Hiç arkadaşım yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi hylm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aammaaann dert ettiğin şeye bak napıcan arkadaşı kuzenlerinden biri nikah şahidin olur benimde hiç arkadaşım yoktu dünyanın sonu değil ya

Sagolun kızlar hepiniz gerçekten beni rahatlattiniz :)) iyi ki varsınız: ))

Yok canım öyle tanıtmadım neyse onu anlattım oda takılmıyor böyle şeylere önemli olan evlenmemiz diye bakiyo

Yok canım öyle tanıtmadım neyse onu anlattım oda takılmıyor böyle şeylere önemli olan evlenmemiz diye bakiyo
Sorun yok öyleyse hayırlı olsun allah mutlulugunuz daim etsin

Sen buna mi kafaya taktin.. Benimde hc arkadaşim yoktu düğünde.. Nikah şahidim amcam oldu. Oldu bitti güzelce.. O kadar en yakin arkadasim düğunume bi hafta kala gelmedi gelmemek için bahane aradi hep... O arkadasligi tamamen kopardim. Kuzenler oldu yanimda. Oda bos.. Takma o kadarda arkadaş bahanedir. Dost olsun ama kolay kolay dost bulunmuyor maalesef

fıstıkcığım, istanbuldaysan ve derdin takı değilde oynayacak kalabalık yapacak yanında olacak birileriyse en favori hobim düğüne gitmektir. davetiyeyi yollarsan gelirim ben

benim sahidim dayımdı aile büyüğü olarak. arkadası salla gitsin

Derdini bu olsun ....Allah aşkına bu dert değil eğlenmenize ve evlenmenize bakın

Derdini bu olsun ....Allah aşkına bu dert değil eğlenmenize ve evlenmenize bakın

Kizlar yeri belli olsun yazacam buraya:)) derdim taki degil kizlar kalabalik olsun eglenelim derdim bu sadece

Kizlar yeri belli olsun yazacam buraya:)) derdim taki degil kizlar kalabalik olsun eglenelim derdim bu sadece
Birara ilanlar vardi " cenazede gözyaşı, düğünde halay başıyız" diye
Olmadı arayın bi ekip yollasınlar söyle yasiniza uygun hanimlardan olusan
Taki igneligi falan tutarlar, gelinligin etegini tutarlar, oynarlar falan.
Şaka bir yana da yoksa yok arkadasiniz yapcak bisey yok ama illa kafaniza takiliyorsa; erkek kuzenlerinizin kiz arkadaslari gelebilir. Akrabalariniz komsu kizlarini getirebilir. Yada su kina gecesi organizasyonlarinda kizlar oluyo gelinle de cok ilgileniyolar oyle bisey olabilir

Eskişehirde yaşıyorsunuz sanırım. İstanbuldayım ben burda olsanız arkadaşınız olmak isterdim ben de evde çok sıkılıyorum

niye lise ve üniversitediklerle bağı kopardın, sanırım dost değil genellikle günü birlik arkadaşlıklar ediniyorsun?

Kız kardeşin 18 sen büyükse daha güzel bi nikah şahidi olamaz bence :) Benim düğünüme gerçekten dost kardeş bildiğim tüm arkadaşlarım geldi üstelik gayet uzak şehirlerden ama ben nikah şahidim olarak halamı seçmiştim. Düğün de kalabalıkla eğlenceli oluyor evet ama samimiyetsiz bi kalabalıktansa seni gerçekten seven azınlık daha iyidir çok takma bence

Sagolun kızlar..insan böyle zamanlarda istiyor yanında birileri olsun: (
Arkadaslik ilişkileriniz biraz vefasız mı acaba ? insan hic mi aramaz sormaz olmadi bir iki kelam yazmaz .

Var c
Var canim kiz kardesim 23 yadind
Arkadaslik ilişkileriniz biraz vefasız mı acaba ? insan hic mi aramaz sormaz olmadi bir iki kelam yazmaz .
O kadarda degil hepsiyle uzak sehirlerdeyiz heosi de calisiyo gelmeleri zor yani ben bile baska sehirdeyim memlektimde degikik ben memlekette yada memleketime yakin bi arkadas isterdim dedim cunku onlarin gelmeleri zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…