- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Daha önce benim ödemek istediklerim olmuştur ama hep yaşlıydı ekmek pirinç vs. kasanın orada parası olmadığını yada çıkmadığını gördüğüm kişilerdi bense çikolata içecek vs. almıştım birde hala ürünlere bakıyordum bu muhabbet dönerkenBence gayet iyi yapmışsınız. Bu zaman kimseye guvenilecek zaman değil. Belki amcanın niyeti kötü değildi ama günümüzde görüyoruz insanların başına neler geliyor.
Ya ne sevabıSevap pound
Canım para çıkmamış ödemiş başka birşey. Ama sizin yerinizde olsam bende aynısını yapardım.Daha önce benim ödemek istediklerim olmuştur ama hep yaşlıydı ekmek pirinç vs. kasanın orada parası olmadığını yada çıkmadığını gördüğüm kişilerdi bense çikolata içecek vs. almıştım birde hala ürünlere bakıyordum bu muhabbet dönerken
Valla market kapısında falan olsaydı azarlayacaktım hatta polisi bile arardım.Canım para çıkmamış ödemiş başka birşey. Ama sizin yerinizde olsam bende aynısını yapardım.
Allah'tan teklif edip gitmiş. Belkide niyeti kötü değildi. Gözümüz okadar korktu ki herşeyden. Herkesi kötü niyetli gibi görüyoruzValla market kapısında falan olsaydı azarlayacaktım hatta polisi bile arardım.
bu kadar kötü niyetli olmanıza gerek yok. evet insan huylanır ama belki birşeye niyet etti belki bir duası vesaire. Biri bana böyle birşey yapsa şüphelenmem açıkçası.Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Birine mi bnzetti ki sonra da farkedip utanip gitmstr belkiBugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Yapan insanlar var. Bizde bir ara yemek yerken bir amcanın hesabını ödeyip çıkmıştık. Yaşlıydı diye tabiYa ne sevabı
Rahat iki katım vardır 60 falan.Hesap ödeyip sessizce gitmek başka bence.Amca dediginiz kisi kac yasinda bilmiyorm ama sizden hoslanmis ya da kizi gibi görüp acimis olabilir. Bir kere bir kafede cay ictim bir seyler yedim karsimda bir bey oturuyordu ara sira göz göze geliyorduk. Sonra kalkti hesap ödedi gitti ama beni hic rahatsiz etmedi. Bir süre sonra bende hesabi ödicektim ki kasiyer sizinki ödendi demez mi. Sok oldum ilk defa basima geldi ama beni rahatsiz da etmedi adam amac neydi ki?
Aynen yaaaAllah'tan teklif edip gitmiş. Belkide niyeti kötü değildi. Gözümüz okadar korktu ki herşeyden. Herkesi kötü niyetli gibi görüyoruz
Belkide tesettürüm hoşuna gitmiştir burası rahat biryer yaşam konusundabu kadar kötü niyetli olmanıza gerek yok. evet insan huylanır ama belki birşeye niyet etti belki bir duası vesaire. Biri bana böyle birşey yapsa şüphelenmem açıkçası.
Bence giyimin hoşuna gitti tesettürüm yani.Birine mi bnzetti ki sonra da farkedip utanip gitmstr belki
Ödetirsin yani?bu kadar kötü niyetli olmanıza gerek yok. evet insan huylanır ama belki birşeye niyet etti belki bir duası vesaire. Biri bana böyle birşey yapsa şüphelenmem açıkçası.
Ee sonra seni bulmaya filan çalıştıdi mi sosyal medyadan genelde öle olur yaAmca dediginiz kisi kac yasinda bilmiyorm ama sizden hoslanmis ya da kizi gibi görüp acimis olabilir. Bir kere bir kafede cay ictim bir seyler yedim karsimda bir bey oturuyordu ara sira göz göze geliyorduk. Sonra kalkti hesap ödedi gitti ama beni hic rahatsiz etmedi. Bir süre sonra bende hesabi ödicektim ki kasiyer sizinki ödendi demez mi. Sok oldum ilk defa basima geldi ama beni rahatsiz da etmedi adam amac neydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?