Hiç başınıza böyle birşey geldi mi?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...

Bence gayet iyi yapmışsınız. Bu zaman kimseye guvenilecek zaman değil. Belki amcanın niyeti kötü değildi ama günümüzde görüyoruz insanların başına neler geliyor.
Daha önce benim ödemek istediklerim olmuştur ama hep yaşlıydı ekmek pirinç vs. kasanın orada parası olmadığını yada çıkmadığını gördüğüm kişilerdi bense çikolata içecek vs. almıştım birde hala ürünlere bakıyordum bu muhabbet dönerken

Canım para çıkmamış ödemiş başka birşey. Ama sizin yerinizde olsam bende aynısını yapardım.

Amca dediginiz kisi kac yasinda bilmiyorm ama sizden hoslanmis ya da kizi gibi görüp acimis olabilir. Bir kere bir kafede cay ictim bir seyler yedim karsimda bir bey oturuyordu ara sira göz göze geliyorduk. Sonra kalkti hesap ödedi gitti ama beni hic rahatsiz etmedi. Bir süre sonra bende hesabi ödicektim ki kasiyer sizinki ödendi demez mi. Sok oldum ilk defa basima geldi ama beni rahatsiz da etmedi adam amac neydi ki?

bu kadar kötü niyetli olmanıza gerek yok. evet insan huylanır ama belki birşeye niyet etti belki bir duası vesaire. Biri bana böyle birşey yapsa şüphelenmem açıkçası.

Birine mi bnzetti ki sonra da farkedip utanip gitmstr belki

Rahat iki katım vardır 60 falan.Hesap ödeyip sessizce gitmek başka bence.

bu kadar kötü niyetli olmanıza gerek yok. evet insan huylanır ama belki birşeye niyet etti belki bir duası vesaire. Biri bana böyle birşey yapsa şüphelenmem açıkçası.
Belkide tesettürüm hoşuna gitmiştir burası rahat biryer yaşam konusunda

Ee sonra seni bulmaya filan çalıştıdi mi sosyal medyadan genelde öle olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…