- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
TövbeeeEe sonra seni bulmaya filan çalıştıdi mi sosyal medyadan genelde öle olur ya
Çocuğa hallenen amcaları gördükçeBana da kötü niyetli gibi gelmedi ama sartlar gereği her seyden suphelenir olduk hakli olarak.
İlk başta bende öyle düşündüm ama öyle berduş bir halim yoktu tesettürlüyüm yani dikkat ediyorum hep öyle çıkıyorum marketin camından bile kendime baktım ama anlam veremedimben bazen markete çarpılmış gibi gidebiliyorum sabah saatlerinde, ince dizi çıkmış eşofman ev tişörtu saçlar tepede şiş gözler falan. ben de o halimin kasadaki alışverişini öderdim yani.
sen de belki aynı durumdaysan,adam acımış uzulmuştur belki
Ne alaka ya. Nasıl tesettüre bağladınız konuyu burdan. Belki düşkün gördü belki içinden geldi bilemeyiz. Odetmemekle iyi yapmışsınız.Bence giyimin hoşuna gitti tesettürüm yani.
Bugün markette üç beş birşey aldım.Kasaya yaklaştığımda amcanın biri aldıklarımı ödemek istedi kasiyere ben ödeyeyim dedi.Neden dedim bön bön baktı sağolun gerek yok dedim ama rahatsızda oldum.Çıkışta çaktırmadan sağa sola baktım bekliyor mu diye baktım arabasına binmiş gidiyor dedim şükür.Bu nasıl birşeydi anlamadım ben art niyetli değilim değil mi?Ne alaka yani...
Hayir isim soyisim bilmiyorki nasil bulsun. Bir daha ne gördüm ne duydum.Ee sonra seni bulmaya filan çalıştıdi mi sosyal medyadan genelde öle olur ya
İlk başta bende öyle düşündüm ama öyle berduş bir halim yoktu tesettürlüyüm yani dikkat ediyorum hep öyle çıkıyorum marketin camından bile kendime baktım ama anlam veremedim
Çok saçma değil mi?Bence giyimin hoşuna gitti tesettürüm yani.
Degisik olmuş bayaHayir isim soyisim bilmiyorki nasil bulsun. Bir daha ne gördüm ne duydum.
Iyiki de bulmadi zaten:)Degisik olmuş baya
Neden hoşuna gitmemiş belli :))belki büyük bir aşk doğacaktıIyiki de bulmadi zaten:)
O kadar ilgincki gercekten beklemedigin anda cikiyor gercekten. O gün yaklasik esimden ayrilali yedi sekiz ay falan gecmisti, cok bakimsiz zayiflamis kederli bir sekildeydim ama demek ki onun hosuna gitmis. Tam hatirlamiyorum üc sene gecti üzerinden.Neden hoşuna gitmemiş belli :))belki büyük bir aşk doğacaktı
Dışarıya göre farklı görüntüm bu çünkü renkli vs değil tesettürüm ben böyle düşündüm.Ne alaka ya. Nasıl tesettüre bağladınız konuyu burdan. Belki düşkün gördü belki içinden geldi bilemeyiz. Odetmemekle iyi yapmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?