmak istemezdim.budan dolayı yoktur belkide arkadaşınız.

Sagol canım: )) burası bana iyi geldi gerçekten: ))

Düğünün olcagı yeri yazın. Kimler ordaysa toplanıp gelinsin

Normalde de arıyorum eski arkadasliklarimi sadece o gün değil

Kızlar dün bu konuyu açtım erkek arkadaşıma dedim ben bunu takiyorum falanndiye sağolsun beni yine rahatlattı beb varım yeter falan dedi önemli olan dedi :))

Aile büyüklerinden birini sahit yaparsın derdin bu olsun ne varki herzaman insanın karsına kendi kafasına uyan kisiler cıkmayabılır bu sans biraz sen kendini cok sosyal anormal arkdas cevresi olan biri gibi tanıtmadıysan bi sorun yok takılma böyle seylere bazı kisileri tenzih ederek söylüyowum ama insana aileden fayda var bosversene

Mutlu bir evlilik yapmış bir aile büyügünüzü nikah şahidiniz yapabilirsiniz. Arkadaş şart mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…