Aammaaann dert ettiğin şeye bak napıcan arkadaşı kuzenlerinden biri nikah şahidin olur benimde hiç arkadaşım yoktu dünyanın sonu değil yaKızlar bir senelik bir ilişkim var masaallah çok güzel güzel gidiyor inşallah yaza düğün düşünüyoruz fakat benim korkularım var düğününe gelecgelecek hiç arkadaşım yok hatta nikah sahidim kim olacak diye düşünüyorum..lise ve uni uzakta okudum okul bitince de hepsiyle bağlar koptu..ilkokul daki arkadaşlarımı da bi kiz yüzünden kaybettim kiz hepsiyle arami açtı ve daha düzelmedk mahalleden hiç kiz yok akraba desen hepsi erkek kuzenler napcam bilmiyorum..erkek arkadaşım uzak sehirlerdeyiz düğün ayrı ayrı olacak muhtemelen i o yüzden benim memleketimde olan düğüne sadece benim yakinlarim gelecek ama kim gelecek iyi bunalıma girdim
Ayy gel kız ben istanbuldayımIstanbul a gidecegim
Yok canım öyle tanıtmadım neyse onu anlattım oda takılmıyor böyle şeylere önemli olan evlenmemiz diye bakiyoAile büyüklerinden birini sahit yaparsın derdin bu olsun ne varki herzaman insanın karsına kendi kafasına uyan kisiler cıkmayabılır bu sans biraz sen kendini cok sosyal anormal arkdas cevresi olan biri gibi tanıtmadıysan bi sorun yok takılma böyle seylere bazı kisileri tenzih ederek söylüyowum ama insana aileden fayda var bosversene
Sorun yok öyleyse hayırlı olsun allah mutlulugunuz daim etsinYok canım öyle tanıtmadım neyse onu anlattım oda takılmıyor böyle şeylere önemli olan evlenmemiz diye bakiyo
Sagol canım iyi niyetin için Allah herkese gönlüne göre birini nasip etsin inşallahSorun yok öyleyse hayırlı olsun allah mutlulugunuz daim etsin
Derdini bu olsun ....Kızlar bir senelik bir ilişkim var masaallah çok güzel güzel gidiyor inşallah yaza düğün düşünüyoruz fakat benim korkularım var düğününe gelecgelecek hiç arkadaşım yok hatta nikah sahidim kim olacak diye düşünüyorum..lise ve uni uzakta okudum okul bitince de hepsiyle bağlar koptu..ilkokul daki arkadaşlarımı da bi kiz yüzünden kaybettim kiz hepsiyle arami açtı ve daha düzelmedk mahalleden hiç kiz yok akraba desen hepsi erkek kuzenler napcam bilmiyorum..erkek arkadaşım uzak sehirlerdeyiz düğün ayrı ayrı olacak muhtemelen i o yüzden benim memleketimde olan düğüne sadece benim yakinlarim gelecek ama kim gelecek iyi bunalıma girdim
Derdini bu olsun ....Kızlar bir senelik bir ilişkim var masaallah çok güzel güzel gidiyor inşallah yaza düğün düşünüyoruz fakat benim korkularım var düğününe gelecgelecek hiç arkadaşım yok hatta nikah sahidim kim olacak diye düşünüyorum..lise ve uni uzakta okudum okul bitince de hepsiyle bağlar koptu..ilkokul daki arkadaşlarımı da bi kiz yüzünden kaybettim kiz hepsiyle arami açtı ve daha düzelmedk mahalleden hiç kiz yok akraba desen hepsi erkek kuzenler napcam bilmiyorum..erkek arkadaşım uzak sehirlerdeyiz düğün ayrı ayrı olacak muhtemelen i o yüzden benim memleketimde olan düğüne sadece benim yakinlarim gelecek ama kim gelecek iyi bunalıma girdim
Birara ilanlar vardi " cenazede gözyaşı, düğünde halay başıyız" diyeKizlar yeri belli olsun yazacam buraya:)) derdim taki degil kizlar kalabalik olsun eglenelim derdim bu sadece
Kızlar bir senelik bir ilişkim var masaallah çok güzel güzel gidiyor inşallah yaza düğün düşünüyoruz fakat benim korkularım var düğününe gelecgelecek hiç arkadaşım yok hatta nikah sahidim kim olacak diye düşünüyorum..lise ve uni uzakta okudum okul bitince de hepsiyle bağlar koptu..ilkokul daki arkadaşlarımı da bi kiz yüzünden kaybettim kiz hepsiyle arami açtı ve daha düzelmedk mahalleden hiç kiz yok akraba desen hepsi erkek kuzenler napcam bilmiyorum..erkek arkadaşım uzak sehirlerdeyiz düğün ayrı ayrı olacak muhtemelen i o yüzden benim memleketimde olan düğüne sadece benim yakinlarim gelecek ama kim gelecek iyi bunalıma girdim
Arkadaslik ilişkileriniz biraz vefasız mı acaba ? insan hic mi aramaz sormaz olmadi bir iki kelam yazmaz .Sagolun kızlar..insan böyle zamanlarda istiyor yanında birileri olsun: (
Var canim kiz kardesim 23 yadindKız kardeşin 18 sen büyükse daha güzel bi nikah şahidi olamaz bence :) Benim düğünüme gerçekten dost kardeş bildiğim tüm arkadaşlarım geldi üstelik gayet uzak şehirlerden ama ben nikah şahidim olarak halamı seçmiştim. Düğün de kalabalıkla eğlenceli oluyor evet ama samimiyetsiz bi kalabalıktansa seni gerçekten seven azınlık daha iyidir çok takma bence
O kadarda degil hepsiyle uzak sehirlerdeyiz heosi de calisiyo gelmeleri zor yani ben bile baska sehirdeyim memlektimde degikik ben memlekette yada memleketime yakin bi arkadas isterdim dedim cunku onlarin gelmeleri zorArkadaslik ilişkileriniz biraz vefasız mı acaba ? insan hic mi aramaz sormaz olmadi bir iki kelam yazmaz .
arkadaş edin en kolayı buKizlar yeri belli olsun yazacam buraya:)) derdim taki degil kizlar kalabalik olsun eglenelim derdim bu sadece
Cok sagolarkadaş edin en kolayı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?