hiç arkadaşlık teklif eden yok

Bu işin hiçbir yolu yordamı yok. Belli bir ölçütü yok. Ne güzelliğe bakar ne de başka bir şeye... Sonuçta burda biri soğuk insanlardan haz edilmiyor demiş ama ben soğuk tavırlı erkeklerden çok etkilenirim mesela. Herkes bambaşka düşünce içinde. Bu yüzden kendini değiştirme ve olduğun gibi kal en başta. Nasıl davranmak istiyorsan öyle davran. O konuda sıkıntın olmasın.
Cidden isteyen bir erkek çıkarsa karşına sana kendini muhakkak belli edecektir. Ne olursa olsun! İlla yanına gelip teklif edecek hali yok, ki şu zamanda neredeyse kimse pat diye gelip ben senden hoşlandım demez. Bunlar yavaş yavaş olur. Senin de karşı tarafa yeşil ışık yakıp yakmadığınla alakalı olarak gelişir. Hem sen bana teklif etmiyorlar kısmına değil erkeklerin sana nasıl baktığına, seni süzüp süzmediklerine bak. Zaten erkek arkadaş istemiyormuşsun. Amaç güzelliği ölçmek ve istendiğini anlamaksa sadece tavırlarına bakarak da erkekler üstündeki etkini genel olarak anlayabilirsin.
Kimi de güzel değildir ama edasıyla tavrıyla karşısındaki erkeği büyüleyebilir. Ve zaten her insanın beğendiği tip başka olduğundan ortak bir çıkarım da yapılamaz aslında ama genel anlamda nasıl bir etki bıraktığını erkekleri inceleyerek anlarsın rahatça.

Son düzenleme:
bu işler isteyince olmuyor.
güzelliklede alakası yok bence.
çevremde güzel olmayıpta sevgilisi olan arkadaşlarım var.
zamanı gelince olacaktır, önemli olan doğru kişi olması.

ben de dıştan çok sert görünüşlüyümdür kimseye de bakmam o ayrı ama bakan çok olduğu halde az teklif aldım umrumda bile değil açıkçası nefret ediyorum erkeklerden.ciddi düşünmeyen ,cıvık ,mantıksız insanlardansa hiç olmasın daha iyi.çocuktan farkları yok özellikle burda ve çevremde eşlerini aldatanları ,şiddet uygulayanları hakaret edenleri duydukça evlilik lafından soğudum.mutlu olmak için binbir hayallerle insanlar evleniyor sonuç hüsran o yüzden insanları çok iyi tanımaya çalışmak lazım seviyorumlarla beyninizi çalıştırmayın mantığınızı kullanın.

Ben de sizin gibiydim 23 olmum hala kimse çıkma teklif etmemişti, bir kaç kişi olmuştu ama onuda o anki ruh halimle nasıl ürküttüysem. :1: Ama sonra farkettim ki bunu kendim istiyorum, erkeklerle mesafem olsun bana yaklaşamasınlar istiyorum. Şimdi düşünüyorum da çevremde arkadaşlarım, akrabalarımın kızları, birileriyle çıkmış olmanın verdiği yorgunlukla belli bir yaştan sonra ilk bulabildikleriyle evlenmişler, enerjileri kalmamış, herşeyden bıkmış bir şekilde sırf mantık için evliliklerini sürdürüyorlar. Eşimle tanıştığımın 3. ayında istemeye geldiler, 2 yıl nişanlı kaldık (krizden ötürü) toplamda yaklaşık 3,5 sene tanıyorum ve hala flört eder gibiyiz. Hala beni aradığında heyecanlanırım, hala eve geleceğin vakit yaklaştıkça mutlu olurum :61: Aynı şeyler eşim için de geçerli hala bana hayranlıkla bakabiliyor. Eğer ciddi değilseniz, birileriyle çıkmak için uğraşmayın, kendinizi yıpratmış olursunuz sadece. Şimdi diyorum ki iyiki mesafe koymuşum erkeklere :65:
sevgicankurt sana yine birkaç kişi etmiş bana bir kişi bile etmedi işte işin garibi de bu.Bir de merak ettim eşin de senin gibi miydi?O daha önce hiçbir kızla çıkmış mı?Ne güzel hala heyecanlanman evliliğinizi diri tutar inşallah kocan da senin gibi heyecanlıdır.Dedikleriniz için çok teşekkür ederim.

