- Konu Sahibi mutluolmak
-
lBeğenilmek istenmek insani bir duygu ..
Ama bu gençler arasında yayılan '' çıkma '' olayı nedir ya ..
Birini görürsün , hoşlanırsın yada aşık olursun ilişkiye başlarsın ..
Ama özellikle üni. sırf biriyle çıkmış olmak için bişeyler yaşanılıyor bu cok yanlış ..
Sert olma olayına gelince : banada cok gelıyor bu eleştiri , bırkere kurs arkadaşım mesela evlenme teklif edilse sana kızarmıydın demıştı o zaman anlamamıstım ama sonra arkadasıma soylemıs cok ciddi duruyordu yaklaşamadım ama ciddiydim dıye ..
Yani sert durma , tebessum etmeeye çalış ..
İnsanlar soğuk ve ciddi duran tiplerden pek haz etmıyorlar :)
l
tortellini ben de karşıyım bu çıkma olayına zaten birisi etse de kabul etmem.İşte bu sertliğimi nasıl atabilirim ben ciddi oladuğumu düşünüyorum acaba çok mu fazla ciddiyim.egoyu tatmin etmeye gelince kimseyle oynama niyetim yok ama bir sürü kız hayatında bir defa bile almış arkadaşlık teklifi hem de aklının köşesinde bile yokmuş uğraşmamış da ama kıza teklif gelmiş çirkin bir kız da değilim ne kızlara teklif ediyolar bana niye eden yok.cazibem yok herhaldeAcaba ileride koca bulabilecek miyim bunları da düşünüyorum annem babam hiç oralı bile olmaz onlar armaz yani bana.Bir de kızsın erkek olsan beğenirsin gider istersin kız olunca evde koca bekliyosun sonuçta kadın cinsi talep ediliyor kız da aralarından seçiyor ama benim seçecek bir ortamım bile olmadı.
marjinalfaydalı mahsus oğlan dedim çünkü erkek deyince daha büyük adam anlaşılıyor(benden daha büyük)Bence erkeklere "oğlan" demekten vazgeçerek başlayabilirsin. 22 yaşında bir insan duruşuna, üslubuna, lisanına çeki düzen verecek yaştadır diye düşünüyorum. Daha nazik bir duruş, lisan, kıyafetler faydalı olur diye umuyorum
evet etrafımda anlıyor doğru ama yine de insan dışarıda bir yabancı tanımadığın bir insan tarafından beğenilmek talep edilmek çok güzel bişey olsa gerek ben ciddi ya da değil hiç eden olmadı acaba ben evlenemeyecek miyim diye düşünüyorum.Su gibiye mi çıkacağım?Haa gerçekten önceden hiç aklımda yoktu diye diye diye getirdiler.Yurttaki arkadaşlarım sevgilin yok mu yalan söylüyorsun hadi canım nasıl olmadı eve gelince kardeşim çok tuhaf arkadaşlarım da öyle.Ben de dedim ben de bir tuhaflık var herhalde.Eee... O zaman???
Bunu etrafınızda anlıyordur, o halde neden size teklif etsinler ki?
Ayrıca madem çıkmayacaksınız zaten, neden bunun derdine düştünüz ki?
Biraz kendi kendinize sorun arıyorsunuz gibime geliyor.
evet etrafımda anlıyor doğru ama yine de insan dışarıda bir yabancı tanımadığın bir insan tarafından beğenilmek talep edilmek çok güzel bişey olsa gerek ben ciddi ya da değil hiç eden olmadı acaba ben evlenemeyecek miyim diye düşünüyorum.Su gibiye mi çıkacağım?Haa gerçekten önceden hiç aklımda yoktu diye diye diye getirdiler.Yurttaki arkadaşlarım sevgilin yok mu yalan söylüyorsun hadi canım nasıl olmadı eve gelince kardeşim çok tuhaf arkadaşlarım da öyle.Ben de dedim ben de bir tuhaflık var herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?