Bu işin hiçbir yolu yordamı yok. Belli bir ölçütü yok. Ne güzelliğe bakar ne de başka bir şeye... Sonuçta burda biri soğuk insanlardan haz edilmiyor demiş ama ben soğuk tavırlı erkeklerden çok etkilenirim mesela. Herkes bambaşka düşünce içinde. Bu yüzden kendini değiştirme ve olduğun gibi kal en başta. Nasıl davranmak istiyorsan öyle davran. O konuda sıkıntın olmasın.
Cidden isteyen bir erkek çıkarsa karşına sana kendini muhakkak belli edecektir. Ne olursa olsun! İlla yanına gelip teklif edecek hali yok, ki şu zamanda neredeyse kimse pat diye gelip ben senden hoşlandım demez. Bunlar yavaş yavaş olur. Senin de karşı tarafa yeşil ışık yakıp yakmadığınla alakalı olarak gelişir. Hem sen bana teklif etmiyorlar kısmına değil erkeklerin sana nasıl baktığına, seni süzüp süzmediklerine bak. Zaten erkek arkadaş istemiyormuşsun. Amaç güzelliği ölçmek ve istendiğini anlamaksa sadece tavırlarına bakarak da erkekler üstündeki etkini genel olarak anlayabilirsin.
Kimi de güzel değildir ama edasıyla tavrıyla karşısındaki erkeği büyüleyebilir. Ve zaten her insanın beğendiği tip başka olduğundan ortak bir çıkarım da yapılamaz aslında ama genel anlamda nasıl bir etki bıraktığını erkekleri inceleyerek anlarsın rahatça.
tryamor ve diğer yazan bayanlar önerileriniz için çok teşekkür ederim.erkeklerin beni süzüp süzmediklerini nasıl anlayabilirim?:61:

Sert duruyorum demişsin bence bu yüzden erkekler sana yakın olamıyoırdur. Belkide hoşlananlar oldu ama senin tavrından dolayı kimse cesaret edemedi :61: Bu sebeple can sıkma yani :) önemli olan teklif değil doğru erkeğin seni bulması. Yoksa isterse 100 kişi teklif etsin. Düzgün insan değilse canını sıkmaktan başka neye yarar ki :))

sevgicankurt sana yine birkaç kişi etmiş bana bir kişi bile etmedi işte işin garibi de bu.Bir de merak ettim eşin de senin gibi miydi?O daha önce hiçbir kızla çıkmış mı?Ne güzel hala heyecanlanman evliliğinizi diri tutar inşallah kocan da senin gibi heyecanlıdır.Dedikleriniz için çok teşekkür ederim.

Eşimin daha önce 2-3 defa kız arkadaşları olmuş ama ilişkilerine ciddi olabilmek adına başlamış, zaten kendisine uygun olmadığını anladığı an bitirmiş. Evlilik öncesi bir ilişkisi de olmamış. Bunun ne kadar büyük artısı var bilseniz...

Gereksiz konu... Sevgilim olmasın diyorsun Bir yandan da neden kimse çıkmak istemiyo diyorsun madem öyle peki sen ne istediğini biliyormusun? İlk bunu sor kendine...

sen dışarıya alıcı gözüyle bakmazsan, onlar da sana o gözle bakmaz ki :)
hem kendin de diyorsun ciddi, sert duruyorum diye :34:
arkadaşların da şaşırdığına göre senin de kendine has bir güzelliğin olmalı
ben de 15'me kadar dert ettim hep bunu ama sonra teklifler gelmeye başladı zaten ya hiç olmaz ya da bi' kaç kişi birden sever, aman çok da lazımdılar hepsi gitsin bi' işe yaramaz sonuçta birileriyle çıkmak :1:
çıktık da noldu ayrıldık bitti en iyisi mi en son birisi gelsin, öyle bi' aşk yaşatsın ki sana mutlu etsin ömür boyu :61:

Son düzenleme:
Ya şimdi alınma sana tepki vermiyorum da ...
Dünyada ne dertler var ...
Ne güzel okuyorsun , 1 yılın kalmış sanıyorum. Kendini kariyerine odakla .
Kısmet.. Hiç değmeyecek bi insana yıllarını harcamaktansa hiç tanışma daha iyi ...

bence de. tanışmada bile zorluk yaşıyorsan bir ilişkin oldugunda da terk edilmenle sonuçlanacaktır büyük ihtimalle. aşk acısı çeksen daha mı iyi

22 yine iyiymiş. 27 olup da hiç almamış olanlar var. Alacağımı da zannetmiyorum. Ne sert görünümlü olanlar var üstelik. Dövecek gibi bakıyorlar ama sürekli alıcıları çıkıyor. Kısmet işte. Daha yaşın geçmemiş benim gibi.

kız allah iyliğinizi versin :9:aynı dertten muzdarip ne çok kk üyesi varmış :25:ama hiç meraklanmayın allah(c.c)sizin kısmetinizide yazmıştır sadece zamana ihtiyaç var herkesin kaderi farklı ,hakkınızda hayırlısı olsun

kız allah iyliğinizi versin :9:aynı dertten muzdarip ne çok kk üyesi varmış :25:ama hiç meraklanmayın allah(c.c)sizin kısmetinizide yazmıştır sadece zamana ihtiyaç var herkesin kaderi farklı ,hakkınızda hayırlısı olsun

bazen hiç o kısmet çıkmicakmış gibi geliyor ama ..:/ çok mu olumsuz bakıyorum bilmiyorum yada çok mu sert geliyorum da insanlar yaklaşamıyo ama artık bu zamanda yaklaşanlar da çok yılışık yaklaşıyor.. ya da çok düzgün gözükenin içi çok fena çıkıyor.. bilemiyorum..

bazen hiç o kısmet çıkmicakmış gibi geliyor ama ..:/ çok mu olumsuz bakıyorum bilmiyorum yada çok mu sert geliyorum da insanlar yaklaşamıyo ama artık bu zamanda yaklaşanlar da çok yılışık yaklaşıyor.. ya da çok düzgün gözükenin içi çok fena çıkıyor.. bilemiyorum..

evrene bir mesaj gönder düzgün aday gelecek teklif edecek diye geçe hafta komşunun üzümlerinden yemek istiyorum diye evrene mesaj yolladım bugün geldi verdi bana

evrene bir mesaj gönder düzgün aday gelecek teklif edecek diye geçe hafta komşunun üzümlerinden yemek istiyorum diye evrene mesaj yolladım bugün geldi verdi bana,şimdide yiyorum

bnde 25 yaşındaym banada doğru düzgün gelen olmadı..daha önce çok dert ederDim ama olmayınca zorlama..gelmek isteyen çok ama bnde sert ciddi duruyorum bunu bildikleri için gelemiyorlar..böyle gelecekse zaten hiç gelmesin..boşver 1 msjlaa elde edilecek kız olmaktansa bırak seni keşfetsin peşinden koşsun..küçük şeyler bunlr takma üniveriste hayatının tADINI ÇIKAR

sen dışarıya alıcı gözüyle bakmazsan, onlar da sana o gözle bakmaz ki :)
hem kendin de diyorsun ciddi, sert duruyorum diye :34:
arkadaşların da şaşırdığına göre senin de kendine has bir güzelliğin olmalı
ben de 15'me kadar dert ettim hep bunu ama sonra teklifler gelmeye başladı zaten ya hiç olmaz ya da bi' kaç kişi birden sever, aman çok da lazımdılar hepsi gitsin bi' işe yaramaz sonuçta birileriyle çıkmak :1:
çıktık da noldu ayrıldık bitti en iyisi mi en son birisi gelsin, öyle bi' aşk yaşatsın ki sana mutlu etsin ömür boyu :61:
aayy ayy ayy ne zaman gelcek bu romeoo:)

bitanem sen yine ciddi ol.diğerleri gibi gözlerinle erkekleri yeme..erkekler öyle kızlar için eğlenilecek kız diyorlar haberin olsun.sen ciddi olduğun sürece evlenmek isteyen eş adayları çıkacak karşına.ne zaman nerede seni bulacağını inan bilmiyorum ama çıkacak eminim.hele bi üniversteni bitir.yerim seni bennn :76:

bitanem sen yine ciddi ol.diğerleri gibi gözlerinle erkekleri yeme..erkekler öyle kızlar için eğlenilecek kız diyorlar haberin olsun.sen ciddi olduğun sürece evlenmek isteyen eş adayları çıkacak karşına.ne zaman nerede seni bulacağını inan bilmiyorum ama çıkacak eminim.hele bi üniversteni bitir.yerim seni bennn :76:
esmer_55 ben zaten erkeklerle doğru düzgün kounşmuyorum hatta şimdi tatildeyiz yaa doğru düzgün insan yüzü bile görmüyorum inşallah çıkar ama iyisi çıkar inşallah.

Back
X